Her kan du kjøpe brettspill på nett for barn og voksne

kjøpe_brettspill_på_nett_nettbutikker
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Anbefalte nettbutikker å kjøpe brettspill på nett for hele familien.

Brettspill går aldri av moten, og er kanskje i vinden som aldri før. Med slike spill kan innetiden gjøres morsommere for voksne og barn og familien kan samles rundt noe de synes er gøy i felleskap. Mer brett-tid, mindre skjermtid på være målet her. Hvis du lurer på hvor man bør handle, gir vi deg her en praktisk liste over de beste nettbutikkene å kjøpe brettspill på nett. Listen finner du lenger ned på siden og den oppdateres stadig når vi kommer over nye butikker. Gi oss gjerne tips!

Hopp ned til butikklisten

Hva er brettspill? Jo, det er typisk et fysisk spill som foregår på et brett, hvor brikker i plast eller tre opptrer som markører for fremgangen i spillet, og en eller flere terninger sørger for å skape vilkårlig fremdrift basert på flaks og noe dyktighet. Mange spill bruker også forskjellige typer kort, figurer, penger, fargestifter og mye annet som en viktig del av funksjonen.

Noen barnespill og familiespill er enkle å lære seg og tar kort tid å spille, mens andre rollespill for ungdom og voksne tar lenger tid å sette seg inn i. Læringskurvene og reglene varierer veldig.

Klassiske brettspill som sjakk kan være ganske greit å skjønne selve reglene, men tar lang tid å mestre skikkelig. Andre klassiske spill er Ludo, Monopol, Hatt over hatt, Risk, Trivial Pursuit, Geni, Catan, Metro, Ticket to Ride, Cluedo og Labyrint.

Det finnes selskapsspill og partyspill man kan ta fram på en god fest eller når flere venner er samlet. Strategispillet bruker du når du føler hjernen trenger å bli brukt. Ellers finnes det en drøss av kortspill, småspill og reisespill med magnetiske brikker passende for hytteturer og å ha i bagasjen.

Vi har også tilpasset en egen liste der du raskt og enkelt kan klikke deg direkte til en nettbutikks’ brettspill avdeling. På den måten ser du raskt hvilke spill de tilbyr, du slipper å lete deg fram og netthandelen går raskere. Butikker som selger barnespill, puslespill og bordspill er gjerne lekebutikker, bokhandlere og spesialiserte butikker kun for slikt.

Snarveier til brettspill-avdelinger

Bruk disse lenkene for rask tilgang til disse gode nettbutikkenes spill avdeling. Dermed slipper du å lete deg fram. Hos noen internettbutikker ligger spill kategorien litt skjult. Sidene åpner seg i nytt vindu så du ikke mister denne oversikten.

Her finner du direkte snarveier til noen populære brettspill avdelinger:

Brettspill hos Adlibris

Brettspill hos Tales

Brettspill hos Extra Leker

Brettspill hos ARK Bokhandel

Brettspill hos Lekmer

Brettspill hos Norli


Nettbutikker som selger brettspill

Dette er anbefalte, trygge nettsteder du kan handle i. De fleste av dem er norske. Les den korte beskrivelsen for å få et overblikk over butikkens egenskaper, klikk på navnet for å komme til oppføringen her på siden med mer informasjon og bruk den blå knappen for å gå rett til selve siden. Kos deg.

logoNavnSammendragHandle

Forslag til kule brettspill?

Har du forslag til kule bordspill? Skriv en rask kommentar rett under. Vi liker spesielt godt Catan i år med diverse utvidelsespakker, men det er mye annet gøy der ute. Catan kjøper du i de fleste av de store spillbutikkene nevnt over. Vi håper du fant oversikten nyttig. Del den gjerne med andre som sitter hjemme og kjeder seg. God handel.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.