15 Behagelige nettbutikker med Skechers sko

Nettbutikker med Skechers sko
Siden kan inneholde annonselenker

Disse nettbutikkene selger Skechers sko. Er de kanskje verdens mest behagelige sko?

Skechers på nett: Skechers er et populært amerikansk skomerke kanskje aller mest kjent for å være svært behagelige å gå med. Dette skyldes en fleksibel såle med minneskum som både beveger og bøyer seg med føttene mens du går samtidig som den gir støtte når du står stille. Skoene er dessuten designet for å absorbere sjokket når du løper og dermed reduserer de smerte og belastning ved fysisk aktivitet. Har du også lyst til å prøve fordelene med Skechers sko eller rett og slett bare leter etter sko som er behagelige og samtidig ser fine ut?

Litt lenger ned på siden har vi listet opp samtlige trygge nettbutikker med Skechers sko slik at du kan handle der du ønsker.

Gå direkte ned til butikklisten med Skechers sko ved å trykke her.

Er Shechers sko bra?

Skechers har en lang historie å se tilbake på som et anerkjent amerikansk skomerke som lager sko for alle livsstiler. Mange hevder at det er et av de beste skomerkene i USA. Enten du er på jakt etter sko til trening, jobb, spaserturer eller bare å gå rundt i huset med har Skechers et stort utvalg behagelige sko. Brukere har i mer enn 30 år, siden 90 tallet, lovprist skoene og vært fornøyd med både design og funksjon.

Skoene er kjent for å være støttende med fantastisk ytelse. De er komfortable og rimelige og kommer i et stort antall stiler og design. Dermed når de en stor kundegruppe som liker forskjellige typer sko. Kvaliteten er god noe som gjør at de varer lenge og er verdt kjøpet.

Opprinnelig ble skoene laget for å appellere til menn og ligne skatesko. Men etter hvert som merkevaren ble mer vellykket, utvidet de produktlinjen til å omfatte dame- og barnesko og å fokusere på ytelse og en mer uformell stil.

Skechers hovedkvarter ligger i Manhattan Beach, California, og det er over 4000 Skechers-butikker over hele USA samt mange online butikker på nett. Mange av disse nettbutikkene har spesialtilbud som kan gjøre dem ekstra rimelige.

Skoene produseres ikke i USA med i flere privateide fabrikker i Kina og Vietnam. Skoene inspiseres nøye før de sendes til USA, hvor de tar turen gjennom deres eget lager før de sendes til butikker intern i landet og andre deler av verden.

Hvor kjøper man Skechers på nett?

I tillegg til butikkene vi lister opp lenger ned har Skechers også sin egen norske nettbutikk hvor du kan kjøpe det aller siste. Vil du være helt sikker på å handle original vare og sjekke ut de siste produktene deres anbefaler vi deg å handle her. Du får også 100 kr i avslag hvis du melder deg på nyhetsbrev på første kjøp.

I Skechers sin egen nettbutikk får du sko til dame, herre og barn samt noe tilbehør som strømper, luer, caps og fitnessutstyr. Av skotyper får du vanlige sko, sandaler, støvler, slip-ons, ballerianer, tøfler og business-sko. På sidene kan du også sortere ut passende sko i aktiviteter som løping, tur, jogging og golf.

Ta en titt innom nettbutikken deres ved å klikke her. Butikken åpnes i eget vindu:

Skechers nettbutikk
Titt innom Skechers nettbutikk på norsk. Slik ser forsiden ut i skrivende stund.

Les mer om kvalitet, materialer, fordeler og lær mer om Skechers sko under butikklisten.


Beste nettbutikker med Skechers

Her er en oversikt over flere nettbutikker med Skechers sko i sortimentet som kan ha unike tilbud og fordeler. Les beskrivelsen (trykk + på mobil) og trykk på knappen for å gå rett til butikkens side.

logoNavnSammendragHandle

Er Skechers sko av god kvalitet?

