Nettbutikker med Devold ulltøy og ullundertøy

nettbutikker_med_devold
Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er en oversikt over trygge nettbutikker med Devold ulltøy og ullundertøy

Se for deg forfriskende uteaktiviteter i skogen eller i fjellheimen. Lange turer, gjerne på snø over li og vidder, på beina eller på ski. Kanskje en ekspedisjon i ukjente strøk over breer og is? Det er når kulden biter på slike turer det er viktig å holde seg varm, og det er her ulltøy fra Devold kommer inn i bildet. Det populære kvalitetsmerket med avansert sportsundertøy, stillongs og ullgensere har vært elsket av nordmenn og andre siden 1853.

Hvor kjøper man Devold ulltøy, lurer du kanskje på og vi skal gi deg svaret. I tillegg til sin egen nettbutikk føres merket av flere andre trygge butikker på nett. Listen over nettbutikker du kan kjøpe brandet Devold of Norway i finner du litt lenger ned på siden.

Rask navigering til butikkliste – hopp forbi tekst

Men først en liten historietime og mer om produktene de selger.

Historien til Devold startet altså i 1853 da Ole Andreas Devold, som fersk og nyutdannet indutrsimann med utdannelse fra Tyskland startet den første fabrikken i Skaret i Ålesund. Han hadde hatt med seg siste skrik innen mekanisk utstyr for strikking av skjerf og luer fra Tyskland.

Fabrikken ble senere utvidet med produksjon i Langevåg i 1868. Eventyret utviklet seg stadig, og i 1882 hadde denne fabrikken over 200 ansatte. Det er også nå Ole Andreas overdrar fabrikken til de tre sønnene sine Olaf, Robert og Gustaf. Navnet O.A. Devolds Sønner blir etterhvert navnet på fabrikkene. Ole Andreas selv døde i 1892.

I 1904 var det en stor brann i Ålesund som gikk hardt utover fabrikkene og kontorlokalene. De brant ned og istedenfor å bygge opp her ble fabrikken i Langevåg utvidet og all produksjon fortsatte herfra.

Olaf, den ene av sønnene, overtar ledelsen i 1907 alene. Selskapet blir gjort om til aksjeselskap. Da Olaf dør i 1933 tar hans sønner Ottar og Reidar over driften og ansvaret for de 500 ansatte. Etter noen rolige år under krigen fikk de ny vekst på 40 og 50 tallet med stor produksjon av stoffer som klesproduksjon, fine dresstoffer, møbelstoffer, undertøy, gensere, tepper og lignende.

Selskapet som nå driver med ulltøy og sportsundertøy, og du kjenner som Devold of Norway, så verdens lys i 1988 da en omstrukturering og oppdeling av virksomheten fant sted. De to andre selskapene heter Devold Protection som driver med flammehemmende undertøy for det proff markedet og Devold AMT som produserer vevet fiberduk.

Offisiell nettbutikk

Klikker du deg inn på den offisielle nettbutikken deres, gjerne via lenken i det gule feltet over, finner du en flott og innbydende nettside. De har en fin inspirasjonsdel med artikler med titler som Munnbind i merinoull, 6 gode grunner til å bruke sommerull, 7 gode grunner til å løpe i ull og en artikkel der de avviser myten om at ull klør.

I hovedmenyen på toppen finner du kategoriene Dame, Herre, Barn 0-8 år og Junior 9-16.

Under disse finner du enkelt fram til produkttyper og kolleksjoner. Av ullprodukter har de det meste innen ullgenser, ulltrøye, ullongs, ulljakke, ullvest, ullbukse, ull-BH, ullskjørt, ullboxer, ullsokker, ullsinglet, luer (hodeplagg), votter, hansker, munnbind og turshorts.

Du kan også sortere på aktiviteter som fjelltur, ski, løping, livsstil og ekspedisjon. I tillegg gir de deg en god oversikt over hvordan du bør kle deg lagvis med produktideer til innerste lag, mellomlag og ytterlag.

Ønsker du derimot å handle fra andre nettbutikker kan du ta en titt på listen under. Dette er alle fantastiske nettbutikker med gode kvaliteter, som fører varemerket Devold. Vet du om flere kan du skrive en kommentar til oss aller nederst på siden.


Bra nettbutikker med Devold ulltøy

Her finner en komplett oversikt over trygge internettbutikker som fører Devold, Norges ledende merkevare innen ullbekledning, listet opp i alfabetisk rekkefølge.
logoNavnSammendragHandle

Devold på YouTube

Vil du lære mer om Devold og deres merkevare, så sjekk ut YouTube kanalen deres for mange flotte og inspirerende videoer som viser ullklærene og reisen fra sauen, via fabrikkene og ut til butikk. Denne viser litt av vinterkolleksjonen 2020:

Vi på ebutikker.no håper du tant listen oversiktlig og nyttig. Ta gjerne kontakt om du mener vi kunne gjort noe annerledes. Vi ønsker å være en hjelpsom side for deg som ønsker å handle spesielle brands. Du kan jo også ta en titt på alle butikker som selger Stormberg hvis du trenger mer turtøy. God skogstur, skitur, fjelltur eller ekspedisjon!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.