Sporingsbrikker som Apple AirTag kjøper du lett på nett

Nettbutikker med sporingsbrikker
Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Beste nettbutikker som har Bluetooth sporingsbrikker for bagasje og annet

Lurer du på hvor bagasjen din er når du er på reise? Eller hvor du la nøklene eller lommeboken din? Har du hengt på en sporingsbrikke, eller såkalt Bluetooth tracker, trenger du ikke lete lenge. Har du puttet en sporingsbrikke i kofferten kan du spore opp bagasjen og se om de befinner seg på samme flyplass eller har havnet et annet sted.

Slike brikker ble veldig populære denne sommeren og man kan lese artikler om at de ble revet bort fra butikkhyllene. Bagasjekaos og surr på flyplassene gjorde at folk ønsket en ekstra forsikring med å finne ut hvor ryggsekk, bag eller koffert befant seg med en med en elektronisk bagasje tag. Det virker som dette kommer til å bli en ny trend siden det finnes en enkel og rimelig løsning på problemet.

Dette gjorde at sporingsbrikkene til tider fort ble utsolgt i butikkene, men de kan fortsatt handles på nett. Vi har samlet de beste nettbutikkene med sporingsbrikker for både iPhone og andre telefontyper som Samsung Galaxy.

Hvordan virker Apple Airtag?

Apple Airtag er kanskje den mest populære for tiden. Apple benytter seg at det store nettverket flere hundre millioner med iPhone-telefoner og nettbrett som til enhver tid er koblet til nettet rundt omkring i verden som hjelper til i søket. Alt dette er anonymt og kryptert av personvernhensyn. På nyere iPhone-modeller gjør Presisjonssøk med ultrabredbåndsteknologi at du nøyaktig kan lokalisere en AirTag i nærheten.

Apple Airtag får du kjøpt i en drøss av nettbutikker i én og fire pakning selv om de til tider kan være utsolgt. Besøk butikkene  i listen lenger ned og skjekk lagerbeholdningen.

Andre elektroniske sporingsbrikker

Det finnes også andre varianter som ser populære hvis du ikke har et annet telefonmerke. Samsung Galaxy SmartTag passer Galaxy telefoner og de har en løsning for å finne ting i nærheten og lenger unna av der du er. SmartTags kommuniserer med Galaxy smarttelefonen eller nettbrettet ditt ved hjelp av Bluetooth Low Energy (BLE) og har en maksimal rekkevidde på 120 meter.

Befinner SmartTag-en din seg utenfor dette området kan du fortsatt finne den ved å bruke søket SmartThings Find. SmartThings Find bruker andre  Galaxy-enheter rundt omkring i nettverket Galaxy Find Network og hjelper deg med å finne SmartTag-en. Dermed kan du finne verdisakene dine uansett hvor de er.

Hos Coolstuff, ProShop og Kjell & Company kan du også kjøpe tre varianter av Bluetooth brikken Tile der Tile Pro har rekkevidde på 120 meter, Tile Mate har rekkevidde på 76 meter og Tile Slim har form som et kredittkort og har rekkevidde på 67 m. Veldig praktisk for å finne lommebok, bilnøkler og vesker. De har også Tile Sticker som kan limes på ting som TV-fjernkontroll, halsbånd til hund eller katt og alt mulig annet.

Tile Slim for sporing av lommeboka
Tile Slim for sporing av lommeboka

Sporingsbrikker og hvor du får kjøpt dem på nett

Her er en praktisk oversikt over både de beste sporingsbrikkene samt de aller beste nettbutikkene å kjøpe fra. Dette er gjerne mobilbutikker, elektronikkbutikker eller dingsebutikker.

Direkte lenkene fører rett til produktet, men du kan også søke selv med søkeord som Airtag, Tile og SmartTag. Søkeordet sporingsbrikke fører ikke alltid til at du finner noe. De kaller deg gjerne andre ting som Bluetooth-tag.

Du får også kjøpt mye praktisk tilbehør som nøkkelringer og andre holdere.Sjekk flere av butikkene dersom produktet plutselig skulle være utsolgt ett sted.


Apple AirTag

1. Apple AirTag

Apple AirTag er kanskje det beste alternativet hvis du har en Apple enhet som iPhone eller iPad. Du kan til og med få varlser med AppleWatch.

Du kan spore opp brikken nøyaktig på kort avstand men også rundt omkring i verden så lenge det finnes en annen Apple enhet i nærheten. Den har integrert høyttaler og akselerometer og er utrolig enkel i bruk.

Sjekk pris og lagerstatus på singel og firer-pakkene i disse foretrukne nettbutikkene:

Sjekk hos MyTrendyPhone Sjekk hos Dustin Home Sjekk hos CDON Sjekk hos Coolshop Sjekk hos Kjell & Company Sjekk hos Proshop
Samsung SmartTag

2. Samsung SmartTag

SmartTag er en Bluetooth sporingsbrikke tilpasset Samsung Galaxy telefoner og nettverket med disse. Den kan brukes til å spore opp ting og tang du har festet den til, eller puttet den oppi, som en koffert. Noen hevder til og med denne er bedre enn Apple sin variant.

Her finner du anbefalte nettbutikker du kan besøke for pris og beholding:

Sjekk hos MyTrendyPhone Sjekk hos CDON Sjekk hos Dustin Home Sjekk hos Proshop
Tile sporingsbrikker, alle varianter

3. Tile sportingsbrikker

Tile har fire forskjellige varianter av sporingsbrikker med noe forskjellig bruksområde. Prisen på de er ganske lik, så det er opp til deg hva du velger og hva du skal bruke dem til.

Variantene heter som nevnt over Tile Pro, Tile Mate, Tile Slim og Tile Sticker.

Dette er sporingsbrikker som kan finne igjen ting som ikke er altfor langt borte fra der du er. Tile Pro har maks rekkevidde på 120 m mens de andre har noe kortere.

. Alle nettbutikkene som selger Tile har alle varianter. Besøk disse nettbutikkene for tilgjengelighet og priser:

Sjekk hos Coolstuff Sjekk hos Kjell & Company Sjekk hos Proshop

Hvordan sette opp sporingsbrikker

Se denne videoen, gjerne før du kjøper, om hvordan man setter opp en Apple AirTag så får du et lite innblikk i hvordan den fungerer. Se videoen til Samsung SmartTag rett under:

Vet du om andre kule og nytte sporingsbrikker eller andre bra butikker å handle disse i kan du gjerne legge igjen en beskjed i kommentarfeltet under. God ehandel!

Les også: 14 Beste nettbutikker med gadgets og duppedingser

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.