Årets beste julekalendere og hvor de kan kjøpes 2024

nettbutikker_julekalendere
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her finner du årets julekalendere og adventskalendere for barn og voksne og en liste over hvilke nettbutikker som selger hva.

Julekalendere, eller adventskalendere som det også heter, er en viktig tradisjon for voksne og barn rett før jul. Hver dag fra 1. desember til julaften den 24. skal man åpne en luke eller på annen måte markere nedtellingen til julaften. Det finnes mange typer kalendere og hvert år kommer noe nytt. Skal du kjøpe en kalender til deg selv, en partner eller barn har vi laget denne oversikten over de aller fleste av årets julekalendere på markedet i år og hvor du kan kjøpe dem.

Det er ferdige kalendere for barn, spiselige kalendere for både barn og voksne, øl-kalendere, kalendere med sminke og skjønnhetsprodukter for jenter og damer samt noen spesielle kalendere egnet for voksne, gjerne par. Du kan selvfølgelig også lage din egen pakkekalender etter ønsket budsjett, men det krever litt mer jobb.

Vi har trålet alle våre favoritt-nettbutikker og laget denne listen over årets beste julekalendere. Skriv gjerne en kommentar nederst hvis du har erfaring med noen av kale d og hvorfor man bør, eller ikke bør, kjøpe dem. Har vi glemt noen er det fint om du sier fra om det også. På forhånd takk.

Her er noen bra nettbutikker som selger julekalendere. Lenkene fører direkte til den respektive nettbutikks adventskalender-kategori så du slipper å lete når du går inn på nettstedet. Praktisk ikke sant?

Det finnes kalendere i flere forskjellige kategorier. Her er noen snarveier til flere forslag:

Skjønnhetskalendere
Adventskalendere for barn
Adventskalenderne for menn (og gutter)
Spiselige adventskalendere
Adventskalendere for voksne
Koselige adventskalendere til hjemmet
Adventskalender for gaming og spillintersserte


Skjønnhetskalendere – kalendere med sminke og skjønnhetsprodukter

Nordicfeel

Nordicfeel har mange adventskalendere med sminke, neglelakk, ansiktsprodukter, duftlys og body lotion. Man velger seg en pakke fra merkevarer som Essie, Clarins, Ciaté, Biotherm, Lumene, Maybelline, Yves Saint Laurent, L’Occitane, bareMinerals, NYX Professional Makeup og lignende som inneholder deres produkter.

De fleste julekalenderne har et ganske høyt prisnivå, men man får også bra med innhold. Leter du etter den perfekte kalender til eldre datter, kjæreste eller kone er disse sikre vinnere.

nordicfeel_julekalender


Lyko

Lykos utvalg består av kalendere passende for damer, men også en for menn. De har blant annet den gule nye versjonen fra Rituals som inneholder luksuriøse overraskelser og spesielle adventslys. Pass på å ikke les produktbeskrivelsen for nøye da alt som gjemmer seg bak lukene blir listet opp.

Ellers har de nye versjonene av julekalendrene til Makeup Revolution, Babor, Lumene, NYX Professional Makeup, Maybeline, Schwarzkopf Professional, Biotherm, bareMinerals, Essie, Decleor og Lykos egen Merry Christmas Skjønnhetskalender. Sistnevnte inneholder deres mest ettertraktede varemerker og er fylt med fantastiske produkter fra topp til tå som avansert hudpleie, nydelig parfyme, produkter til håret ditt og sminke.

lyko_julekalender


Feelunique

FeelUnique fører også en bra mengde skjønnhetskalendere pluss deres egen 24 eller 12 dagers Feelunique 24 Day Beauty Advent Calendar.  Også her er det viktig å ikke lese for nøye i produktbeskrivelsen da de «spoiler» alt som er inni.

Av andre mulighter har de disse, nevnt med deres fulle engelske navn: Lumene 24 Nordic Beauty Secrets Advent Calendar, L’Occitane Advent Calendar, DECLÉOR All Infinite Surprises Advent Calendar, bareMinerals 24 Days of Clean Beauty, NUXE Beauty Countdown Gift Set med 24 deler, OPI Hello Kitty Advent Calendar, NYX Professional Makeup Christmas 24 eller 12 Day Advent Calendar og Mavala 12 Days of Christmas Advent Calendar. Puh. Det ble kanskje litt for mye…

feelunique_adventskalender

Både Nordic Feel, Lyko og FeelUnique har endel av de samme så det kan lønne seg å besøke flere nettbutikker og sammenligne priser.


