20 fine veskebutikker på nett med best utvalg

Fine veskebutikker på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Topp veskebutikker på nett med vesker og håndvesker

Vesker er perfekt å bruke for å bære med deg små eller større ting, og de kommer i et uttal forskjellige design, materialer, størrelser og prisklasser. Alt fra dyre vesker, til de mer rimelige. Siden det finnes så mange forskjellige kule vesker og siden det er en populær ting å handle på nett, finnes det mange steder å shoppe. Men det finnes noen fallgruver. Vi vil hevde at du lett kan komme borti falske og svindlete butikker som tilsynelatende selger dyre vesker. Dette gjelder spesielt de store og kjente merkene. Så pass på…

For å hjelpe deg litt på vei og sørge for at du kan handle deg ny veske på nett på en trygg måte, har vi listet opp de beste veskebutikkene vi elsker selv. Vi liker dem fordi de har godt utvalg, bra service, riktige priser og selvfølgelig fordi de er sikre og trygge. Vi har god erfaring med å finne gode veskebutikker – kombinasjonen av at vi elsker både vesker og nettbutikker gjør oss i stand til det.

Gå direkte ned til veskebutikkene ved å trykke her.

Mange av nettbutikkene har et stort utvalg vesker fra merker som Louis Vuitton, Valentino, Marc Jacobs, Stella McCartney, Burberry, Hermès, Mulberry, Gucci, Prada og Balenciaga sammen med klær, tilbehør og andre ting. Du finner også nettbutikker som selger reiseprodukter som kofferter, bagger, sekker sammen med veskene. Alt dette er produkter man kan ha ting i, ikke sant? BagBrokers er en fin nettbutikk som har mye innen kofferter, men også vesker.

Vesketypene du fint kan shoppe i på nett er skuldervesker, clutch, portemoné, weekendbag, PC bag, vintage, toalettmappe eller crossover vesker. Du må bare vite litt hva du vil ha, også finner du det. Store nettbutikker som Miinto har mange tusen vesker inne som er både billige og dyre vesker. Proffe nettbutikker som dem har gode sorteringsmuligheter som gjør at du kan snevre inn søket basert på merke, farge, størrelse og pris.

3 på topp veskebutikker

For øyeblikket er det disse to butikkene vi anbefaler til alle som er på jakt etter en ny veske, gjerne en dyr veske. De er valgt ut basert på gode erfaringer, stort utvalg og interessante produkter. Topp-valget kan endres når som helst hvis vi syns noen andre butikker fortjener en plass på listen. Hva synes du? Kommenter gjerne nederst.

1. Miinto har dyre merker, vesker til enhver anledning og i tillegg vesker til menn. Utvalget er stort og de har alle de mest kjente merkene inne. De har kanskje Norges største utvalg av lekre vesker i høy kvalitet og flott design. Her kan du handle trygt og raskt med Vipps eller Klarna. Bruker du Klarna på den dyre vesken din kan du utsette betalingen litt hvis du ønsker det.

Klikk på bildet for tilgang:

Miinto vesker
Sjekk veskeutvalget hos Miinto her.

2. Db Nordics har kanskje ikke så kjempestort utvalg, men vi elsker produktene deres. I utgangspunktet utvikler de de beste produktene for praktisk reise, og her finner du naturligvis fine skuldervesker og resiebagger blant kofferter og annet gøy. Vi anbefaler et besøk innom deres inspirerende nettsider.

Klikk på bildet for å gå til nettbutikken:

Db Nordics vesker
Db Nordics vesker

3. About You har vesker som passer akkurat deg. Vel inne på siden deres må du klikke på Accessories og Vesker og Ryggssekker for å finne utvalget. Akkurat nå har de litt over to tusen vesker inne du kan sikle over. About You lar deg klikke på hjertet på produktene du liker, og dermed samler du deg din egen oversikt over ting du kunne tenke deg. Så er det bare å putte de du vil shoppe i handlekurven, betale å gå. 🙂

Klikk på bildet for å sjekke utvalget:

About You vesker for deg
About You vesker for deg

Med så mye utvalg får vi bare lyst til å shoppe mer… Fant du ikke det du lette etter i disse butikkene kan du besøke disse i tur og orden som alle har vesker i sortimentet:


Liste over de beste veskebutikkene på nett

Dette er de beste nettbutikkene med vesker for tiden. Listen er alfabetisk, så det er ikke sikkert din store favoritt dukker opp øverst. Dette er en blanding av rene veskebutikker og andre type nettbutikker som klesbutikker, som også har en god del vesker.

logoNavnSammendragHandle
& Other Stories
& Other Stories

& Other Stories er et motemerke som tilbyr kvinner et bredt spekter av sko, vesker, tilbehør, skjønnhet og bruksklær for å skape sin personlige stil og historie. Her kan du søke inspirasjon og finne ideer til klær som føles riktig for deg. Deres kolleksjoner er bygget opp rundt inspirerende motehistorier. Alle linjene våre er forskjellige, alt fra maskulin skreddersøm til feminin chic og designet for å gi uendelige stylingvalg.

