8 beste klesbutikker med plus-size tøy og store størrelser

Beste klesbutikker med plus-size tøy og store størrelser
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Dette er de beste nettbutikkene med plus-size tøy og store størrelser

Vi får i ny og ne henvendelser fra dere som lurer på hvor de beste nettbutikkene med store størrelser og plus-size tøy befinner seg. Det er slett ikke alle klesbutikker på nett som selger fint og trendy stor mote og det kan jo være irriterende. Vi er opptatt av at alle skal finne bra steder å handle, uansett hvor store klær man trenger ha på seg, og i tillegg føle at klærne er fine. Enten du føler du passer inn i kategorien kvinner med ekstra former, frodige kvinner, eller bare store kvinner, er det på sin plass at du skal få handle fine klær som sitter riktig på nett.

Til tross for at det kanskje var vanskeligere å handle mote for store damer tidligere, opplever vi at det er enklere å finne størrelser mindre enn 42-64. Ofte er større størrelser oppskalerte versjoner av mindre plagg, og dermed vil ikke alltid passform sitte så fint. Vi har derfor samlet en liste over de beste motebutikkene på nett der du enkelt kan handle plus size, få god hjelp og føle deg trygg på handelen.

Listen du finner litt lenger ned kombinerer butikker som kun satser på mote for store jenter og damer og klesbutikker som har et stort generelt sortiment i tillegg. I tillegg har vi inkludert noen store merkevarer som tar formfull mote på alvor. Nike, Adidas, Stormberg og Zizzi er alle merker med store størrelser.

Alle disse online klesbutikkene er regnet som trygge og du kan være sikker på gjøre et godt kjøp. Noen er norske og noen er utenlandske, men de sender enkelt og greit til Norge.

En av våre favoritter er Curvii som kun selger store størrelser i alle viktige kleskategorier. De har kjoler, undertøy, badetøy, tunika, bluser, strikkete plagg, yttertøy, treningstøy, festtøy, bukser, jeans, leggings, cardigans, skjorter, regnjakker, shorts, skjørt, topper, nattøy, sykkelshorts og mer. Det meste av dette finner du også i flere av de andre butikkene.

To fine klesbutikker som tar plus size på alvor

Disse to klesbutikkene fokuserer utelukkende på store størrelser og gir deg de beste rådene til hva du skal velge.

1. Curvii er en spesialisert nettbutikk for plus size og store størrelser som tar deg på alvor. De har en oversiktlige og fin nettside, gode bilder av produktene og rask levering. Nettbutikken får høy score og anmeldelser hos Trustpilot fra glade og fornøyde kunder med gode erfaringer. Fri frakt hvis du handler over ett gitt beløp. Sjekk utvalget her:

Nettbutikken til Curvii
Nettbutikken til Curvii

2. Zizzi selger fasjonable klær i store størrelser innen festklær, sko, undertøy, sexy lingeri, treningstøy og mye mer. De har gratis frakt hvis du handler over en viss sum, trygg og utsatt betaling med Klarna (som gjør at du kan motta klærne før du betaler) og rask levering. De har også fysiske butikker rundt omkring hvis du heller vil besøke dem. Sjekk hvor på nettsidene samt deres superfine Shop The Look seksjon:

Zizzi nettbutikk
Til Zizzis nettbutikk – de har mye mer enn bare treningsklær

Her er resten av nettbutikkene vi anbefaler:


8 topp nettbutikker med klær for store damer

Klikk deg inn på nettstedene du vil besøke via den store knappen. Har du ideer og tips til andre bra nettbutikker med store klær kan du tipse oss i kommentarfeltet.

logoNavnSammendragHandle
About You
ABOUT YOU

ABOUT YOU er et stort motehus på nett med over 1000 toppmerker. De hevder de er en nettbutikk som virkelig forstår deg og er klare til å inspirerer deg. Oppdag deres store utvalg med mer enn 100.000 produkter. La deg bli inspirert av antrekkene til deres influensers, ikoner og finn stilen som passer deg best. Her finner du omtrent alt.

Som de sier: «Fashion isn’t about anyone else. It’s ABOUT YOU!»

Kjøp nå, betal senere. Gratis frakt og retur over 299 kr. 100 dagers returrett. Tar Visa, PayPal og Klarna.

