9 trygge nettbutikker med hjemmetester av ulike slag

nettbutikker med hjemmetester
Siden kan inneholde annonselenker

Nettbutikker med hjemmetester, selvtester og hurtigtester av mange forskjellige typer

Du trenger ikke alltid å gå til legen for å sjekke om noe er galt med deg, eller om du mangler jern, sjekke om du har en kjønnssykdom eller er allergisk. Det er mye du kan sjekke hjemme i ro og fred med en smart hjemmetest. Slike hjemmetester, som også kalles selvtester eller hurtigtester, kan du bestille i mange forskjellige nettbutikker og en del nettapotek (hvilke apotek lister vi opp lenger ned). De fleste av testene du kan kjøpe på nett er svært enkle å bruke og du får svaret ganske fort mens du er hjemme. Det er sjelden behov for å sende den noe sted for videre analyse, men noen må det. Vi minner selvfølgelig om at skulle du være skikkelig nervøs for om noe er galt med deg anbefaler vi en tur til lege eller legevakt.

Disse testene brukes enten til å sjekke helsen din for å se om du mangler noe, såkalt helsetest, eller du kan sjekke for sykdommer som kjønnsykdommer. Du kan også finne ut om du er gravid med en graviditetstest.

Det er som sagt mange nettbutikker som selger slike hjemmetester. For at du skal være sikker på at du handler fra en trygg nettbutikk med skikkelige produkter, har vi laget en liste over de beste nettbutikkene med tester her. Listen finner du litt lenger ned på siden.

Hopp ned til oversikten over nettbutikker med hjemmetester

Hva slags tester kan man kjøpe på nett?

De fleste selvtest-butikkene deler opp utvalget sitt i kategoriene allergi, mage og tarm, ernærings-tester, infeksjon, hormontester og mangelsykdommer, nyrer og urinveier, matintoleranse, fertilitet og graviditet. Det finnes også underkategorier her slik som diabetestest, urinveisinfeksjonstest, cøliakitest eller magesårtest. Noen sorterer også på kvinnehelse og mannehelse, da ulike kjønn noen ganger har ulike problemområder.

Har du noen spesielle symptomer og lurer på hva det kan være, kan du for eksempel sjekke GetTested sin symptomguide. Guiden dekker symptomer som eksem, depresjon, hodepine, mentruasjonsforstyrrelser, trøtthet, søvnproblemer, endometriose, hårtap, infertilitet, magetrøbbel, stress og fedme. I tillegg får du tips til hvilken test du bør kjøpe for å undersøke ytterligere om noe kan justeres.

Planlegger du, eller trenger hjelp til å bli gravid kan du sjekke ut Babyplans produkter og løsninger.

Husk at man trenger ikke ha en sykdom eller symptom for å ta en hjemmetest. De er supre for å kartlegge og forebygge sykdom før de skjer også. Det er målsetningen til for eksempel den innholdsrike nettbutikken Quicktest som selger selvtester du utfører hjemme med umiddelbart svar. Dette gjelder også blodprøver hvis du trenger å ta det. Produktene de har lages i Europa og oppfyller nødvendige krav fra EU og Legemiddelverket.

Nettsidene med størst utvalg hjemmetester

Quicktest nettside
Forsiden til nettbutikken Quicktest. Trykk på bildet for å utforske siden dere ytterligere.

1. Quicktest har rundt 54 forskjellige selvtester, inkludert apparater som blodsukkermålere, oksygenmålere og multitest apparater. Multitest X6 apparatet er en kjekk dings som du kan bruke med ulike teststikker. De tester kolestreol, laktat/melkesyre, ketos, urinsyre og blodsukker og viser verdier og resultater på et stort display. Bestselgerne deres er for øyeblikket skjoldbruskkjerteltest, jernmangeltest, prostatatest og klimakterietest. Testene sendes raskt og du kan blant annet hente dem i en Instabox.

20%

Quicktest Prostatatest

Akkurat nå får du 20% rabatt på Quicktest Prostatatest. Bruk koden prostata20 i kassen for å aktivere rabatten. Gyldig til 30/11.

Mer Mindre
Utløper:
LinkedIn

2. GetTested har 50 forskjellige tester du kan bestille innen mage- og tarmtester, hormontester, signalsubstanser, ernæringstester, covid-19 tester, allergitester, tungmetalltester med mer. Testene du kjøper hos GetTested må sendes tilbake i retur til laboratorie. Du kan betale trygt med Klarna og få testen sendt hjem med Posten.

GetTested hjemmetester nettside
Slik ser GetTested sin nettside ut. Klikk på bilde for å besøke dem.

 

3. Apotera er ett av apotekene vi anbefaller med et stort antall tester. Det går for det meste i covid-19 selvester og hurtigtester samt tester for kjønnsykdommer som klamydia og gonoré pluss graviditetstester, hud- og fotsopp, laktoseintoleranse og mye mer. Apotera er et norskt, trygt og seriøst nettapotek som ble kåret til årets beste butikk av Prisjakt i 2021. De har supre nettsider og rask betaling med Klarna og Vipps. I tillegg støtter de leveringstjeneter som Helthjem og Porterbuddy. Anbefales.

 


De beste nettbutikkene med hjemmetester

Her er supre nettbutikker som selger ymse kroppslige tester av forskjellige slag som for eksempel graviditetstest, koronatest (covid 19 test), urintest, klamydia test, eggløsningstest, allergitest, jernmangel selvtest, fertilitetstest og cøliakitest. Nettbutikkene er seriøse og hver og en av dem har mange fordeler. Klikk på knappen for et raskt besøk i den respektive butikken for å sjekke utvalg og pris.

logoNavnSammendragHandle
apotekhjem
Apotekhjem

Apotekhjem er Fyrstikktorget apoteks nettbutikk. De er et norskt kjedeuavhengig apotek med produkter for mennesker og dyr. I 2003 var de først ute i Norge med nettsalg av legemidler og apotekvarer til profesjonelle kunder som leger, tannleger og veterinærer. I 2006 var de igjen først ute med salg av reseptfrie apotekvarer til forbrukere. Selger Antibac og desinfeksjon.

