Hvor kjøper man Acne på nett?

Hvor kjøper man Acne?
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Hvor kjøper man Acne på nett her til lands? Vi tipser deg om de 5 beste nettbutikkene

Det svenske motehuset Acne Studios står bak det populære klesbrandet med samme navn. Målgruppen er gutter og jenter som ønsker minimalistiske klær med casual stil, men fortsatt kult og tøft. Har du lurt på hvor man kjøper Acne, finner du svaret her.

På denne siden finner du de beste nettbutikkene som fører merket med snarveier slik at du enkelt kan bla deg gjennom sortimentet. Kjapt kan vi nevne:

Wakakuu som har et spesielt stort utvalg og du finner et stort utvalg innen accessories, klær, sko og vesker i alle størrelser og farger. Alle priser er inkluder norsk toll og moms for smooth handel uten overraskelser.

Miinto har også hundrevis av produkter og er en fryd å handle hos.

Hopp rett til resten av butikkene

Litt historie

Hva står Acne for egentlig? Bak de fire bokstavene skjuler det seg det lengre navnet Associated Computer Nerd Enterprises. Merket har sitt utspring fra det kreative samarbeidet ACNE som fokuserte på grafisk design, film, produksjon og reklame. En av grunnleggerne her, den svært kreative Jonny Johannson, grunnla kles-utspringet Acne Studios i Stockholm i 1996.

Han har med sine evner og samarbeidspartnere klart å skape et univers bestående av fantastiske moteklær og mye annet. Hans interesser innen kunst, arkitektur og fotografi har definitivt hjulpet dem opp og frem.

Det hele begynte med et unisex jeansdesign som ble vist fram i det svenske bladet Elle Magasin. Jeansene var designet med uvasket denim med rød søm. Plutselig ville flere klesbutikker selge merket og salget tok av. Etter dette har kolleksjonene og varesortimentet bare økt på. I Acne-universet finner man magasiner, møbler, tilbehør, lommebøker, sko, interiør, barneklær og heftige utstillinger og visninger.


Nettbutikker med Acne klær

I tillegg til den offisielle nettbutikken, Acnestudios.com, kan vi anbefale disse stedene å shoppe. Tidligere hadde butiker som Høyer og Bubbleroom også merket, men for øyeblikket ser det ikke ut som de fører det lenger.
logoNavnSammendragHandle

Produkter innen Acne universet

Merket Acne består av klær til kvinner, barn og menn som skal forsterke personligheten og stilen til brukeren, gjerne brukt sammen med andre plagg fra andre merker. Acne skal være unikt, men også passe med andre ting for å gi økt spillerom for individuell stil. Det satses veldig på høy kvalitet, materialvalg, holdbarhet og design.

Ellers får man:

 • Jeans / Bukser
 • T-shirts
 • Skjorter / Bluser
 • Luer / Beanie / Hatter
 • Skjerf / Sjal
 • Vesker / Skuldervesker
 • Jakker / Skinnjakker / Frakker
 • Kjoler
 • Shorts
 • Topper
 • Sneakers / Sko / Boots
 • Sandaler / Flip-Flops
 • Jakker
 • Kortholdere / Lommebøker
 • Solbriller
 • Belter

Populariteten har derimot sin pris for dagens forbrukere… Vi ser at prisene har økt betydelig fra den spede begynnelse. Men det er det kanskje verdt? Fortell gjerne om dine erfaringer og opplevelser med Acne Studios. Har du forslag til andre bra nettbutikker som selger merket tar vi imot tips. De bør helst være norske, men butikker i utlandet som inkluderer moms og tollgebyrer er velkommen med i listen.

Dette er en artikkelserie med oversikter over hvor man kan kjøpe forskjellige brands. Den komplette oversikten over merkevarer finne du her. God shopping.

Les også: 15 Spreke nettbutikker med treningsklær!

Inspirasjonsvideo

Her er en video fra deres offisielle YouTube kanal som viser litt av sommerkolleksjonen for menn i 2020:

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.