Hvor kjøper man Halloween kostymer?

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er en oversikt over norske nettbutikker hvor du kan kjøpe deg årets nifse Halloween kostyme!

Det er jaggu meg ikke lenge til Halloween! Allehelgensaften 31. oktober i år braker det løs. Barna gleder seg til å kle på seg sitt beste kostyme, skummelt eller ikke, og sanke godteri i nabolaget. Som voksen følger jeg rundt og gleder meg til min egen Halloween fest.

Uansett, et bra kostyme er alfa og omega, og det kan lønne seg å være tidlig ute om man skal kapre de beste antrekket før alle andre. Noe tidsaktuelt og morsomt, gjerne fra en eller annen TV serie, er alltid en vinner, men for barn holder det ofte med noe mer tradisjonelt.

Hva er Halloween?

Halloween, eller allehelgensaften på norsk, faller på siste dagen i oktober hvert år. I moderne tid er dette en dag man pynter hjemmet til å se skummelt ut. Personer ikler seg gjerne skumle kostymer som gjerne framstiller monstre, skjeletter og død. Utkledde barn ‘går Halloween’ og samler godteri fra nabolaget ved å ringe på dører.

Kle seg ut

Hvor kjøper man Halloween kostymer på nett lurer du kanskje på? Under er våre forslag til bra nettbutikker i Norge som selger i forskjellige prisklasser, i alle grader av skummelhet, til voksne og barn. Helt nederst følger også noen tips for å til en rimelig Halloween feiring uten å bruke altfor mye penger.

Kort fortalt kan du sjekke om du finner et kostymene du liker i gadget og morobutikkene til Coolstuff, Alphageek og Mye Moro. I artikkelen 15 Festlige Festbutikker Med Festutstyr finner du flere butikker med festutstyr der de fleste har kostymer.

Stikk også innom kles-og motebutikken Superkul og fest- og kostyme nettbutikkene Partyking, Funidelia og Temashop som har et rikholdig utvalg.

Lekebutikkene Lekmer og Extra leker har også kostymer som inkluderer Halloween utkledning spesielt rettet mot barn.

Europris og Nille i butikk har også billige sesongbaserte varer som kan passe. Nille har derimot ingen egen nettbutikk.


Listen over internettbutikker som har Halloween kostymer

Har du tips til andre steder kostymer kan kjøpes, gi meg gjerne en kommentar på det nederst.

LogoNavnSammendragHandle
AlphaGeek
AlphaGeek

AlphaGeek er en fantastisk nettbutikk som selger morsomme gaver, gadgets, kostymer, ting til gaming, samlerobjekter, produkter til fest og moro, klær og interiør. De har et stort utvalg av festtilbehør og dekorasjoner tilpasset forskjellige tema.

Lynrask leveranse. 30 dagers returrett. Ingen ekstra kostnader.

Coolstuff
CoolStuff

CoolStuff Norge selger gaver, gadgets, leker og masse annet gøy. Karneval, kostymer, masker, parykker, sminke, ting til hjem og hage, lek og spill, hobby og fritid, mat og drikke og teknikk er noe du får tak i her. 10% rabatt ved første kjøp.

Fri frakt over 499,-.  Lynrask levering.  90 dagers åpent kjøp.  2 års garanti. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

dekorama
Dekorama

Dekorama.no selger pynt og utstyr til fest og bursdag. I nettbutikken finner du også et rikt antall kostymer og kostymetilbehør. I menyen kan de velge blant ting til barnebursdager, eller temafester som Halloween, Oktoberfest, 80-talls party, Flamingo Fest med mer. De har over 4000 produkter på lageret i Tønsberg og sender ut varer hver dag. Også endel produkter innen baking og godteri.

Fast lav frakt, fri frakt over 1200,-. Sender samme dag. 30 dagers fri retur. Tar Vipps.

Europris
Europris

Europris kjenner du sikkert. De har over 250 butikker i Norge i tillegg til egen nettbutikk med tusenvis av varer. Det du kjøper kan enten hentes i en av butikkene eller sendes hjem til deg i posten. De har produkter innen kategoriene personlig pleie, dyr, hjem og interiør, fritid, klær, sko, fikse hjemme husholdning og garn. Det er også mulig å bli bedriftskunde.

Rask levering på 3-5 dager. 3000 varer på nett.

Extra Leker
Extra Leker

Extra Leker er en norsk leketøysbutikk med lynrask levering. De har leker innen alle kategorier til gode priser. Outlet avdelingen har leker til opp mot 70% rabatt.

Fri frakt over 1000,-. Outlet med store rabatter. Kjøp på nett, bytt i butikk. Trygg e-Handel sertifisert. Anbefalt. Anbefalt nettbutikk

Festmagasinet Standard
Festmagasinet Standard

Festmagasinet Standard har slagordet «vi har tull på alvor». De har kostymer for barn og voksne til temaester og viktige happenings som Halloween, Oktoberfest og jul. I tillegg har de et godt utvalg festtilbehør, sminke, masker, spill, moro, dekor og ting til trylling og sjonglering. Fysisk butikk med addresse i Storgata 18 i Oslo.

