Fine nettbutikker med Yogaklær og Yogautstyr

Siden kan inneholde annonselenker

Her er noen flotte nettbutikker med yogautstyr og behagelige yogaklær for den gode følelsen.

Enten du er helt fersk eller har drevet med yoga i årevis vil du ha behov for litt nytt utstyr og klær. Yoga er en fantastisk treningsform som utfordrer deg både fysisk og psykisk. Med pusteteknikker, forskjellige stillinger og økt konsentrasjon blir du kjent med din mentale og fysiske kondisjon. Som i de fleste andre treningsformer er det lurt å ha behagelige og passende klær og riktige produkter for at du skal føle deg bra.

I denne artikkelen gir vi deg tips til noen fine nettbutikker som selger yogautstyr og produkter. Har du tips til andre bra internettbutikker er det fint om du skriver en kommentar til oss nederst.

I disse nettbutikkene får du blant annet yogautstyr som yogamatter, belte, yogaklær, blokker, foam rollers, yogabukser med mer. Er du fersk er det ikke sikkert du trenger alt dette og ofte kan du låne første gangen du prøver yoga hos en instruktør nettopp for å finne ut om det er noe for deg.

10 Nettbutikker med yogautstyr, yogaklær og tilbehør

Her er noen anbefalte norske nettbutikker med yogaprodukter. Har du en yogabutikk du mener fortjener være med på listen skriv til oss.

1. Asanas Yoga – Norsk yogamerke med kvalitetsprodukter i blant annet kork

The Asanas Yoga har en meget tiltalende nettbutikk med duse fine farger. Her får du høykvalitets yogautstyr i naturvennlig kork fra en norsk produsent. De har også yogaklær som tights, topper og jumpsuits i mykt materiale bestående av bambus og bomull. Av yogautstyr får du matter, blokker og runde hjul.

De frister med rask levering og gratis frakt hvis du kjøper for mer en 495 kroner.

Sjekk også nettbutikken AltShop for produktene til The Asanas Yoga!

2. Gymgrossisten – Treningsbutikk som også har yogating

Gymgrossisten er en nettbutikk med kosttilskudd og treningsklær. Innen yogasegmentet har de en del tøy og utstyr som yogasokker, matter med oppbevarings bag og yogahjul i forskjellige varianter. Du må søke fram dette selv i søkefeltet deres.

Les denne artikkelen om du trenger tips til andre steder å handle kosttilskudd og proteinpulver.

3. Nike – Kult tøy

Nike har også et godt utvalg av kul yogabekledning for både menn og kvinner. Bruk søkefeltet på nettstedet for å finne fram eller finn kategorien under «handle etter sport».

Her er en artikkel om hvor du finner de beste nettbutikkerne som selger Nike.

4. Pierre Robert – Fin yoga-kolleksjon

Pierre Robert er kjent som en fantastisk produsent av basisplagg. De har også en liten Yoga Sport-kolleksjon med fleksible og sømløse plagg med topp komfort.

5. Adidas – Mye å velge i for alle kroppstyper

Adidas har en bra yogakolleksjon med plagg laget av myke materialer og smarte snitt for kvinner og menn. Plaggene gir støtte, samtidig som du kan bevege deg fritt uten hindringer. De har også noe utstyr som flasker, hårbånd, vesker og yoga sokker. De har også sports hijab. Vi har en egen artikkel der vi ramser opp de beste adidas-butikkene.

6. FitnessShoppen – Mye fint yoga og pilatesutstyr

FitnessShoppen som er rå på treningsutstyr og treningsapparater selger mye utstyr innen yoga og pilates. De har yogamatter, foam ruller og annet yogautstyr. Prisnivået er bra og du finner mye billig.

7. Stormberg – Norske kvalitetsklær

Norske Stormberg produserer tur og sportsklær av høy kvalitet til riktige priser. Ikke for dyrt, ikke for billig. De har også et utvalg yogaklær som du finner ved å søke i nettbutikken deres. Det går i myke og behagelige yogabukser og yogagensere blant annet.

8. Hunkemöller – Spennende design

Hunkemöller har et bra utvalg yoga og pilates tøy fra deres eget design og merke. Kolleksjonen deres med sportsklær kalles HKMX og består også av løpetøy, badetøy og fitness klær.

9. Zpikes – Stresslindrende akupunkturprodukter samt yogautstyr

Zpikes har i tillegg til den revolusjonerende akupresstapen ZpikesTape, endel bra yogautstyr som treningsmatter, blokker, massasjeballer og rollere.

10. C33 – Fine treningsklær for yoga

Norske C33, som står for Clothing 33, har en flott og visuell hjemmeside og bra nettbutikk. De fører treningstøy for dame fra designerne Michi, Manduka, Koral og Björn Borg. Av andre produkter kan nevnes yogastropp, yogamatter, håndklær og yogablokker.

Kjøper du for mer en 500 kroner spanderer de frakten og det er kostnadsfritt å bytte.


Nettbutikker med yogaklær

logoNavnSammendragHandle

Hva trenger man av yogautstyr?

Har du holdt på litt vil du kjenne mer på behovet for eget utstyr slik at du også kan holde på hjemme uten yogainstruktør. Yogamatte er i hvert fall et must å ha og etter hvert vil du kanskje føle behov for en rulle for å øve på mer komplekse yoga stillinger.

Til det kan det også være lurt å ha yogablokker i kork som er miljøvennlig, nedbrytbar og har god friksjon, stabilitet, grep og støtte. Etter hvert kan du kjøpe yogahjul som også hjelper til med avanserte posisjoner. Gå inn på Asanasyoga og se deres utvalg av korkprodukter til yoga eller kjøp hos Altshop.

Behagelige klær man kan bevege seg lett i er også viktig. Man velger gjerne mellom løse eller tight passform. For dame gjelder gjerne en fin yogabukse og sports-BH. Menn kan for eksempel bruke en god shorts og en treningsoverdel med eller uten ermer. C33 har veldig fint yogatøy for kvinner og gir deg 7 gode tips til hva man bør tenke på når du skal handle.

Hva slags yogautstyr bruker du?

Klar for en liten 30 minutters yoga økt? Følge denne fine videoen som også passer for nybegynnere hjemme:

Takk for delinger og kommentarer! Trenger du annet sportsutstyr kan du se på denne oversikten over de beste sportsbutikkene. Ha en fin yoga-dag.

Les også: 13 Spreke nettbutikker med treningsklær

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.