Gode nettbutikker med ECCO sko og vesker

ECCO nettbutikker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Trygge og gode nettbutikker med ECCO sko og vesker

Lurer du på hvor man handler nye ECCO sko? Søker man på Google finner man en overraskende mengde falske og dårlige nettbutikker med ECCO i navnet man kan bli fristet av. Mange av disse er dessverre falske og er ikke trygge å handle fra.

Vi har derfor samlet en god og trygg liste med både norske og noen utenlandske nettbutikker som fører ECCO-merket det er trygt å handle fra. Dette inkluderer den offisielle ECCO butikken, som naturlig nok alltid selger ekte vare.

Men først litt mer om ECCO

 

Ecco sko
ECCO sko i den offisielle nettbutikken

 

Hva er ECCO?

ECCO er et danske skomerke etablert i 1963 i Bredebro, og de fleste har nok hørt om merkevaren. Årlig produserer de nesten 18 millioner par kvalitets sko som selges på nett eller i nesten 4000 skobutikker i 99 land over største delen av verden. De har egne skobutikker men selges også via andre skobutikk-kjeder.

Skoene deres produserer enten i tøy, canvas, syntetisk eller i lær og har bra kvalitet, men er ikke av de dyreste merkene. Vi liker ECCO fordi vi ser på dem som Skandinavisk design i tillegg til å ha Skandinavisk kvalitet. De har sine egne garverier som lager skinn basert på de beste råmaterialer og kvalitetsstandarder. Flere av skoene har 100% vanntette GORE-TEX-membraner, Michelin-yttersåler av gummi og PHORENE-midtsåler.

I tillegg har de økt fokus på miljø og bærekraft og jobber etter disse prinsippene for å sette ett mindre miljø avtrykk. En skoprodusent som med sko som ikke setter stort avtrykk der altså…

ECCO produserer sko til hele familien og til flere formål og aktiviteter. De lager damesko, herresko, barnesko, golfsko, tursko, pensko, sneakers, sandaler, slip-ons, høye hæler, forretnings-sko, mokasiner, støvler og mye mer.

Siden de er så gode på skinn og lær har de begynt å lage andre produkter som belter, håndvesker, lommebøker, hansker, ryggsekker, skuldervesker, shoppingbagger og stresskofferter. Hvorfor ikke kompleter ECCO-skoene dine med andre typer ECCO tilbehør?

Vi er stor fan av produktene fra ECCO og pleier å handle fra både den offisielle nettbutikken, eller fra en av de andre butikkene på listen. Hvilke erfaringer har du med ECCO? Vi hører gjerne om dine egne opplevelser med enten merket eller nettbutikkene i kommentarfeltet nederst på siden.


15 nettbutikker med ECCO

ECCO sko, og vesker, kan kjøpes i både skobutikker og sportsbutikker. Noen butikker som selger barneprodukter selger også ECCO sko, men da bare innenfor barnesko og barnesegmentet. Her finner du de beste nettbutikkene som selger skoene og produktene som er trygge å bruke. Du kan være sikker på å ikke bli svindlet om du handler herfra. Trykk på den store knappen blå for å gå rett til nettbutikken, eller plusstegnet (på mobil) for å lese en kort beskrivelse.
logoNavnSammendragHandle

ECCO i sosiale media

ECCO er store også i sosiale medier. Du kan for eksempel se om du finner noe interessant å se på YouTube kanalen deres. Her viser de nye kolleksjoner og har mange «Ecco walks with»-videoer der de snakker med kjente og ukjente fra forskjellige land. De har også en bra Instagram konto med inspirerende bilder.

Har du tips til andre nettbutikker som selger ECCO eller har erfaringer og lyst til å anmelde en av de nevnte nettbutikkene over, kan du for eksempel skrive en kommentar rett under. God sko-shopping.

Les også: 15 Spreke nettbutikker med treningsklær

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.