10 Nettbutikker med Julegensere – stygge og fine

julegenserbutikker
Siden kan inneholde annonselenker

På tide å handle årets morsomste plagg! Her er en liste over bra nettbutikker med Julegensere.

Kjøpe julegenser på nett: Julegensermoten, om man kan kalle det det, brer om seg og det kan virke som alle har en eller annen form for julegenser de kan bruke i førjulstiden, julen og romjulen. Har du enda ikke skaffet deg en kan vi trøste deg med at vi har funnet fram til 10 flotte nettbutikker med julegensere du kan kjøpe fra. Listen over nettbutikkene finner du litt lenger ned på siden. Julegenserbutikkene har et rikholdig utvalg rare, klassiske, morsomme, søte og rett og slett stygge gensere. Eller kanskje styggfine gensere som noen kaller det.

Men en julegenser trenger ikke være stygg. Det finnes mange fine med pene mønstre på også. De tradisjonelle julegenserne går gjerne i fargene rød og grønn, men det finnes hvite, grå, blå og andre farger også. De har gjerne ett eller annet motiv som reinsdyr, nisser, isbjørner, snømenn, pepperkaker, juletrær eller snøkrystaller. Humor er et viktig element her. På motivet er det gjerne forskjellige dekorative elementer som glitter, paljetter, påsydde elementer eller broderte detaljer.

Lag din egen julegenser! Man kan fint kjøpe en ganske standard strikkegenser, gjerne i rød eller grønn, og pimp den opp med julekuler, pynt og glitter og stas.

Enkelte har også innebygde lys dioder som kaster ekstra glans over plagget. Julegensere med lys får du hos Silly Santa Julegenserbutikken. De har også gensere med slagord og tekst setninger som Make it Rein, I’m sexy and I Snow it, Merry Christmas Ya Filthy Animal, Team Pinnekjøtt og Reinbeer.

Julegenser
Ho-ho-ho… klikk deg innom Silly Santa, Julegenserbutikken for et fantastisk utvalg

Når kan man bruke julegenser?

Jo, vi bruker dem fra førjulstiden, gjennom advent og utover romjulen. De kan som regel fint brukes på julebord hvis det ikke er en spesifikk kleskode. Andre anledninger er juleselskap, avslutninger, jobblunsjer, juletrefester eller romjulstreff.

Andre juledag, i familieselskap, er det perfekt å ta på seg en julegenser som skiller seg ut. Du blir garantert ikke alene om det.


Vår topp 3 forslag til nettbutikker med julegensere for voksne og barn

Her er våre raske forslag til butikkene som når helt opp i topp tre. Hos disse finner du garantert noe som faller i smak hvis du ikke vil lete gjennom flere internettbutikker.

1. Julegenserbutikken.no, eller SillySanta, har et utrolig stort utvalg julegensere til dame, herre og barn. Meget bra hjemmeside. De har også julepysjamas og julegensere med lys. Rask levering og fri frakt over 700 kr.

2. EMP shop er store innen nisjen og har mange flotte julegensere for voksne og barn. Sjekk ut de eksklusive utvalgte med populære og stilige julegenserne. Fin og brukervennlig hjemmeside og en nettbutikk vi er svært fornøyd med.

3. Superkul har selvfølgelig julegensere i sitt store sortiment av artige klær og kostymer. Enten du skal på jobb, julefest, julebord, juletrefest eller på julegrøt med familien finner du et passende antrekk her.


De 10 beste julegenserbutikkene på nett

Dette er resten av de beste nettbutikkene med julegensere i alfabetisk rekkefølge. Det finnes flere der ute, men disse utmerker seg spesielt på vareutvalg, humor og service. Les beskrivelsen, gå til oppføringen her på siden ved å trykke på navnet, eller bruk den blå knappen til høyere merket Til Nettbutikken til for å gå rett til deres side.

logoNavnSammendragHandle

Den Nasjonale Stygg-Julegenserdagen

Det er forresten en helt spesiell dag vi ikke må glemme. Denne dagen er det essensielt å ikle seg julegenseren. Vi snakker om National Ugly Christmas Sweater Day, eller på godt norsk Den Nasjonale Stygg-Julegenserdagen. Den faller på den tredje fredagen i Desember hvert år. I år, 2020, blir det fredag 18. Desember. Sett kryss i kalenderen!

Og hva er nå det tenker du? Det er en dag det skal føles ekstra riktig å gå med julegenser for å sprite opp litt på kontoret eller i klasserommet. Tradisjonen ble startet i 2011 i utlandet og har siden spredt seg til andre land. Merkedagen har begynt å få fotfeste her til lands også så det er bare å bli med! Besøk en av nettbutikkene under og kjøp julegenser i dag.

Her er noen andre artikler med advent- og juletema:

Kjøpe Julekort på nett – De 5 beste nettbutikkene!
Kjøp julepynt på nett i disse butikkene!
Årets julekalendere i 2020 og hvor de kan kjøpes!
17 Beste Nettbutikker med Julegaver og Julegavetips!
Julegaver i siste liten som ikke trenger frakt!

Hvilken genser kjøpte du eller har du en annen favoritt? Tast inn en kommentar i feltet under og tips andre. God jul, hilsen oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.