Fri frakt over 800,-. Leveringstid 1-5 dager. Trygg e-Handel sertifisert.

Lekmer
Lekmer

Lekmer er en voksende online butikk som fører leketøy, sikre barn- og babyartikler og møbler til barnerommet. De har gode priser, rask levering, gode tilbud og 365 dagers åpent kjøp. Trygg e-Handel sertifisering gjør dette et bra sted å handle.

Fri frakt over 1000 kr. Anbefalt. Anbefalt nettbutikk

Mye Moro
Mye Moro

Mye Moro har en morsom nettbutikk med produkter innen moroting, parykker, ballonger, kostymer, halloween, fest, pynt og gaver. De har også fysiske butikker i Sandvika, Tønsberg, Kristiansand, Bergen og Oslo.

Gratisk frakt. Rask levering. Lokalisert i Norge.

Partyking
Partyking

Partyking nettbutikk sin oppgave er å tilby et bredt og variert utvalg av kostymer, fester og morsomme gaver for alle aldre. De ønsker å gjøre det enkelt å finne og kjøpe morsomme og unike partyprodukter med rask levering , gode priser og personlig oppmerksomhet. Hovedkategoriene er bartilbehør, festartikler, karneval, mat og drikke, gadgets. Produkter til russ og russefeiring.

Fri frakt over 1000 kr.  110% prisgaranti.  30 dagers åpent kjøp.  Over 20.000 artikler.  Trygg e-Handel sertifisert.

Superkul
Superkul

Superkul selger mye rart. Blant de 30 000 forskjellige produktene finner du klær til jenter, gutter, damer og menn, kostymer, leker, festting, interiør, sko og mye mer.

Fast frakt 49,- Masse gøy. Anbefalt av oss. Anbefalt nettbutikk

teknikmagasinet_ny_logo
Teknikmagasinet

Teknikmagasinet selger dingser i alle former og fasonger, med bl.a hjemmeelektronikk, gadgets og husholdning i sortimentet. De har i dag over 100 fysiske butikker i Norden, samt en stor nettbutikk. Hovedkagegoriene er data og TV-spill, foto og video, hjem og husholdning, kroppspleie, leker og gadgets, luftvåpen og skyting, lyd og bilde, mobil og telefoni, musikk, nettbrett og tablets, radiostyrt, spisbart, erotikk, sport og fritid, strøm og batterier og utkledning og fest.

Fra frakt over 500,-. Trygg e-Handel sertifisert.  

Finner du ikke det du leter etter? Sjekk Kostyme kategorien.


Mer om de nevnte onlinebutikkene og hva de tilbyr i tilfeldig rekkefølge

Superkul

Klikk for å besøke Superkul's webshop
Klikk for å besøke Superkul’s webshop

Superkul.no selger mote og kostymer og drakter til karneval Halloween. De sier de har Norges største utvalg av kostymer og tilbehør med over 35 000 produkter innen teater og karneval, sminke, parykker, strømpler, tights og sokker, hodeplagg, sko og skoovertrekk og masker. De selger også figurer og pynt du kan dekorere inngangsparti og hus med. Både barn og voksne kan finne noe her. Barnekostymene er fine og noe dyrere enn de aller billigste butikkene. Lav fast frakt, 100% prisgaranti og ett års bytterett.


Partyking

Klikk for å besøke Partyking
Klikk for å besøke Partyking

Partyking.no har masse artige kostymer og masker. Blant annet et Edward Saksehånd-kostyme som inkluderer parykk og to svarte hansker med lange juksekniver og sakser på hver finger. Kle deg ut som Hellboy eller ikle deg et Clockwork Orange-inspirert kostyme. Det er masse å velge i! Finn det du leter etter i oversiktlige underkategorier som djeveldrakter, skjelettdrakter, spøkelseskostymer, varulvkostymer, halloween klær for barn, godteri, masker, parykker, linser og tilbehør med mer. Bra priser hvor mye er veldig rimelig, billig frakt (fri frakt over 1000 kr) og 1-4 dagers levering.


Lekmer

Lekmer har mye bra for barn. Klikk for snarvei til nettbutikk.
Lekmer har mye bra for barn. Klikk for snarvei til nettbutikk.

Lekmer.no har et stort utvalg kostymer og utkledning. Uansett om barnet vil være spøkelse, ridder, Pippi Langstrømpe, Disneys Frosts Elsa eller Anna, dinosaur, tiger eller Batman så finner du mye her. De har også nytt tilbehør til kostymer du kanskje alleree har som  sverd, en parykk eller en tiara.


Coolstuff

Klikk bilde for å besøke Coolstuff
Klikk bilde for å besøke Coolstuff

Coolstuff.no selger hostymer, sminke, linser, masker, parykker og dekor. Noen nyheter er skumle gammeldagse klovnekostymer for barn og voksne, zombiefange og Pick-me up Donald Trump drakt. De har også masker som Bane, Catwoman og Psyko klovn. Du får 10% i rabatt på den første orderen og de har 3 for 2 dealer på kostyme. Butikken kan skilte med fri frakt over 499 kr, Trygg E-handel sertifisert, 90 dagers åpent kjøp og 2 års garanti.


