Butikker med merket UGG på nett

trygge_Butikker med merket UGG på nett
Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

Kjøpe UGGs? Her er de tryggeste nettbutikkene for å handle merket UGG på nett!

Hvor kjøper man UGG, eller UGGs? Det er et svært populært merke som er mest kjent for varmt fottøy av saueull, men også vesker, klær, yttertøy og andre produkter. Tidligere het de UGG Australia. Skal du handle UGG på nett er det svært viktig å benytte seg av trygge og velkjente nettsteder for å unngå å bli svindlet med falske varer. Vær spesielt kritisk til utenlandske nettbutikker med rare navn, lave priser, mye skrivefeil og som generelt ser useriøse ut. UGGs er ikke et billig produkt i utgangspunktet noe du bør ha i tankene og det går ikke an å kjøpe ekte UGG til under halv pris i følge denne artikkelen. Vi vet derimot at man i perioder fint kan få UGGs på salg med i hvert fall 40% rabatt i noen av nettbutikkene nevnt under.

Rask navigering til butikklisten med UGGs

Vi her på ebutikker.no er svært opptatt av trygg netthandel og lister herved opp trygge norske butikker der du kan handle merket på nett lenger ned. Du kan benytte deg av den offisielle UGG nettbutikken, men de har ikke veldig god støtte for shipping til Norge enda. Har du erfaring med denne nettbutikken eller andre som selger UGGs, så gi oss gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet

Så… Hva er UGGs? Vi var inne på det lenger opp men her er litt mer historie i korte trekk. UGG ble grunnlagt av de australske surferne Brian Smith og Doug Jensen i California i 1978. De så et marked for saueskinnsko i USA og solgte 28 UGG boots den første sesongen. Siden har det gått jevnt og trutt oppover. Under vinter OL i Lillehammer i 1994 ble støvlene båret av det amerikanske olympiske laget og fikk stor oppmerksomhet. Virksomheten ble kjøpt opp av Deckers Brands Smiths i ’95 som utviklet merket internasjonalt. I 2003 ble UGG-støvler vist på Oprah Winfrey’s show som en del av ‘Oprah’s Favorite Things noe’ som økte salget betraktelig.

I 2006 åpnet den første butikken i SoHo distriktet i New York og den første butikken utenfor landets grenser startet opp i Japan samme år. Det meste av saueskinnet brukt under produksjonen kommer fra Australia men UGG-produkter produseres først og fremst i Kina, men også andre land.

UGG produkter og varianter

Det mest kjente vinter-fottøyet er kanskje Ugg Classic som kommer i flere varianter, høyder, stiler og farger. Stilene heter på engelsk Calf Boots, Mini, Short og Tall. Fargene er gjerne beige, grå, lilla, rosa og svart.

Saueskinnskoene ser ikke spesielt fancy ut men har allikevel klart å få et klassisk, tidløst og kjent design med myk ull innside og skinnaktig utsende utenpå. Av sko lager de også tøfler, slippers, sandaler, treningsko, sneakers, barnesko, støvletter og andre vintersko. Merket retter seg mot begge kjønn, altså dame og herre, og barn. De har i tillegg votter, hansker, vesker, sekker og innredningprodukter som puter, pledd og kurver.

Det er selvfølgelig varierende hvilke produkter nettbutikkene under velger å selge – noen har mer en andre. I topp 3 listen vår finner du de webbutikkene som har størst utvalg da denne artikkelen ble skrevet.


 Topp 3 steder å handle UGGs

Vi har sammenlignet alle butikkene som fører varemerket. Disse tre nettbutikkene er valgt ut på bakgrunn av vareutvalg og noen andre kriterier som pris, service og hvor enkel nettbutikken er i bruk. Kommenter gjerne nederst om du er enig eller ikke. Listen kan endre seg over tid. Snarveiene på logo og grønn knapp leder rett til UGG-utvalget.

1. Miinto har det desidert største sko utvalget og fører også accessoirers, hansker, votter, jakker, kåper og tilbehør. Anbefales! Klikk på bildet for å gå rett til UGGs utvalget deres:

Miinto nettbutikk
Miinto nettbutikk

2. Nelly har et lite men fint utvalg av de klassiske støvlene. De har salgsperioder med 40%-50% i ny og ne.

3. Ellos har alt fra boots og tøfler til sandaletter og UGG-slippers. Prisene er bra, og en del Outlet tilbud med 30%.


De beste nettbutikker med UGG

Listen under er vist i alfabetisk rekkefølge, så rangeringen betyr ikke så mye her. Bruk den blå knappen merket Til Nettbutikken til høyere for å gå rett til internettbutikken. Nettstedet åpner seg i et nytt vindu, du mister ikke oversikten over denne siden, og du kan enkelt sjekke andre butikker etterpå.
logoNavnSammendragHandle

Vedlikehold av UGG-støver

Lurer du på hvordan du best bør vedlikeholde sauseskinnproduktene dine fra merket, får du noen bra tips i denne videoen fra UGGs offisielle YouTube kanal – Hvordan rengjøre UGG-støvlene dine: Offisielle instruksjoner for rengjøring og pleie:

Lykke til med å kjøpe UGG på nett. Bruk de trygge butikkene, med sikre betalingsmåter som fører de offisielle produktene. Så slipper du å tape penger eller motta fake produkter. God handel!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.