Fri frakt over 1000 kr. Gratis retur. Trygg betaling med PayPal og Klarna.

About You
ABOUT YOU

ABOUT YOU er et stort motehus på nett med over 1000 toppmerker. De hevder de er en nettbutikk som virkelig forstår deg og er klare til å inspirerer deg. Oppdag deres store utvalg med mer enn 100.000 produkter. La deg bli inspirert av antrekkene til deres influensers, ikoner og finn stilen som passer deg best. Her finner du omtrent alt.

Som de sier: «Fashion isn’t about anyone else. It’s ABOUT YOU!»

Kjøp nå, betal senere. Gratis frakt og retur over 299 kr. 100 dagers returrett. Tar Visa, PayPal og Klarna.

Åshild
Åshild

Åshild tilbyr klær, sko, accessoarer, undertøy, vesker og støtteprodukter for den voksne dame, og noe til menn. God kvalitet til lave priser.

Trygg e-handel godkjent.

BagBrokers logo
BagBrokers

BagBrokers er en nettbutikk som selger det aller meste innen koffert, vesker, reiseting og smarte løsninger. Hovedmenyen leder deg til utvalget innen Koffert, Sekk, Bag, Veske, Shoppingvogn, utstyr, barn og ungdom, tilbyd og merker. De har også en egen side med reisetips.

Norsk nettbutikk med varelager i Asker. Trygg betaling med Klarna og Vipps. Fri frakt over 899. Hjemlevering.

Bagorama logo
Bagorama

Bagorama er en stor veskebutikk på nett. I toppmenyene kan du velge mellom nyheter, vesker, reise, sekker, lommebøker, merker og salg. De har også hansker og kofferter.

Gratis frakt over 600 kr. Rask levering med Bring. 30 dagers åpent kjøp.

Beck Söndergaard nettbutikk
Beck Söndergaard

Beck Söndergaard er et dansk tilbehørs- og motemerke som kjennetegnes av mye farger, glitter og unike prints. De har en lekent og uhøytidelig tilnærming til materialer og nyanser samtidig som man ser hint av deres Skandinaviske røtter. De har fire årlige kolleksjoner som hver og en avspeiler sesongens trender innenfor vesker, skjerf, badetøy, undertøy, sokker, hår og klær.

Beck Söndergaard nettbutikk har et stort sortiment for dekker enhver kvinnes behov enten hun trenger ny veske eller en ny fin pysjamas.

Toppmenyene på nettsiden hinter om det du finner der; Nyheter, Gifting, Vesker, Skjerf, Homewear, Beach Ready, Klær, Undertøy, Sokker, Accessoirer og Outlet.

Gratis frakt på kjøp over 749 kr. Trygg betaling med blant annet American Express og PayPal.

Bonprix logo
Bonprix

Bonprix no selger mote for hele familien til en god pris. Her får du kule billige klær på nett. De fører et bredt sortiment av dameklær, herreklær, tøffe barneklær, samt et stort utvalg av sko til både dame, herre og barn. I deres sortiment finner du et variert utvalg av mammaklær, amme-klær og babyklær. Få fri frakt ved å abonnere på nyhetsbrevet deres.

Prisgunstig mote.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Boozlet
Booztlet

Booztlet nettbutikk ble lansert i 2015 og er en ledende outlet/utsalgssted for nordisk designermote. De har over 2 millioner besøkende innom månedlig som handler mote, sports-, skjønnhets- og hjemmeprodukter på nettet. De har over 200 000 produkter tilgjengelig på sidene sine til rimelige prise. Du finner garantert noe å shoppe på Booztlet for kvinner, herre og barn.

De har også over 500 merker i stallen som inkluderer populære designermerker som GANT, Polo, Ralph Lauren, Filippa K og Ganni.

Opptil 70% rabatt alltid. 2-4 dagers levering med lav frakt. Enkel betaling med Vipps. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

db logo ny
Db Nordics

Db begynte som et lite norsk selskap som har vokst til et globalt anerkjent merke innen reiseutstyr som sekker, vesker, surfebrett vesker, duffel, backpacks og bagger. Db tilbyr en rekke prisvinnende design som passer til det urbane livet, i bakkene eller på tur. Visste du at navnet Db er en forkortelse for Douchebags?

De har også noe klesplagg og tilbehør som toalettmapper og laptop sleeves. Nettbutikken kan ved første øyekast virke litt rotete, men ikke gi opp. De har mange betalingsmåter som Apple Pay og Vipps.