Skechers er laget for å vare lenge og holde på utseendet og holdbarheten i mange år. I gjennomsnitt varer et par Skechers rundt 1300 kilometer før de begynner å vise tegn på skade eller slitasje.

Siden de aller fleste ikke holder styr på hvor mange kilometer de går med skoene sine, kan vi trygt si at et par Skechers kan vare opptil fire år så lenge de blir tatt ordentlig vare på. Bruker du dem til sport eller daglig på jobb kan de selvsagt bli utsatt for mer slitasje enn de ville gjort hvis du bare hadde dem på deg nå og da.

Sko som brukes i forskjellige miljøer eller som må vaskes ofte, vil mer sannsynlig vise tegn på slitasje eller skade tidligere.

Hvor mye koster Skechers sko?

Prisen på Skechers sko kan variere, men i gjennomsnitt kan du forvente å betale mellom 600 og 1500 kr for et par. Herresko har en tendens til å være de dyreste fordi de kommer i større størrelser, krever flere materialer og tar lengre tid å lage. Tilsvarende er barnesko mindre og har en tendens til å være de rimeligste.

Siden Skechers selges i butikker over hele Norge og i andre deler av verden, har butikkene også noe å si på hvordan skoene er priset. Noen butikker øker prisen litt for å få en høyere fortjeneste, men stort sett ligger prisnivået ganske jevnt. Sjekk flere butikker før du handler og mange butikker har salgsperioder der skoene er billigere.

Du kan også være så heldig å få fjorårets sesong billigere når butikkene bytter ut sortimentet med det aller nyeste og trenger plass. Let også på bruktbutikker og på Finn. Siden skoene har bra kvalitet er det mange som selger der.

Sjekk prisene på Skechers sko her

Er Skechers sko bra for føttene dine?

Skechers kan være bra for føttene dine fordi de er designet for å absorbere støtet av løping og turgåing samtidig som de reduserer smerte og tretthet. Skoene har en fleksibel såle som beveger seg og bøyer seg med føttene mens du går og tilbyr mild støtte mens du står stille. Minneskumsålene bidrar til å dempe foten, men bidrar også til å få skoen til å passe bedre så det er rikelig med støtte for ankelen.

Fleksibiliteten gjør det enkelt å bevege føttene rundt og holder dem komfortable. Det bidrar også til å redusere tretthet og du kan gå med dem over lengere perioder. Skolissene kan også dras til hardt eller løsnes slik at du kan kontrollere mengden støtte de trenger.

Skechers har også et moderne og stilig utseende med mange forskjellige farger og mønstre. Skoene er designet for å appellere til både menn, kvinner og barn, og det er spesielle farger, design og størrelser for hver type sko.

Stilene og mønstrene endres og oppdateres kontinuerlig hver sesong, så de er alltid trendy. De har også flere klassiske stiler som er i stand til å stå imot tidens tann og se bra ut i årevis.

Hva er Skechers laget av?

Kvalitet har topp prioritet hos Skechers. Hver sko er laget med topp moderne materialer som er nøye utvalgt og inspisert før skoen settes på markedet. Skoene er laget av en rekke forskjellige materialer som lær, gummi, lerret, metall, polyester og plast. De fleste Skechers sko har ytre skall som er laget av enten lær eller lerret.

Skinnsko er slitesterke og enkle å rengjøre. De har en jevn overflate som er lett å tørke ren, og de er motstandsdyktige mot vann. Skinnsko har en tendens til å være støttende og er bygget tykke og solide. Skinnet kan farges i forskjellige farger, og de er vanligvis foret med en myk bomulls- eller polyesterforing.

Lerretsko er myke og fleksible og de lar også føttene puste bedre. Lerretsko absorberer mye fuktighet og blir skitne lett, men noen varianter kan enkelt vaskes i vaskemaskinen og rengjøres.

