Extra Leker

Extra Leker er en norsk leketøysbutikk med lynrask levering. De har leker innen alle kategorier til gode priser. Outlet avdelingen har leker til opp mot 70% rabatt.

Fri frakt over 1000,-. Outlet med store rabatter. Kjøp på nett, bytt i butikk. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt. Anbefalt nettbutikk

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Extra Leker er en norsk leketøysbutikk og nettbutikk som spesialiserer seg på leketøy for barn i alle aldre. Nettstedet fremhever deres nåværende tilbud, som inkluderer 50% rabatt på utvalgte LEGO Friends sett. De har nylig introdusert spennende LEGO nyheter fra populære serier som Star Wars, Harry Potter, City og Friends. Årets LEGO julekalendere er også tilgjengelige for kjøp.

I tillegg til LEGO-tilbud, har de en spesiell funksjon der man kan lage mini-kopier av sin favorittmat og -drikke, hvor hver pakke er en overraskelse. Butikken kjører også et stort salg på Barbie-produkter, hvor kunder kan finne alt fra drømmehus og dukker til biler og båter. Gavetips er inndelt etter aldersgrupper som nyfødte, 6-24 måneder, og oppover til 14+ år, for å hjelpe kunder med å velge den perfekte gaven.

Nettbutikkens sortiment strekker seg fra populære leketøymerker som Barbie, Schleich, Magic Mixies, til Kaptein Sabeltann og Pokemon. Med en servicevurdering på 4.7 av 5 basert på 890 stemmer, synes kundene å være veldig fornøyde med butikken. En kunde ved navn Anniken Jonas roser nettbutikken for rask levering og gode priser.

Extra Leker tilbyr også muligheten for å kjøpe varer på nettet og bytte dem i butikken. De legger vekt på rask levering og et stort utvalg av produkter, og hevder å være best på kundeservice. Nettstedet har også en egen seksjon dedikert til ofte stilte spørsmål, kjøpsbetingelser, frakt- og leveringsinformasjon samt retur- og personvernregler. De oppfordrer også besøkende til å abonnere på deres nyhetsbrev for oppdateringer. På bunnen av siden informeres det om at de bruker informasjonskapsler, og besøkende har valget om å akseptere eller administrere disse. De er også aktive på sosiale medier, og oppfordrer kundene til å følge dem for oppdateringer og tilbud.

Denne nettbutikken er nevnt i artiklene:

Fri frakt over 1000,-. Outlet med store rabatter. Kjøp på nett, bytt i butikk.  Trygg e-Handel sertifisert.  

Extra Leker nettbutikk
Extra Leker nettbutikk
Bitcoin

Nei

Frakt

Fri frakt over beløp

Klarna

Ja

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Ja

Vipps

Ja

Hjemlevering

Bring Hjemlevering

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Extra Leker”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.