Supre nettbutikker som har gavekort på treningstøy

Gavekort på treningsklær
Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Gavekort på treningstøy er perfekt å gi bort til de som er glade i trening

Vi har skrevet mange artikler om det å gi bort den perfekte gaven og hva som er de beste gavebutikkene. Det er likevel ikke alltid så enkelt. Skal du gi bort noe til en som er glad i trening kan du jo rett og slett gi bort et gavekort på treningstøy? Gavekort er generelt en enkel ting å gi bort i bursdagsgave, julegave eller til andre anledninger. Fordelen er at det kan fikses kjapt på nett og i siste liten, dersom det er nødvendig. Det kan skje den beste å glemme å handle inn en gave i god tid…

Les også: Gaveideer i siste liten som ikke trenger frakt

eButikker (siden du er på) har som du sikkert vet en stor oppdatert database over trygge norske nettbutikker. Når vi fører opp en ny nettbutikk i databasen legger vi på forskjellige attributter som for eksempel om nettbutikken har gavekort eller ikke.

I tillegg blir hver nettbutikk koblet til kategorier som treningklær, yogaklær eller sportsutstyr. Dermed kan vi med enkelthet hente ut lister som du finner under der vi ramser opp samtlige nettbutikker som både selger treningstøy og som også har gavekort.

Smart ikke sant?

Når du er inne på en av nettbutikkene må du lete deg fram til enten en meny der det står Gavekort. Den er gjerne i topp eller bunn. Hvis ikke kan du søke etter det i det interne søkefeltet. Kommer ikke Gavekort opp, kan du prøve søkeord som Gift Card.

3 kjappe forslag til norske nettbutikker med treningsklær og gavekort

Før du blar ned til den flotte oversikten over nettbutikker med treningstøy som også tilbyr gavekort kan du jo sjekke ut disse 3 fine forslagene. De selger for det meste flott seamless trenignsmote til dame, men kan ha litt for herre også.


1. Panini Sport – Seamless treningsmote for damer

Har du lyst til å gi bort behagelig og seamless treningsmote til en dame eller venninne du er glad i anbefaler vi Panini Sport. Det er en helnorsk nettbutikk det er enkelt å handle fra med kule og myke kolleksjoner. De har treningsklær som tights, scrunch tights, trenings shorts, sports-BHer, topper og schrunch shorts. Les mer i nettbutikken deres.

Gavekort-menyen finner du helt nederst på siden. Panini Sport har gavekort på 200, 500 og 1000 kroner. Klikk på bildet for å gå til butikken:

Gavekort fra Panini Sport nettbutikk
Gavekort fra Panini Sport nettbutikk

2. BARA Sportswear – Gavekort på treningsklær for spreke kvinner

BARA Sportswear er en sikker vinner å gi gavekort fra. De har en drøss av flott treningstøy og andre klær for spreke kvinner og mye å velge i. De har gratis frakt, gratis bytte og sender selvfølgelig fra Norge.

Søk etter Gift Card eller gå i menyen Shop -> Tilbehør -> Gavekort for å finne gavekortene. Kortene har verdi på 500, 700, 1000, 1500 eller 2000 kroner.

BARA sportswear nettbutikk
BARA sportswear nettbutikk

3. Famme – Både hverdagsklær og fint treningstøy

Famme er nok en butikk vi pleier å anbefale. De har treningsmote, hverdagsklær, turklær, sko og undertøy til kvinner og er enkle å handle fra. I tillegg har de trygge betalingsmåter som Vipps og Klarna som gjør at handelen går raskt unna. Et gavekort her vil definitivt falle i smak.

Famme har gavekortene sine gjemt i menyen Tilbehør -> Gavekort. Velg en sum fra 50 til 1000 kroner.

Famme nettbutikk
Klikk for å hoppe til Famme nettbutikken

Sjekk listen under for flere spennende butikker der mange også har mer utvalg for menn.


Alle nettbutikker som har gavekort på treningstøy

logoNavnSammendragHandle

Vi håper du fant det du lette etter. Hvis ikke kan du jo legge inn en kommentar nederst med enten et spørsmål eller et forbedringsforslag. God netthandel!

Les også: 84 populære nettbutikker med gavekort

Gi bort gavekort på slikt treningstøy

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.