Klesbutikker med Klarna der du kan kjøpe klær på delbetaling

Klesbutikker med Klarna
Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Her finner du en oversikt over klesbutikker med Klarna

Klarna er en av de største betalingstjenestene innen netthandel her til lands, og flere andre land. Har du bare så vidt vært borti netthandel eller sett på TV reklamer har du nok fått med deg navnet. Å betale via Klarna gir deg mer fleksibilitet når du kommer til kassa og det er viktig å vite hva du velger mellom. Har du lurt på hvilken klesbutikk på nett som tilbyr delbetaling finner du svaret her.

Skal du handle klær på nett og samtidig bruke Klarna, presenterer vi en lang liste over alle klesbutikker med Klarna litt lenger ned. Delbetaling er også noe som mange leter etter spesielt og spør oss om, derfor denne listen.

Den kan vi lage fordi vi har over tusen trygge nettbutikker oppført i vår database med forskjellige kategorier og attributter. Dermed kan vi med letthet sørge for en liste som alltid er oppdatert med mote- og klesbutikker som også står oppført med Klarna. Vi har tilsvarende artikler med klesbutikker som har Vipps og nettbutikker med gaverkort på treningsstøy. Flere slike artikler kommer! Ideer på slike lister mottas med takk.

Vi har også en komplett nettbutikkliste over samtlige nettbutikker med Klarna her hvis du er interessert, i hvert fall de som er trygge og oppført hos oss.

Klarna er så fine fordi de tilbyr flere forskjellige betalingsmetoder når du handler klær. Enten kan du betale alt med en gang, noe som er å anbefale, eller du kan dele opp beløpene på forskjellige måter, eller utsette betalingen helt. Velger du Klarna faktura kan du utsette betalingen nok til at du mottar varene før du betaler. Det kan jo være kjekt.

Med Klarna delbetaling, eller avbetaling, kan du fordele beløpet på valgte intervaller opp til 36 måneder. Slik har du ganske stor fleksibilitet når det kommer til betaling av klærne du akkurat har shoppet. Ofte trenger man jo nye klær før lønning eller når man akkurat ikke har penger på konto. Klær og mat må man ha.

Tross fleksibiliteten anbefaler vi alltid å betale fullt for varene og ikke utsette, men det er opp til deg.

5 beste klesbutikker med Klarna

Siden både nettbutikker med klær OG faktura og delbetaling er svært populært sammen, har vi samlet av våre 5 favoritter innen klesbutikker med Klarna. Den fulle listen er lenger ned.

About You

Bestseller

BikBok

Famme

NA-KD


Resten av bra klesbutikker som tar Klarna

Her ser du alle kles-nettbutikker innen kategoriene dameklær, barneklær, herreklær og undertøy som støtter Klarna. Du finner også noe treningsklær og butikker som du kanskje i forbinder med klær i første omgang. Bruk knappen for å gå til en nettbutikk direkte eller bla videre nedover for å finne en ny kul klesbutikk å handle i.

Vi samarbeider ikke direkte med Klarna, men siden inneholder annonselenker til noen utvalgte nettbutikker. Les mer om dette affiliate samarbeidet i bunnen av siden.

logoNavnSammendragHandle

Vi setter stor pris på at du viser siden vår til andre både personlig og i sosiale media. Vi ønsker å vokse og bidra til en enklere shopping hverdag for folk flest. Vi elsker netthandel, nettbutikker, nettshopping og en god handleopplevelse.

Les også: Badetøy på nett fra 10 fine nettbutikker med badedrakter

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.