6 spennende nettbutikker med gaming merch

gamingmerch
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her kjøper du fantastisk gaming merch på nett

Gaming merchandise, gamingmerch eller bare merch, er en nisje innen populærkultur som brer om seg i popularitet. Handelsvarer fra lisensierte temaer innen gaming som figurer, gadgets, samleobjekter, t-skjorter, capser og andre klesplagg er noe alle gamere bør unne seg. Og det er utrolig mye kult man kan kjøpe. Med merch får man på en enkel måte vist at man er fan av et bestemt spill eller gaming-univers. Gaming merch er også en fantastisk god gaveide til et ungt familiemedlem som gamer eller noen du kjenner.

Les også: Topp 10 nettbutikker for å kjøpe gaming PC

Hva er merchandise?

Merchandise, eller merch, er produkter med bilder, tekster og logoer fra populærkultur som dataspill, film og musikk. Vanlige produkter er klær som skjorter, gensere og hodeplagg samt figurer, leker, samleobjekter, smykker og kopper. Merch kjøpes av fans og gamere for å vise hva man liker.

Mange nettbutikker selger utstyr og spill, men denne gangen har vi trålet nettet for å finne de aller beste og tryggeste nettbutikkene som selger alt tilbehøret – merchen. Driver du med e-sport har vi noen forslag til deg her også. I registeret under finner du de 5 beste butikkene å sjekke ut samt en beskrivelse av hva du får i hver enkelt.

Har du kjennskap til andre spennende nettbutikker med gamingmerch, gi oss beskjed, eller skriv en melding i kommentarfeltet. Det hjelper andre på jakt etter det samme som deg.

 

1. Supernerds – Fantastisk norsk nettbutikk med gaming merch

Ofte må man ty til utenlandske nettbutikker for å handle gaming merch. Men da Supernerds kom på banen slipper du det. Supernerds er en helnorsk nettbutikk med alt du trenger av dingser og merch til samlingen din. De har populære produkter fra kjente spill og filmer og mange produkter du ikke finner enkelt andre steder. Nettsidene er innbydende, raske og viser deg raskt noe du ønsker deg… Vi gikk ihvertfall i den fella, enten det er et nytt fargeskiftende krus, en kul plakat, en nøkkelring, figur eller en kosebamse av favorittkarakteren din. Vi anbefaler en tur til Supernerds:

Supernerds nettbutikk
Til Supernerds nettbutikk

2. EMP Shop – Favoritten vår med alt til gamere

Grunnen til at vi elsker EMP Shop er først og fremst utvalget og variasjonen av merch de selger. I tillegg har de en kundeservice som svarer raskt og utfyllende på spørsmål. Nettbutikken er norskspråklig men sender varene sine fra lager i Tyskland, men toll og moms er bakt inn i prisen slik at du slipper overraskelser i ettertid. Kun frakt kommer i tillegg. Det er godt for norske kunder! Butikken var også utvalg som månedens nettbutikk en gang i 2020 her hos oss, så her finner du mer utfyllende informasjon om butikken.

Et raskt overblikk på startsiden viser at butikken også har et rikholdig utvalg merch innen musikk, band, film, serier og TV. Vi skal fokusere litt mer på gaming kategorien deres. EMP Shop kjører all-inn på ting og tang innen gaming. De har figurer, Funko POP, klær, smykker, plakater, flagg, tilbehør, leker, kopper og barneklær. I tillegg dekker de alle de store og klassiske spillene som The Elder Scrolls, World of Warfcraft, Zelda, Fortnite, Call of Duty, Fallout, Pokemon, Overwatch og Super Mario pluss mange fler selvfølgelig.

Hver side presenterer sitt tema på en ryddig måte med et fint stemningsettende bilde i toppen. Trykker du på en vare ser du flere detaljerte bilder, lagerstatus, pris som inkluderer moms og toll og en lenger produktbeskrivelse. Under detaljert informasjon kan du lese om farge, materiale, utgave, hvilke lisens produktet selges under, lanseringsdato og flere stikkord. Dette er selvfølgelig forskjellig på hvilken produktkategori varen tilhører.

EMP Shop nettbutikk med gaming merch

3. Spreadshirt – Egen Gaming kolleksjon

Denne nettbutikken har en drøss av gaming gaver og produkter som puter, t-skjorter, beltevesker, krus, termokrus, gensere, klistremerker, bøttehatter og capser. Du finner dem ved å søke på gaming i søkefeltet.

De er ikke linket til noe spesielt gaming univers eller lisens, men går mest på generell gaming-qotues og morsomme setninger. Eksempler er de klassiske ‘I don’t get older, I level up’, ‘Eat, sleep, game, repeat’, ‘Gamer girl’ og ‘Keep Calm and Game On’.

Spreadshirt er i hovedsak en tjeneste som gir deg mulighet til å designe dine egne trykk på klær og ting, så her kan du altså skape dine egne gaming fan plagg.

4. Outland – Store og kjente innen populærkultur

Outland er en velrenommert butikk innen populærkultur, tegneserier, samleobjekter, manga, LEGO og musikk. Naturlig nok har de også massevis av kul gamermerch. De har også mye Funko Pop! som er de kule figurene med store hoder.

5. Zavvi – Kjempeutvalg

Zavvi er kjente for å ha mye merch, klær og innredning med gamingmotiv. Vær klar over at dette er en utenlandsk nettbutikk som foreløbig ikke er med i VOEC ordningen. Det betyr at toll og moms kommer i tillegg. Men det er kanskje verdt det om du finner noe kult du ikke finner andre steder. Prisene er ihvertfall ikke så ille.

Innen gaming kan du sortere på artig merch fra Nintendo, Assassins Creed, Atari, Playstation, Animal Crossing, Cyberpunk 2077, Sonic the Hedgehog, Super Mario, Mario Kart, Crash Bandicoot, Zelda, Fortnite, Minecraft, Overwatch, Pokemon, Tomb Raider, God of War, Call of Duty, Halo, Five Nights at Freddy’s, Spyro, Fallout, Mega Man, Magic: The Gathering, Borderlands, Donkey Kong, Street Fighter, Sea of Thieves, Banjo-Kazooie og Sega. Et massivt og fantastisk utvalg som du kan se!

6. Elkjøp – E-sport og gamingmerch

Elkjøp har hundrevis av merchprodukter innen e-sport og gaming, lett tilgjengelig i nettbutikken. Her er alt fra kopper, notatblokker, figurer, dekaler og andre gøye ting. Sjekk det ut!

Du finner også flere gaming butikker under denne kategorien som selger mer en bare tilbehør.

Les også: Nettbutikker med prisgaranti og prismatch

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.