De 10 aller beste sidene der du kan kjøpe LEGO på nett

kjøpe_lego_på_nett
Siden kan inneholde annonselenker

Lurer du på hvor du kan kjøpe LEGO på nett? Vi viser deg de 10 beste norske nettbutikkene.

LEGO er en svært populær leke som helt siden det ble etablert i 1934, nesten for 90 år siden, har underholdt store og små. Jeg elsket LEGO da jeg var liten, og gjør det enda. En ting er å gå i en fysisk butikk å handle deg en eske, men er du ute etter det store utvalget kan du sjekke ut en av de mange nettbutikker med Lego. Det å kjøpe billig Lego på nett er gøy, enkelt, raskt og du kan finne sjeldne og nye sett som enda ikke har kommet i butikken.

Hopp rett til listen over nettbutikker som selger LEGO

Skal du være helt sikker på det beste og nyeste utvalget kan du besøke den offisielle Lego Shoppen som har absolutt det beste utvalget av sett med biler, hus, figurer og alt det andre kule i dette lekeuniverset. Her er alt sortert på temaer som Architecture, BOOST, City, Creator, DUPLO, Disney, Friends, DOTS, Marvel, Disney, Minecraft, Star Wars, Ninjago, Minifigurer og Technic for å nevne noen. De har egne avdelinger for nyheter, eksklusive sett, tilbud, VIP og Pick a Brick.

Trykk på bildet for rask adgang til den riktige, offisielle LEGO butikken:

LEGO nettbutikk
LEGO nettbutikk

Lenger ned på siden anbefaler vi 9 andre trygge norske nettbutikker med Lego du kan handle i. Prisnivået kan variere noe og det er ofte gode individuelle tilbud og Lego salg på de forskjellige sidene som lønner seg å ta en nærmere titt på. Bokmerk denne siden og gå innom de forskjellige internettbutikkene med jevne mellomrom for å se hva de har å by på.

De fleste Lego settene blir kun laget i et bestemt antall, noen mange og noen færre. Det betyr at når det har gått en stund kan det være umulig å handle noen av de mest populære settene. Så husk å ikke bruk for lang tid på å bestemme deg om du ønsker deg noe helt spesielt.

En måte å finne utgåtte sett på er å bruke brukttjenester som for eksempel Finn.no. Det er (utrolig nok) mange som selger unna litt i ny og ne. Noen ganger får man tak i sett i esker komplett med oppskrifter, mens andre ganger selger folk modellen ferdigbygde.

Hvor kjøper man Lego deler som er borte?

Trenger du ekstra deler eller har mistet noen? Mange bruker også nettet til å finne brikkebutikker å handle enkeltbiter som mangler i eldre eller nyere sett. Husk at om noe mangler i en eske i et helt nytt sett må du kontakte Lego, så sender de til deg ny. Det har jeg kanskje opplevd en gang selv, så det skjer ikke så ofte.

Lego har også en egen Pick a Brick side der du får tak i det meste. Du kan prøve å gjøre et søk på farge og form, eller sortere på kategori, nøyaktig farge eller fargefamilie. Det enkleste for å finne en del er derimot å bruke selve brikke-ID’en. Dette nummeret finner du ofte bakerst i alle Lego-oppskrifter der det er bilde av delene som følger med settet. Prisene på slike enkeltdeler varierer med størrelse og sjeldenhet, men i gjennomsnitt ligger det på rundt 1 kr stykk.

Pick A Brick
Pick A Brick

Dette er de 10 beste nettbutikkene med Lego-sett i Norge

Her er vår anbefaling av ti på topp nettbutikker med Lego. Anbefalingene bygger på erfaring, prisnivå og service. Noen av nettbutikkene ser ikke ut som de har Lego ved første øyekast, men besøk dem, så ser du at de har et godt sortiment. Merk: Eurotoys er ikke på denne listen, men er en bra dansk lekebutikk med mye Lego. Butikken har foreløpig ikke VOEC og du vil kunne få ekstra regning med merverdiavgift og tollgebyr hvis du kjøper herfra. Resten er Norske.

logoNavnSammendragHandle

En av de siste lanserte Lego nyhetene

Denne seksjonen skal vi prøve å oppdatere så mye som mulig. Den aller siste lanserte og eksklusive modellen i Creator serien er Fiat 500 i Lego med nummer #10271. Den koster under tusenlappen og har 960 deler. Kul ikke sant? Klikk på banneret for flere bilder av de flotte detaljene.

Vet du om andre bra nettbutikker å kjøpe Lego i, så skriv en kommentar nederst eller send oss en melding! Lek godt!

Les også: 10 beste lekebutikker på nett

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.