Les også: 15 Beste Nettbutikker med barneklær!

Adventskalendere for barn

Forskerfabrikken

Forskerfabrikkens populære julekalender er tilpasset barn i alderen 6 til 12 år. Den finnes i to utgaver der man velger mellom 24 ferdig innpakkete gaver og en med gaver annenhver dag, altså 12. Den pedagogiske kalenderen er utviklet for å vekke barns nysgjerrighet og lar dem eksperimentere med forsøk, tester og kjøkkenkjemi.

Årets kalender har helt nytt innhold fra ifjor, så om barnet ditt fikk fjorårets og likte den kan du helt fint kjøpe denne også.

forskerfabrikken julekalender


 

Babyshop

Babyshop har noen få ferdige kalendere fra BRIO pluss noen fine du kan putte små gaver i på egenhånd. Disse kan brukes på nytt neste år med nye ting. De har også en som heter Babblarna Mumsisar Adventskalender som inneholder 24 esker med naturlig tørket frukt som naturlig nok ikke er tilsatt sukker eller søtningsmidler.

babyshop_adventskalendere


CDON

CDON presenterer et stort antall ferdige adventskalendere for barn og ungdom. De har tema som Harry Potter, Playmobil, Minions, Disney, Marvel, bilbyggesett, Pixi, Paw Patrol, Schleich, Peppa Gris, Aquabeads, Fortnite og L.O.L. Surprise.

De finnes også noen med sminke, sjokolade og skjønnhetsprodukter.

cdon_adventskalendere

 


Proshop

ProShop har flere varianter av advent-kalendere fra Playmobil, Schleich, Baby Born og Hasbro Play-Doh. De har ingen egen kategori så du må søke dem fram i søkefeltet selv.

proshop kalendere

 


Festkompaniet

Festkompaniet har først og fremst massevis av smågaver og hobbypakker du kan bruke i pakkekalenderen. Gaveposer og klistremerker har de også. De har noen ferdige kalendervarianter med 24 smykker og adventskalendere av tre med figurer som til slutt blir en scene som dyr i skogen, en fin jernbane i åttetall eller julekrybbe.

Er du lei av plast, ræl og søtsaker finner du mye fint her!

festkompaniet advent


Coopers Candy

Det kan lønne seg å handle i Sverige hvis du er ute i god tid. Denne godteributikken har et arsenal av forskjellige julekalendere, med og uten søtsaker. De har Marabou sjokoladekalender, Haribo, LEGO Star Wars, LEGO Harry Potter, L.O.L. Surprise, Par Patrol, My Little Pony, Ferrero, Kinder, Chili Klaus og noen flere.

coopers candy kalendere


Minikids

Minikids har tre fine kjøp. Det er kreative Fairy Town adventskalender fra innovative Fabelab som er et kreativt innslag med klistremerker og papirposer, så er det Meri Meri Hårspennekalender og Meri Meri Railway med 24 tredeler som blir en fin togscene.

minikids adventskalender


Lekmer

Lekmers utvalg passer perfekt til barn. De har 16 stykk adventskalendere i år fra temaene Baby Born, Champions League, L.O.L. Surprise, Bamse, Mumitrollet, Peppa gris, Albert Åberg, Hatchimals Colleggtibles kalender, Pysjheltene, Paw Patrol, Brio og noe LEGO. Lekmer har selvfølgelig mye leker, så hvorfor ikke kjøpe noen julegaver i samme slengen?

De har også en sjokoladekalender og Lakridsfabriken Liquorice.

lekmer_julekalendere


Jollyroom

Jollyrooms utvalg av adventskalender er stort. Temaene er for å nevne noen Disney, Mummitrollet, mange varianter av Schleich, Hatchimals, LEGO, BRIO, Unicorn, Playmobil og Hotex DIY produkter blant annet med sekker du kan fylle selv. Trykk på bildet under for å komme direkte til utvalget.

