Hvor kan man kjøpe lakrispiper?

Hvor kan man kjøpe lakrispiper på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Hvor kan man kjøpe lakrispiper? Du får dem på nett.

Mange lurer på hvor man hvor man kan kjøpe lakrispiper på nett. De produseres nå av Malaco og Cloeta og navnet er egentlig Skipper’s Pipes. Lakrispiper var i en periode i hardt vær siden formen og navnet gjorde at det ble forbudt å selge i Norge. Til og med EU blandet seg inn for å stoppe salg av godteri og leketøy som ligner på tobakksprodukter. Tax Free butikkene måtte skjerme produktet på lik linje med andre tobakksprodukter. 18 års grense for godterier som lakrispiper og sjokoladesigaretter var det også snakk om… Alt i en kampanje for tobakksforebygging.

Det hele virket komisk og du kan fortsatt kjøpe lakrispiper på nett enn så lenge. Er du avhengig av den gode gamle lakrispipa med finsk opprinnelse bør du skaffe deg en liten samling før noen finner på å forby dem igjen. Lakrispiper er som du kanskje vet et godteri av lakris med form som en tobakkspipe. Ofte har de røde eller rosa sukkerkuler på pipehodet. Pipen veier rundt 16 gram og lakrisen er bløt og søt. Det finnes også varianter med gule og blå sukkerkuler der gul har smak av havsalt.

En ting er sikkert… lakrispiper er garantert røykfritt og inneholder null tobakk og nikotin.

Hvor kan man kjøpe lakrispiper
Slik ser en pakke lakrispiper ut.

5 nettbutikker som selger lakrispiper – Skipper’s Pipes

Her er noen bra nettbutikker du kan handle lakrispiper i. Hos enkelte nettbutikker kommer det ikke opp noe i søkefeltet når du søker på det norske lakrispiper, men kun om du søker på Skipper’s Pipes eller godteripipe.


lakritspipor-partyking

1. Partyking har lakrispiper

Partyking har mye gøy inkludert godteri. For øyeblikket har de pakker med 125, 20 og 8 samt enkeltpakninger med havsalt og orginal.

Partyking er en trygg og fin nettbutikk å handle fra som tar Klarna. Du kan sikkert grabbe med deg noe annet artig godteri i samme slengen.

Kjøp lakrispiper
Coopers Candy lakrispiper

2. Coopers Candy har lakrispiper

Hos Coopers Candy får du også godteriet. Dette er en godteribtuikk på nett vi har anbefalt og brukt selv flere ganger. Du må søke på navnet Skipper’s Pipes eller godteri pipe for at det kommer opp i søkefeltet. De har 125, 20 og 8 pakk tilgjengelig samt noen enkelt varianter.

Kjøp lakrispiper
Hvor kan man kjøpe lakrispiper

3. CDON har lakrispiper

Det store nettvarehuset CDON som selger alt mulig rart gir deg også muligheten til å kjøpe lakrispiper. Det selges for så vidt via Partyking, men føler du det tryggere å gå via CDON kan du gjøre det. De har alle variantene fra 8 til 125 pakk.

Kjøp lakrispiper
skipper-pipes-6-gavepakke

4. Superkul har lakrispiper

Superkul er synonymt med fest, moro, gøy og godteri. De har en billig pakke med 6 stykk piper i en fin gavepakning.

Kjøp lakrispiper

5. Klippkungen har lakrispiper

Den store svenske nettbutikken med godis, Klippkungen, har også godteripipene i 8 pakk. Men sjekk gjerne prisen hos noen av de andre norske nettbutikkene først, men de har ofte gode tilbud på brus, snacks og annet.

Kjøp lakrispiper

I tillegg har vi sett produktet tilgjengelig hos Meny, Jula og Europris. Noen selger også på Finn. Fant du det du lette etter? Legg gjerne igjen kommentar.

Lakrispiper i butikkhyllene til Jula
Lakrispiper i butikkhyllene til Jula

Les også: Beste nettbutikker med godteri

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.