VetZoo erfaring – En dyrebutikk med svært rask levering

VetZoo kattemat på døra med dagen etter med gratis frakt
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

VetZoo anmeldelse: Ble vi fornøyd med handelen?

Vi testet VetZoo dyrebutikk på nett og ble veldig positivt overrasket, spesielt på ett punkt blåste nettbutikken oss litt av banen.

Hvorfor kan du lese her i vår anmeldelse fra da vi hadde en liten krise hjemme og kjøpte kattemat på nett hos denne dyrebutikken – vår erfaring med VetZoo.

VetZoo nettbutikk forside

Butikkinfo VetZoo

  • VetZoo har rask levering og vår bestilling ankom dagen etter på døra.
  • De har et bredt produktutvalg for alle typer kjæledyr​​.
  • Nettsidene er brukervennlige med detaljerte produktbeskrivelser​​.
  • Konstnadsfri veterinærrådgivning.
  • Gratis frakt ved bestillinger over 599 kr.
Besøk VetZoo

Kattematkrise på hjemmebane

Vi hadde den situasjonen på hjemmebane for litt siden. Plutselig oppdaget vi at katten vår trengte kattemat og at det bare var dager igjen før tørrfor pakken gikk tom. Vi burde selvfølgelig vært forberedt og handlet tidligere, men sånt skjer jo noen ganger.

Den lokale dyrebutikken vi pleier å bruke hadde gått tom for 10 kg varianten av det vanlige foret, og av forskjellige grunner passet det ikke å kjøre til en dyrebutikk lenger unna.

Vi bestemte oss etter å ha lest noen få anmeldelser for å kjøpe dyremat på nett. Denne gangen falt valget på VetZoo som hadde nøyaktig det vi trengte og vi kunne få det levert på døra. Katter er jo som kjent sære og spiser ikke hva som helst, så det ideelle var å gå for noe hun var vant med fra før som vi vet hun liker. Neste gang tester vi kanskje noen andre nettbutikker.

Vi var naturlig nok litt engstelig for at kattematen vi bestilte ikke ville komme fram, men vi måtte jo prøve. Det hender jo at netthandel tar tid, selv om vi stadig blir overrasket over hvor raskt noen butikker klarer å levere.

På nettsidene deres hevder de at de har rask levering. Med utropstegn (!). Så vi puttet kattematen i handlekurven, betalte varen kjapt og greit med Klarna og ventet på ordrebekreftelsen.

Ville kattematen nå fram i tide som bestilt, lurte vi på.

Hvordan det gikk med handelen kan du lese om nederst.

Les også: Beste dyrebutikker på nett

Men først litt mer om VetZoo.

Hva er VetZoo?

VetZoo.no er altså en stor og trygg nettbutikk for alle dyreelskere i Norge. Butikken har stort utvalg av produkter for alle typer kjæledyr. Alt fra hunder, katter, smådyr, store dyr som hest, hamstere, kaniner og fugler har produkter som passer for seg. De tilbyr noe for enhver dyreeier til en god pris og har grei informasjon om produktene.

Vi synes nettsidene er innbydende og enkle å bruke, med detaljerte beskrivelser og detaljerte produktbilder. Det er til stor hjelp når man skal velge hva man skal kjøpe.

På forsiden viser de til enhver tid mange gode tilbud og kampanjer med rabatterte priser. Så det kan være verdt å følge med.

Spesielt på dyremat til hund og katt kan man spare en del siden dette er produkter man kjøper gjentatte ganger med jevne mellomrom.

Slik så forsiden ut da vi handlet der med store innbydende bilder.

VetZoo nettbutikk forside
VetZoo nettside

Vi kunne nevnt mye rart av det de selger, som produkter som kattemat, hundemat, veterinærfôr, hundeseng, kattedeo, drikkefontene for katter, Acana hundefor, hundesko, fuglebad, snacks, fuglehus, bilsete for hund, bamser til hund og flåttmiddel for hund, men det er like enkelt for deg å sjekke ut nettbutikken selv for å se hva de tilbyr.

Lurer du på noe før du kjøper er kundeservice lett tilgjengelig, med både e-post og telefonstøtte. De byr på profesjonell rådgivning og veterinærråd, inkludert råd om ringorm og bruk av kattemynte, så det er bare å ta kontakt. De har visst over 100.000 glade kunder som vitner om butikkens engasjement for kunders og dyrenes velvære.

Det er verdt å merke seg at de har konstnadsfri veterinærrådgivning.

Nysgjerrig på vår handleopplevelse?

Her er konklusjonen på hvordan det gikk da vi handlet kattemat i denne nettbutikken – vår VetZoo erfaring.

Vi bestilte altså en 10 kg pose med Eukanuba tørrfor. Siden denne kostet mer enn fraktgrensen på 599 kr fikk vi gratis frakt! Helt supert og vi var veldig fornøyd. Da ble det ikke dyrere om man skulle dratt i en fysisk dyrebutikk langt unna der vi bor.

Og det stemte godt at dette er en dyrebutikk som leverer raskt. Allerede dagen etter stod kattematen utenfor døren vår i 16 tiden. VetZoo leverer som en fantastisk nettbutikk for dyr med gratis levering.

Vi ble happy med handelen og hadde i grunn ingenting å utsette på kjøpet. De er et utmerket valg for kjæledyreiere over hele Norge.

Er VetZoo trygt?

Mange lurer på om VetZoo er trygg å handle fra og leter etter svar. Vår erfaring er at dette er er en seriøs og trygg nettbutikk. De har trygge betalingsmåter som Klarna og vår test bekreftet at netthandelen gikk trygt for seg. Vi fikk det vi bestilte på overraskende kort tid – dagen etter på døra og var godt fornøyde.

Har VetZoo gratis frakt?

Ja, om du handler for mer enn 599 kr er det fri frakt helt hjem på dørstokken.

Har du handlet hos VetZoo selv og har lyst til å dele egne erfaringer kan du gjerne gjøre det i kommentarfeltet under eller legge igjen en omtale her.

Ta turen innom dyrebutikken nå og skaff deg det du trenger til kjæledyret ditt.

Besøk VetZoo her
VetZoo kattemat på døra med dagen etter med gratis frakt
VetZoo kattemat på døra med dagen etter med gratis frakt

Les også: Db Hugger – kjøp på nett om du ikke får tak i butikk

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.