Av Disney-kalendere kan nevnes Cars og Frozen. Sistnevnte med smykker eller med sminke.

jollyroom julekalendere


Generelle

Glassoginteriør

Hos Glassoginteriør.no har de et par fine varianter som passer fint i hjemmet. Det er Villeroy & Boch Christmas Toys Memory Advent Calendar Set som kan brukes år etter år og Bjørn Wiinblad Jul Kalenderlys som er koselig, men kan kun brukes en gang.

Glassoginteriør advent


Lunehjem

Lunehjem har de populære lakriskalenderne Lakrids By Johan Bülow. Den kommer i to varianter som er Lakris og Luxus. Sistnevnte er litt dyrere. De har også den spennende og utrolig flotte ChiliKlaus julekalenderen vi har nevnt flere ganger over med barnevennlig vingummi, drops og «farlige» chilikuler.

Lunehjem kalender


Bakeren og kokken

Bakeren og kokken har akkurat nå tre forskjellige julekalenderprodukter. Det er begge variantene av Lakrids fra Johan Bülow og en fra Karamelleriet. De har gratis frakt over 500 kroner og rask levering.

Bakeren og kokken julekalender


 

Partyking

Partyking har et lite utvalg kalenderprodukter, men de har også noen du ikke finner andre steder. Den mest kjente er Chili Klaus adventskalenderen og en som heter Sexy Xmas men de har også mange gjør-det-selv kalenderløsninger du kan fylle med smågaver.

partyking adventskalendere


Yoolando

Hos Yoolando får du tre typer godterikalendere til en svært billig pris. Søk i søkefeltet deres for finne dem. Dette er en nettbutikk som selger mye godteri og brus og sender fra Tyskland.

Godterikalender Yoolando


Julekalendere bare for voksne

Og helt til slutt noen nettbutikker med erotiske voksenkalendere. De er forholdsvis kostbare, men det er det verdt. Vi har også denne oversikten med flere slike voksenbutikker.

Vuxen

Voksenbutikken Vuxen har hele to produkter å velge mellom. De heter Naughty and Nice for Voksne og bare Vuxen Julekalender. Hver av de har 24 dager med en ny spennende luke å åpne. Klikk inn på siden for å lese mer.

vuxen julekalender


Nytelse

Nytelse har kanskje den dyreste adventskalenderen vi har sett så langt, men den er også noe spesiell. Den kalles Norges råeste luksuskalender for voksne. Fire års erfaring tilsier at den blir fort utsolgt, så her lønner det seg å være tidlig ute. Den inneholder 24 poser med spennende innhold, flott gaveeske og silkesnor med små treklyper for oppheng.

nytelse julekalender


Sinful

Sinfuls variant har en verdi på over 3000 kroner men koster bare en tredjedel av det. Den inneholder sexleketøy, erotisk tilbehør og soft bondage-produkter til han, henne og par. Ny versjon fra fjorårets suksess. Også her bør man være tidlig ute før det blir utsolgt, noe de pleier å bli.

sinful julekalender

Kulest utvalg

Coolstuff

Coolstuff har et av de største og mest spennende utvalgene med 63 av årest kuleste julekalendere. De selger den populære Chili Klaus-Julekalenderen, Strømpekalender med sokker, Romantisk julekalender for par, Bomb Cosmetics badebombejulekalender, puslespillkalender, DIY ølkalender, verktøykalender, kaffekalender og veldig mye mer. Siden utvalget er så stort anbefaler vi definitivt at du besøker nettbutikken for en titt. Hvilken er din favoritt?

Noen av våre favoritter er de utrolig kule byggesettkalendere der du bygger opp en modell av enten en Porsche, en traktor, en Volkswagen folkevognbuss eller en Mercedes-Benz, en bit av gangen.

coolstuff julekalendere

Les også:
17 Beste Nettbutikker med Julegaver og Julegavetips
10 Nettbutikker Med Julegensere
Julegaver i siste liten som ikke trenger frakt
7 Frekke Forslag Til Erotisk Julekalender
Kjøpe Julekort på nett – De 5 beste nettbutikkene

Håper du likte artikkelen og fant den nyttig. Del den gjerne med venner og kjente. Sjekk også ut artikkelen vår med tips til steder der du kan handle julepynt. Snart, God Jul.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.