Adidas
Adidas

I Adidas Online Shop Norge får du kjøpt alle sportsklærne fra Adidas. De har sko til alle slags aktiviteter og treningsklær til alle idretter. Faktisk kan du i menyene velge mellom en stor mengde sportsaktiviteter for å finne passende produkter som til fotball, tennis, terrengløp, fjellet, løping, basket og trening. De har også Adidas solbriller.

Meld deg inn i nyhetsbrevet og få 15% rabatt på første kjøp.

Gratis retur. Godtar American Express, PayPal og Klarna.

ASOS
ASOS

ASOS er en nettbutikk i UK med klær og mote for menn og kvinner. De er en global online mote- og skjønnhetsforhandler og tilbyr mer en 50 000 merkevarer, inkludert eget merkevare, innen dameklær, herreklær, fottøy, tilbehør, smykker og skjønnhet, med omtrent 2.000 nye produktlinjer som blir introdusert hver uke.

ASOS lagerfører over 900 merker fra store globale navn til små uavhengige merker som tilbyr forbrukeren en handleopplevelse uten grenser.

Sender world wide.

Bonprix logo
Bonprix

Bonprix no selger mote for hele familien til en god pris. Her får du kule billige klær på nett. De fører et bredt sortiment av dameklær, herreklær, tøffe barneklær, samt et stort utvalg av sko til både dame, herre og barn. I deres sortiment finner du et variert utvalg av mammaklær, amme-klær og babyklær. Få fri frakt ved å abonnere på nyhetsbrevet deres.

Prisgunstig mote.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Boohoo
Boohoo

Boohoo er en engelsk mote-nettbutikk med freshe dame og herreklær i alle størrelser, inkludert plus size, for høye folk and curve clothing. Siden lanseringen i 2006, har deres eget designteam konsekvent laget retningsbestemte kolleksjoner som ikke bare kombinerer utrolig verdi, men også nyskapende stil. Hovedkategoriene på nettsidene er nyheter, klær, kjoler, topper, sko, tilbehør, skjønnhet og aktive klær.

Utenlandsk nettbutikk med mye spennende. Betal trygt med VISA, Amex, PayPal og Klarna.

Curvii nettbutikk
Curvii

Curvii er en motebutikk som spesialiserer seg på plus size klær med perfekt passform i størrelsene 42 – 60. De har tøy i kategoriene badetøy, undertøy, treningstøy, sykkelshorts, fest tøy, kjoler, cardigan, bluser, tunika, strikk, skjorter, yttertøy, regnjakker, bukser, jeans, leggings, shorts, skjørt, t-shirts, topper, strømpebukser, underkjoler, pikante, basics, shapewear, belter og nattøy. De har også gavekort.

Gratis frakt over 999 kr til utleveringssted. 100% diskresjon. Mulighet for hjemlevering. Levering 3-7 hverdager. Trygg e-Handel sertifisert.

Nike
Nike

Nike er et anerkjent og populært kles og skomerke. Dette er den offisielle nettbutikken til Nike.

De har kolleksjoner og tøy for herre, dame og barn. De fleste av Nikes plagg er beregnet for sport og aktivitet. De har alt fra sokker og sko og oppover til bukser, shortser, trøyer og hodeplagg. Driver du eller barnet ditt med sporter som fotball, løping, basket, trening, golf, skateboard, tennis eller surfing finner du garantert passende tøy.

Fri frakt på alle bestillinger med NikePlus. Fri retur innen 60 dager.

Zizzi logo
Zizzi

Zizzi er en motebutikk på nett med store størrelser som spesialitet. Her finner du fasjonable dameklær innen jakker, strikkeplagg, festklær, sko, undertøy, sexy lingeri, brudeklær, mammaklær, badetøy og treningstøy.

Zizzi er et feminint og inspirerende pluss-size-merke med selvtillit og attitude. Hos Zizzi finner du alt fra bluser, t-skjorter, bukser, leggings, kjoler, jeans og jakker til store jenter og store kvinner i størrelse 42-60. Besøk nettsidene for å se det store utvalget, og betal kjapt, trygt og enkelt med Klarna eller Vipps.

Gratis levering over 599 hos Zizzi. 100 dagers gratis retur for medlemmer. 1-3 dagers levering.


Vi i eButikker håper du fikk hjelpen du trengte med å finne en super, og kanskje uoppdaget, klesbutikk med tøy som passer deg. God shopping!

Les også: 22 Trygge nettbutikker med adidas sko og tøy

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.