Yoolando

Yoolando er en tysk nettbutikk, med norsk side, med godteri, drikkevarer, mat, husholdnignsartikler og dyremat. Av godteri finner du chips, kjeks, sjokolade, praliner, bonbons, pastiller, godteposer og lakris. Innen mat har de matvarer, bakevarer, frukt og nøtter. Rimelig brus, andre alkoholfrie varer og lettøl.

Sender fra Tyskland. Dagligvarer på nett. Toll. 

Siden kan inneholde annonselenker

Yoolando er en utenlandsk nettbutikk, med norsk side, med superbillig godteri, drikkevarer, mat, husholdnignsartikler og dyremat. Av godteri finner du chips, kjeks, sjokolade, praliner, bonbons, pastiller, godteposer og lakris. Innen mat har de matvarer, bakevarer, frukt og nøtter. Rimelig brus, andre alkoholfrie varer og lettøl.

Sender fra utlandet.

Denne nettbutikken er nevnt i artiklene:

Dagligvarer på nett.  Toll. 

Bitcoin

Nei

Frakt

Ikke fri frakt

Klarna

Nei

Land

Tyskland

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

Apple Pay

Nei

2 omtaler for Yoolando

  1. Daniel Martinsen

    Hei bestilte varer fra yoolando.com 19.01.21 ikke har dem sendt ut varene mine. Dem har gitt beskjed til post Nord om sending elektronisk men ingen pakke mottat til post Nord. Så dette er svindel da dem stadig kommer med dårlige unskyldinger om hvorfor den ikke har sendt varene.

  2. Daniel Martinsen

    godkjenning

    Hei bestilte varer fra yoolando.com 19.01.21 ikke har dem sendt ut varene mine. Dem har gitt beskjed til post Nord om sending elektronisk men ingen pakke mottat til post Nord. Så dette er svindel da dem stadig kommer med dårlige unskyldinger om hvorfor dem ikke har sendt varene. STYR UNNA DENNE SIDEN

Skriv en omtale

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.