Bra nettbutikker med Balenciaga klær, sko, vesker og briller

Nettbutikker med Balenciaga - butikklogo
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Topp nettbutikker med Balenciaga klær, sko, vesker og briller for norske nettshoppere

Balenciaga er kanskje et av de motemerkene som virkelig har påvirket moteverden opp igjennom de siste hundre årene. Motehuset Balenciaga ble grunnlag av den spanske motedesigneren Cristóbal Balenciaga Eizaguirre i år 1919 noe som gir dem til et av de eldste og mest innflytelsesrike mote merkene i verden. Av andre eldre motemerker har vi blant annet Prada som ble grunnlagt i 1913. Har du lyst på din egen Balenciaga genser, veske, ikoniske solbriller eller sko-par må du bla litt dypere ned i lommeboken enn andre merker, men du får kjøpt dem i enkelte norske nettbutikker.

På denne siden får du en liten oversikt over de beste stedene du kan handle Balenciaga fra Norge, og hvor vi helst anbefaler at du shopper for å unngå mas og kjas.

Merket Balenciaga må forresten ikke forveksles med Ballinciaga selv om ordlyden er lik. Sistnevnte er et norsk musikkgruppe. Her er litt mer historie…

Grunnleggeren Cristóbal har av svært mange blitt omtalt som motekongen som fremdeles er en stor inspirasjon innen mote og haute couture. Han hadde rykte på seg som en moteskaper, en couturier, med svært høy standard uten kompromiss. Christian Dior kalte Cristobál Balenciaga for «Mesteren over oss alle» og Coco Chanel kalte han «den eneste couturier i ordets sanneste betydning, de andre er rett og slett motedesignere». En couturier er en motedesigner som produserer og selger klær som er skreddersydd etter kundens spesifikke krav og mål. På dagen for hans død, i 1972, hadde motejournalen Women’s Wear Daily overskriften «The King is Dead».

Hans bobleskjørt og rare, feminine, men likevel «modernistiske» silhuetter ble motehusets varemerker. Balenciaga stengte i 1972 og ble gjenåpnet under nytt eierskap i 1986 da under eieskap av Kering som er Som en luksusgruppe i verdensklasse. Balenciagas hovedkvarter ligger nå i Paris, Frankrike og sysselsetter over tusen mennesker.

Balenciaga sko
Balenciaga sko

Litt dyrt, men også gøy

Balenciaga er et varemerke som koster mer enn andre og er kanskje for spesielt interesserte. Går man rundt med en jakke fra merket til nesten 50.000 kr, som er det dyreste vi finner av merket i nettbutikken Miinto for øyeblikket, er det en statement på at man kan mote og kjenner til de virkelig bra merkene. Man viser man følger med i tiden og er like aktuell som de store kjendisene i utlandet. Til tross for individualitet har man mye å velge i. De har på ingen måte få produkter. I tillegg til en drøss av moteklær fra topp til tå, ikoniske vesker, dritkule joggesko, kule solbriller, kjoler, sko, chunky joggesko, bubble skirts, smykker og rumpetasker har de sneakers, hettegensere, morgenkåper, parfyme, flipflops, boots og tøfler. Hva ønsker du deg?

Balenciaga genser
Balenciaga genser

Nok snakk… Her er det du er på jakt etter – norske nettbutikker med Balenciaga og de beste nettbutikkene som sender til Norge. Først noen anbefalinger, og så en litt lenger liste lenger ned.

Topp 3 nettsteder å shoppe Balenciaga

1. Miinto – anbefalt motenettbutikk for deg som er i Norge

Vi elsker Miinto og kommer ikke helt unna dem denne gangen heller. Det er fordi de har et så utrolig stort utvalg av trygge og garantert ekte motemerker, og er faktisk et av de eneste stedene du kan handle Balenciaga online i Norge. For øyeblikket har de over 1600 forskjellige produkter fra motehuset med stor B. Den dyreste jakken ligger på rundt 47.000 kr og det billigste produktet som ikke er på salg er et par sokker. Du kan jo gjette prisen… Genseren du så på bildet over får du hos Miinto.

Vi anbefaler deg å ta en titt innom denne fantastiske butikken, om ikke annet for å vindusshoppe og drømme deg litt bort blant kule moteprodukter, Balenciaga gensere og annet:

Sjekk det komplette Balenciaga utvalget her

Miinto har et stort utvalg av merket.


2. Mister Spex – anbefalt brille- og solbrillebutikk

Er du på jakt etter Balenciaga solbriller og briller bør du også sjekke ut den supre nettbutikken Mister Spex. For øyeblikket har de rundt 70 varianter fra varemerket med priser som går fra rundt 1000 kr til 5000 kr. De sier Balenciage briller har kompromissløs stil med sterk personlighet. Vi tipper du finner noe du liker her som ivaretar din individuelle stil. Mister Spex er et trygt sted å handle fra med trygge betalingsmåter som Klarna og sertifisering fra Trygg e-Handel.

Sjekk brilleutvalget fra Balenciaga her

Solbrilleutvalget hos Mister Spex


3. CDON – velkjent varehus som også har motemerker

Via CDON kan du også shoppe Balenciaga produkter med spesielt fokus på vesker og parfyme. For tiden er det rundt 150-200 varer å velge mellom og noen av de er pre-owned, altså brukt. CDON fungerer litt som ett mellomledd som sørger for trygg netthandel fra andre nettbutikker så en del av veskene og parfymene kommer egentlig fra andre butikker. Dette kan du lese mer om i beskrivelsen.

Den billigste parfymen du får tak i her koser rundt 400 kr og det dyreste produktet de har er en dyr veske til nesten 30.000. Sistnevnte er riktignok brukt, så du kan jo spare litt penger her.

Sjekk vesker og parfyme fra Balenciaga her

Varehuset CDON har vesker og parfyme

Vet du om noen andre bra nettbutikker med varemerket kan du enten skrive til oss eller legge igjen en kommentar nederst.


Nettbutikker med Balenciaga

Her er en komplett oversikt over flere nettbutikker som har Balenciaga i sortimentet Les beskrivelsen (trykk + på mobil) og trykk på knappen for å gå rett til butikkens side.

logoNavnSammendragHandle

Verdt å se: Youtube kanalen deres

Motemerker av dette kaliberet har selvfølgelig stor profilering på sosiale media. Du kan jo ta en titt på Balenciagas YouTube kanal om du har noe tid til overs, eller se over en av de siste motevisningene deres her:

 

Fant du det du lette etter? Kjøpte du noe som gjør at du stolt kan gå rundt med ditt eget Balenciaga plagg, hoodie, sneakers eller briller? Vi håper det. 🙂 God shopping.

 

Les også: 7 nettbutikker som selger BALL gensere

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.