Alphageek

Besøk Alphageek
Besøk Alphageek her

Gadget og gavebutikken Alphageek har også et bredt utvalg Halloween effekter og antrekk. Sidene er oversiktlige og oppdelt i kategorier som gjør det lett å bla igjennom varene. Her finner du hele spekteret fra skikkelig skumle masker (hva med en virkelighetstro Kim Jong Un eller Vladimir Putin maske?), til morsomme drakter og søte barnekostymer. Dekorer med hodeskaller og ederkopper og kjøp tilbehør som sopelimer og plastøkser. Rask leveranse, 30 dagers returrett og Trygg E-handel sertifisert.


Teknikmagasinet

Teknikkmagasinet
Teknikmagasinet

Teknikmagasinet har i tillegg til gadgets, gaveideer og gøy endel kostymer og dekorasjoner. Kanskje ikke så mye fint som andre nettbutikker, men de har et stort utvalg skumle masker som ser bra ut inkludert noen fæle klovnemasker. Butikken er Trygg E-handel sertifisert og  har tidvis fri frakt. I tillegg befinner de seg i 130 fysiske butikker i Norge, Sverige og Danmark.


Mye Moro

Halloween hos Mye Moro
Halloween hos Mye Moro

Mye Moro har massevis av morosaker og skumle ting. I forbindelse med Halloween selger de dekor, pynt, hatter, kostymer til begge kjønn, linser, løsvipper, masker, parykker, sminke og tenner. Trenger du en ulvedrakt har de det også. Besøk de fysiske butikkene om du har dårlig tid.


Extra leker

Extra Lekers utvalg
Extra Lekers utvalg

Extra Leker er en lekebutikk som har utkledningstøy og effekter både på nett og i butikk. Klikk inn på Sesongvarer menyen og Halloween. De har kostymer til barn og voksne, sminke, hår, hårspray og tenner, masker og pynt. Bli til en enhjørning, Scary Bear eller gorilla for å nevne noe. Extra leker er Trygg E-handel godkjent og sender kvalitetsvarer raskt og effektivt. Et trygt valg.


Temashop

Besøk Temashop - mye bra her
Besøk Temashop – mye bra her

Temashop.no har et stort utvalg av kostymer, utkledning, dekorasjoner og tilbehør til hele familien. Kanskje Norges største utvalg? Kunder skryter av rask levering og bra varer. Bruk søkefeltet på nettsiden deres for å finne det du leter etter enkelt og greit. Ikke alt dukket opp på førstesiden. Sorter på dame, herre, eller barn og skumle ting dukker opp.


Funidelia

Funidelia
Funidelia

Funidelia.no har utkledingsantrekk for voksne, barn, babyer og hunder. På nettsidene kan du velge blant Horror Movie, Killer Clown, Catrina, Micheal Myers, Anabelle, Freddy Krueger, Saw med mer samt temaene hekser og trollmen, vampy, skjelett og spøkelse. Du skjønner tegninga. Stort og bredt spekter av varer fra billig til dyrt.

Halloween kostymer for barn

Mange barn syns ikke det er noe gøy med altfor realistisk og skummelt kostyme, mens noen tåler mer. Mange barnehager har regler mot at for eksempel masker ikke er lov. Sjekk med din banehage og ha det i tankene når du kjøper kostyme til barnet.

Sjekk gjerne lekebutikkene først, da de ofte har rimelige og greie kostymer til barnet. Gå gjerne i fysisk butikk eller la dem være med å velge fra nettbutikken.

Gjør det billig og gratis

Det er noen ganger morsommere og billigere å lage ditt eget antrekk. Sjekk også brukt på Finn.no. Kostyme trenger ikke være det samme som ‘kostmye’, hvis du tok den… Jeg husker selv jeg i siste liten ble utkledd som spøkelse med et gammelt laken med hull hvor jeg dro en gummiball med aluminuhmsfolie etter meg. Det går selvfølgelig ann å være hakket mer kreativ enn det…

Gå på Pinterest eller Google ideer til gratis kosytmer. Les f.eks. dette fra NRK.

Nille sin fysiske butikk og Europris er som regel hyppig anbefalt om du trenger billige kostymer i siste liten. Nille har forresten en veldig bra artikkel om andre ting du bør vite om denne skumle dagen samt inspirasjon. Sjekk også ut Rusta.

Husk også …

… sminke, utedekor og masse godteri! Sjekk ut kampanjekodene og tilbudene til noen svenske godteributikker her. Og bestill det du trenger i god tid..

Syns du artikkelen var nyttig? Del gjerne i sosiale media eller legg igjen en kommentar på siden. Har du erfaring med noen av de nevnte ebutikkene, skriv gjerne en anmeldese med terningkast på selve butikken.

Les også: 10 Beste norske lekebutikker på nett!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.