Gratis frakt (medlemmer). Db Nordics har Begrenset livstids garanti. Toll og moms er inkludert i prisen. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

ECCO logo
ECCO Offisiell Nettbutikk

Skal du handle varemerket ECCO kan du for eksempel bruke den offisielle nettbutikken deres. Her får du deres fottøy og vesker av høy kvalitet og du kan alltid være sikker på at produktene er ekte og det «siste». I ECCO butikken kan du med letthet oppdage nye damesko, herresko, baby- og barnesko samt fritidssko i kategoriene Outdoor, sandaler og trekking.

Leter du etter fine ECCO vesker går du under Leather Goods kategorien. Her finner du også ryggsekk, belter, stresskoffert, crossbody, hansker og håndvesker. Klikk på knappen under for å gå rett til nettbutikken deres og shop i vei.

ECCO har rask og enkel levering og retur. Trygg betaling med PayPal eller Klarna. Gratis frakt over 800 kr.

Høyer
Høyer

Høyer er en nettbutikk med klær, sko og tilbehør for menn og kvinner. De har i over 15 års erfaring med salg av mote til nordmenn. Under tilbehør finner man skjerf, hodeplagg, hansker, votter, solbriller, belter, lommebøker, klokker og smykker. De har også interiørprodukter for stue, soverom, bad og ideer til gaver.

Høyer har flere fysiske butikker i landet.

Trygg hjemlevering. Gratis bytte.

Ideal of Sweden
Ideal of Sweden

Ideal of Sweden lager fantastisk mobiltilbehør og tilbehør, inspirert av mote og interiørtrender. Her får du mobildeksler, mobil-lommebøker, ladekabler, power banks, vesker, hurtigladere, mobilholdere, skjermbeskyttere og mere til. I menyene kan du til og med velge om du leter etter produkter for han eller henne og det er selvfølgelig enkelt å finne riktig deksel til din telefon.

Rask levering. 1 års garanti. Prisbelønnet design.

Miinto logo
Miinto

Miinto er en samling av 400 motebutikker på nett hvor du enkelt kan handle klær. Let gjennom 60.000 produkter blant tonnevis av brands. Barneavdelingen har allslags klær, sko og tilbehør fra 0 til 16 år.

Fri frakt over 499-. Shop fra lokale norske forhandlere. Gratis retur, 14 dagers angrerett. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

Morris
Morris

Hos Morris får du kofferter, vesker,  sekker, hansker, lommebøker og tilbehør. De har også fysiske butikker rundt omkring i landet. Skal du ut på reise bør du først stikke innom her og kjøpe det du trenger. De tilbyr kofferter, vesker og rygsekker i alle størrelser og prisklasser fra velkjente og klassiske varemerker i en mengde spennende farger, materialer og design.

Gratis frakt fra 599,-.  Rask levering.  Gratis retur til butikk.

NA-KD
NA-KD

NA-KD er en svensk nettbutikk for damer med 4000 produkter og 130 merker. Engelsk tekst på siden, men gratis frakt til Norge.

Gratis frakt.  Gratis retur. 

Nelly nettbutikk
Nelly

Nelly har klær, sko, undertøy og kjoler fra mange kjente merker. Gratis frakt og ekspress hjemlevering. Menn, sjekk Nly Man.

Fri frakt på bestillinger over 299. Enkel bytte og fri retur.

Pieces
Pieces

Pieces er den offisielle nettbutikk med klær, mote, sko, vesker og accessoirer til kvinner fra Pieces kolleksjonen. De er eid av Bestseller. Her kan du finne det komplette antrekket som lar deg se bra ut fra morgen til kveld. De verdsetter moderne enkelhet og det å hedre vår skandinaviske arv.

Den offisielle Pieces nettbutikken.

Rains
Rains

Rains er et dansk, kult og moderne regntøymerke som skaper vanntette klær med god design. De er tydelig påvirket av sin skandinaviske arv og praktiserer en kompromissløs tilnærming til enkelhet som er like forankret i funksjonalitet. Sjekk hjemmesiden for utvalget, bilder og priser.

De selger tøft regntett tøy or menn og kvinner samt vesker, bagger, sekker og tilbehør. Sender fra Danmark.

Rask shipping. 2 års garanti. 30 dagers returrett.

Suser i Sivet
Suser i Sivet

Suser i Sivet er en norsk nettbutikk for kvinner med fokus på behagelig og stilfull trend og mote. Har en fin side med inspirasjon om antrekk til forskjellige anledninger.

Trygg e-handel godkjent. 

Wakakuu
Wakakuu

Wakakuu er en online motebutikk med klær, vesker, sko og accessoirer. De har også endel lifestyle produkter som notatbøker, reiseprodukter og såper. Bra oversikt over forskjellige designere hvis du er ute etter noe spesielt.

Levering 4-9 virkedager.  Alltid gratis bytte.  Kundeservice på chat, telefon og epost.


Ble det en ny veske på deg? Vi elsker å høre om folks handleopplevelser, så skriv gjerne et lite innlegg i bunnen av artikkelen. God shopping!

Les også: Gode nettbutikker med ECCO sko og vesker

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.