Over 140 adventskalendere du kan kjøpe på nettet i 2024

hundrevis av adventskalendere24
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Stor oversikt over de 140 beste adventskalenderne i forskjellige kategorier – Julen 2024

Advent er tiden rett før jul som gjerne går veldig sakte for de små og svært fort for de store. For at ventetiden skal gå raskere og for å holde styr på dagene er det fast tradisjon for de fleste å telle ned med en adventskalender, eller julekalender som det også kalles.

Vi har jobbet HARDT for å samle den ultimate oversikten med adventskalendere i 2024 du kan kjøpe på nettet. Vi mener vi har den mest innholdsrike, ultimate, største, gjeveste, fantastiske, komplette, mangfoldige, spennende, solide, detaljerte og omfattende adventskalender guiden på nett for tiden. Her er det mye å velge mellom!

Det er julekalendere innen en drøss av sjangere for voksne og barn, kvinner og menn, spiselige og… uspiselige. Det er skjønnheskalendere med sminkeprodukter, barnekalendere, interiørkalendere og kalendere for nerder med gøyalt innhold innen spill, merch, serier og gaming. Vi kommer til å oppdatere listen utover i oktober og november når vi kommer over nye fine julekalendere.

En av fellesnevnerne til adventskalenderne er at du kan kjøpe dem enkelt på nett i en trygg nettbutikk testet av oss.

Erfaringsmessig melder nettbutikkene at de mest populære julekalenderne går fort, så det lønner deg å handle med en gang om du har bestemt deg for hvilken du skal ha.

Vi kunne samlet alle forslagene i en gigantisk liste, men vi har valgt å gjøre det litt enklere for deg. Gå inn på en liste som passer deg og se om du finner noe gøy å kjøpe. Noen av adventskalenderne kan dukke opp i flere lister siden de passer flere sjangere, men vi lover at det er godt over totalt 130 forskjellige her uansett. Så kan kan sikkert også diskutere opp og ned om hva som egentlig regnes som typiske kalendere for «dame» og «herre», men vi velger å ikke være fullt så politisk korrekte og moderne her.

Klikk deg inn på adventskalenderliste som passer deg:

Vi håper du fant en julekalender som passet ditt budsjett og dine interesser. Skriv gjerne en kommentar til oss i kommentarfeltet under med hvilken kalender du gikk for og hvilken nettbutikk du syns er best. Kanskje du vet om en kalender som ikke er nevnt? Skriv til oss om det også!

Les også: 50 Beste gavebutikker det er gøy å shoppe i

Hva er en adventskalender?

Adventskalendere, eller julekalendere, er et produkt man bruker for å telle ned til julaften. En adventskalender har som regel 24 forskjellige «steg» man må igjennom hver dag fra 1. desember til 24 desember.. Det kan være å åpne en luke i en kalender og finne en gave, å åpne en pakke fra en pakkekalender, snu en kloss med nummer på, flytte ett objekt langs en tidslinje, tenne et lys, drikke en liten del av en flaske eller noe annet. Det er en tradisjon som startet i Tyskland på 1900 tallet.

Man kan lage en adventskalender selv og pakke inn små gaver, og da kalles det gjerne en pakkekalender. Ølkalendere eller dorullkalender er vanlig og poppis. Kun fantasien setter grenser! Eller man kan kjøpe en ferdig kalender i butikk eller på nett. Salget av adventskalendere, spesielt på nett, pleier å starte så tidlig som i Oktober.

Hvor kjøper man adventskalendere?

Adventskalendere kjøper man i mange forskjellige typer butikker avhengig av tema. Kalendere for barn kjøper man gjerne i lekebutikker. Andre typiske butikker som selger er hobbybutikker, skjønnhetsbutikker, matbutikker og morobutikker.

Det aller største utvalget finner man i internettbutikker.

Hvor mye koster adventskalendre?

Prisene på en adventskalender varierer veldig. Vi har funnet billige kalendere helt ned i 50 kroner og dyre, eksklusive julekalendere til mange tusen kroner. Lager du kalenderen selv kan den bli enda billigere.

Hva gjør man med adventskalendere når adventstiden er over?

Kalendere laget av papp pleier man å resirkulere i papp. Emballasje av plast, og plastdeler, skal til plast gjenvinning. Noen kalendere er laget av tre og kan brukes om igjen hvert år. Vi har også sett en kalender man kan fylle med jord og plante blomster oppi. Noen kalendere er formet som smykkeskrin, små skap eller små kofferter man kan oppbevare gavene man fikk i selve kalenderen.

Ha en fin adventstid og en riktig God Jul.

 Adventskalender og nissesko med gaver på rustikk trebak
Bilde kjøpt hos Depositphotos

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.