Nettbutikker med Walley

Nettbutikker som tar Walley
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her finner du nettbutikker der du kan betale enkelt med Walley checkout

Walley er en ny betalingstjeneste under Collector Bank som skal gjøre det enklere for deg selv å betale og holde styr på nettkjøpene dine. Collector Bank er en nordisk bank som har vært på banen i årevis med online betalingsløsninger, men har kanskje slitt litt i det siste hvis man sammenligner med konkurrenter som Klarna og Vipps. Kanskje de klarer å styrke sin egen posisjon blant norske forbrukere med denne nye tjenesten? Flere store norske, og nordiske, nettbutikker har allerede mulighet for betaling med Walley.

Hvis du lurer på hvilke nettbutikker som har Walley vil du finne en liste over disse litt lenger ned. Vi vil prøve å holde listen så oppdatert som mulig med informasjon om nettbutikken samt direktelenke til nettsiden deres. Hvis du vet du om en nettbutikk som ikke er listet opp, gi oss gjerne beskjed, eller skriv en kommentar i bunn. Du kan også sjekke listen over nettbutikker med Walley, såkalte Walley Merchants, på deres egen nettside, men vår liste er mer komplett.

Vi har tidligere listet opp hvilke nettbutikker som bruker Collector Bank. Den finner du her. Vi regner med de fleste av disse fortsetter å bruke Walley nå som Collectors betalingsløsninger bytter navn til Walley.

Hva er Walley?

Walley skal gjøre betaling av produkter på nett enklere i den forstand at du som kunde selv har mer frihet i når du skal betale. Du får valget om du skal betale alt med en gang, betale senere etter at du har fått varen eller betale litt om gangen med delbetaling. Alt dette styres med den nye appen deres Walley – Pay your way app du kan laste ned i App Store eller på Google Play. Her får du også oversikt over alle kjøpene dine, få betalingsvarsler, sjekke kommende fakturaer, fryse fakturaen for retur, forlenge betalingstiden, betale mer på en delbetaling og mer.

Det eneste du trenger for å komme i gang med Walley er altså å laste ned appen på smarttelefonen din, logge inn med bruker direkte med BankID og så kan du shoppe gjennom nettbutikkene i listen under. Vi fyller på med nye butikker underveis som vi kommer over dem. Du kan også logge inn på MyWalley direkte i nettleseren din for den samme informasjonen.

Selve navnet Walley kommer kanskje fra det engelske ordet wallet, lommebok, men det er bare synsing. Ellers ligner det litt på navnet til den legendariske lille roboten Wall-E fra Disney Pixar filmen med samme navn. Hva tror du?

Vi samarbeider ikke direkte med Walley, men siden inneholder annonselenker til noen nettbutikker som bruker tjenesten – les forklaring helt nederst på siden.


Nettbutikker som tar Walley

Her ser du hva du kan kjøpe i nettbutikker som tar Walley og som dermed tilbyr betalingsutsettelse og delbetaling. Trykk på den store blå knappen for å gå rett til butikken eller trykk på butikknavnet for å lese erfaringer, anmeldelser og finne annen informasjon om selve butikken.

Nettbutikker som tidligere skrev at de bruker Collector Bank vil nå gå over til denne tjenesten.

BildeNavnSammendragKjøp

Det finnes en mengde forskjellige betalingstjenester der ute og man kan fort gå seg litt vill. Her er eksempler på andre tjenester AfterPay, Bitcoin, Apple Pay, Klarna, Amex, Qliro, Collector, Elpy og PayPal. Mange er skapt for at du skal utsette betalingen din og har oversikt over kjøp. Sistnevnte er for så vidt en fin greie, men vi vil som vanlig anbefale at du betaler ned en vare du har kjøpt så fort som mulig. Helst med en gang. Dermed slipper du å glemme et avdrag som kan bli fordyrende og du har mer kontroll. Dette er uansett opp til deg, men ønsker du en sunn privatøkonomi er det dumt å ha mange ubetalte kjøp liggende til tross for at du har full oversikt via for eksempel Walley.

Vi har foreløpig ikke testet ut appen og shopping med tjenesten selv enda, men legg gjerne inn en kommentar om du har selv. Takk for at du deler og linker til denne siden. God netthandel!

Les også: Norske nettbutikker som tar Vipps

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

En tanke om “Nettbutikker med Walley

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.