Klesbutikker med Vipps

Klesbutikker med Vipps
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Disse klesbutikkene tar Vipps

For mange er Vipps blitt en foretrukken betalingsmetode på nett. Grunnen er at man raskt og enkelt kan betale i kassen noe som gjør netthandelen enda enklere. Skal du handle klær på nett og lurer på hvilke klesbutikker som tar Vipps, har vi her laget en liste over alle trygge klesbutikker i Norge der du kan betale med Vipps. Listen finner du litt lenger ned på siden.

Husk at vi også har en artikkel om hva Vipps er og en mer komplett oversikt over norske nettbutikker som bruker denne betalingsløsningen.

Siden alle nettbutikker vi legger inn i databasen her på eButikker.no føres opp med forskjellige attributter som «hvilken kategori tilhører denne butikken, jo klesbutikk» og «tar den vipps, ja eller nei», er det enkelt for oss å hente ut oppdaterte lister over for eksempel nettbutikker som selger klær som også tar Vipps (som denne) eller Klarna. En tilsvarende artikkel er den om nettbutikker som selger treningstøy, men som også har gavekort. Det kan jo noen ganger være nyttig å ha oversikt over?

Har du ideer til andre butikklister og artikler vi bør skrive om her på shoppingportalen kan du sende oss en melding eller skrive en kommentar nederst. Det kommer garantert flere artikler som denne etter hvert.

5 Favoritter innen klesbutikker med Vipps

Vi har noen favorittbutikker innen dame, herre og barneklær. Et par av dem selger også sportstøy og undertøy. Er du i tvil om hvor du skal handle kan du jo besøke disse klesbutikkene først:

Miinto

Ferner Jacobsen

Booztlet

The Basic Shop

Girl of North


Flere klesbutikker som tar Vipps

Denne listen viser kun mote-nettbutikker med dameklær, barneklær, herreklær og undertøy. Trykk på den store knappen hvis du vil besøke en nettbutikk, eller bla videre for å se om du finner noe annet spennende.

Vi samarbeider ikke direkte med Vipps, men siden inneholder annonselenker til noen nettbutikker– les forklaring helt nederst på siden.

logoNavnSammendragHandle

Takk for at du deler og tipser andre om siden vår. Og husk og tips oss om artikler og butikklister du gjerne skulle sett som kan være nyttig for andre.

Les også: Nettbutikker med Devold ulltøy og ullundertøy

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.