Fri frakt på kjøp over 800. Godkjent av Statens Legemiddelverk. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

Apotera
Apotera

Apotera kaller seg Ditt apotek på nett, og er nettopp det. Det norske godkjente apoteket har tusenvis av apotekvarer innen ansiktspleie, feber og forkjølelse, hygiene og intim, hår og hudpleie, kosttilskudd, mage og tarm, mat og drikke, mor og barn, munn og tann pluss mye mer.

Gratis frakt. Rask levering (1-3 dager). Betal med Klarna. Trygg e-Handel sertifisert.

Babyplan
Babyplan

Babyplan er en norsk nettbutikk med produkter for deg som planlegger å bli gravid. Her får du graviditetstest, eggløsningstest, testsett, kosstilskudd for kvinnen og mannen, Herbal Fertility Programme, sædkvalitetstest, glidekrem, testprodukter fra Clearblue, termometer, fertilitetsmonitor, ultralydsmonitor og fertilitetsrådgivning.

Gratis frakt over 200 kr. Rask diskret levering på 2-4 dager. Personlig kundeservice. Betal trygt med PayPal og Vipps.

Billige-Tester
Billige-Tester

Billige-tester.no selger mange forskjellige typer tester og andre produkter. I nettbutikken får du for eksempel Graviditetstest, Eggløsningstest, Bli gravid pakke (testsett), Glidekrem, Kosttilskudd, Fertilitetsmonitor, Sædkvalitetstest, Termometer, Intimpleie, Ultralydsmonitor med mer. Autorisert forhandler av Clearblue.

Gratis frakt over 249 kr. Rask og diskret levering. Betal trygt med PayPal.

GetTested
GetTested

GetTested nettbutikk selger helsetester du kan ta hjemmefra. De har allergi og matintoleranse tester slik at du kan finne ut hvilke matvarer du ikke tåler. Når du vet dette kan du bli kvitt symptomer som tretthet, problemer med huden, rennende nese, leddsmerter og lignende. I tillegg har de flere hormontester til både kvinner og menn. Finn ut hvordan du kan rette opp i hormonbalansen som forårsaker symptomer som tretthet, infertilitet, problemer med søvnen, PMS, menstruasjonsforstyrrelser og mer. Blant testene finner du kolesterol-, østrogen-, progesteron- og testosterontester.

I utvalget over performance tester finner du melatonin-, serotonin-, Omega 3 og 6-, vitamin B12- og D-vitamin tester.

Fin symptom guide som hjelper deg å finne ut hvilke test du bør handle for å bedre helsen.

iSHOP logo
iSHOP

iSHOP selger kvalitetsprodukter på nett, ifølge nettsiden. De har ikke veldig mange produkter, men noen utvalgte som er meget bra. Hovedkategoriene er skjønnhet og velvære, sport og friluftsliv, klær og tilbehør, dyr, munnbind og ansiktsmasker. De har mange gode salg og en oversiktlig nettside på de rimeligste produktene.

Gratis frakt over 1000 kr. Rask levering med sporing. Betal enkelt med Vipps.

Quicktest logo
Quicktest

Hos Quicktest finner du Norges største utvalg av smarte helsekontroller og selvtester du kan utføre hjemme. Hjemmetestene gir svar på minutter og gir deg en pekepinn på om noe bør sjekkes nøyere. Ingen ventetid, ingen besøk hos legen.

Quicktest har tester innen allergi, mage og tarm, infeksjon, hormon og mangelsykdom, nyrer og urinveier, matintoleranse, kvinnehelse og mannehelse. I tillegg kar de forskjellige helsepakker, multitester og instrument. Produktene deres fremstilles i Europa og oppfyller alle krav fra EU og Legemiddelverket.

Trygge hjemmetester. Sikker betaling med Klarna. Rask levering med Postnord eller Instabox.

Selvsjekk
Selvsjekk

Selvsjekk.com er en nettbutikk som selger tester på kjønnssykdommer. Det er hjemmetester for klamydia, gonore, syfilis og herpes.

Fri frakt over 500,-. Diskret forsendelse. Betal trygt med Paypal.

Test-deg
Test-deg

Test-deg.no selger testappaprater og tester av mange slag. I hovedkategoriene på siden finner du blant annet alkoholtest, baby doppler, blodtrykksmåler, blodtypetest, eggløsningstester, fertilitetstester, graviditetstester, hjertelydsmonitor, inhalator, lungefunksjonstest, narkotest, otoskop, pulsoksymeter, stetoskop og artikler for sykehus og klinikker.

Sendes fra norsk lager. For private, bedrift eller institusjon. Betal trygt med Vipps eller Klarna.

20%

Quicktest Prostatatest

Akkurat nå får du 20% rabatt på Quicktest Prostatatest. Bruk koden prostata20 i kassen for å aktivere rabatten. Gyldig til 30/11.

Mer Mindre
Utløper:
LinkedIn

Husk som sagt å gå til lege hvis du er redd det er noe skikkelig alvorlig. Skriv gjerne en melding under dersom du har erfaringer med selvtester, nettbutikkene eller andre ting. God handel og god helse!

Les også: 25 dyre ting du kan kjøpe på nett for rundt 100.000 kr

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.