Skoene er også kjent for å være laget med behagelig minneskum (memory foam). Faktisk er minneskuminnleggene et av de største salgsargumentene til mange av Skechers-skoene. Minneskum ble opprinnelig designet av NASA og er ment å være mykt og omsluttende rundt foten til personen som har på seg skoene. Skummet er følsomt for berøring og temperatur, men absorberer støt veldig bra og gir rikelig med komfort. Minneskum beholder formen sin så når du tar dem av, spretter det rett tilbake og vil være like behagelig neste gang du setter skoene på igjen.

Folk med fotsmerter opplever at minneskum bidrar til å lindre ubehag og minske belastningen. Sykepleiere, fabrikkarbeidere, lærere og til og med idrettsutøvere er glade i Skechers fordi de lindrer smerte og belastning og gjør det enklere å gå og bevege seg.

Les også: Treningsutstyr på nett fra 10 innholdsrike nettbutikker

Er Skechers sko bra å gå i?

Skechers er lette og fleksible, noe som gjør dem deilige å gå i. De reduserer støt i knærne, hoftene og ryggen slik at de ikke forårsaker belastning på føttene og gjør det mer behagelig å gå. Mange foretrekker å bruke Skechers sko mens de går fordi man kan gå lenger før man opplever ubehag.

Noen Skechers sko, for eksempel GOwalk variantene, er designet spesielt for å gå. De er holdbare, pustende, tåler ulike værforhold og kan vaskes i maskin.

De er også tilgjengelige i en slip-on variant for de som ikke er i stand til å knytte skoene sine eller har ryggproblemer som hindrer dem i å bøye seg.

Mens GOwalk Arch Fit - Classic
Eksempel på Skechers sko herre: Mens GOwalk Arch Fit – Classic

Er Skechers bra for løping?

Minneskumsålene til Skechers gjør at de kan absorbere støt, noe som gjør dem perfekte for løping i lange perioder. De er enkle å ta på og gir nok ankelstøtte til å løpe på ujevnt underlag og i ulendt terreng.

GOrun Trail varianten er en av de beste Skechers-skoene for løping. De er litt mer robuste enn de uformelle variantene laget for hverdagsbruk og lett gange, men de er fortsatt lette og har minneskum i innesålen.

De er laget for takle ekstreme forhold, er lette å rengjøre og er pustende slik at føttene dine ikke blir svette uansett hvor hardt du løper.

Womens Max Cushioning Elite
Eksempel på Skechers joggesko dame Womens Max Cushioning Elite

Kjøp Skechers fra deres egen nettbutikk

Er Skechers gode arbeidssko?

Skechers sko er flotte arbeidssko fordi de er designet for å være holdbare, støttende og er laget av materialer av god kvalitet som holder seg godt i mange arbeidsmiljøer. Det er den perfekte match til et nytt arbeidsantrekk.

Skoene er komfortable og forhindrer tretthet for folk som står eller går i lange perioder. De er et populært alternativ for folk som jobber i fabrikker, jobber ute eller på for eksempel sykehus innen helse.

Skechers er enkle å holde rene. Hvis de blir skitne kan de skrubbes med en myk børste eller puttes rett i en vaskemaskin om modellen du har tåler det.

Er Skechers gode sko til sykepleiere?

Absolutt! Mange sykepleiere foretrekker å bruke Skechers som sine foretrukne sko. Siden de kommer i lyse mønstre og nøytrale farger passer de som regel svært bra med sykepleier uniformer. De passer inn slik at de ikke ser for lyse ut for et sykehus eller medisinsk klinikkmiljø.

Minneskumsålene gjør det mulig å gå rundt behagelig hele dagen. Siden sykepleiere jobber lange dager kan dette bidra til å redusere belastningen.

Hvordan velger jeg riktig modell for meg?

Siden det er mange forskjellige typer Skechers og forskjellige design er laget for forskjellige formål, kan det være vanskelig å finne de som er best for deg. Men vi skal hjelpe deg litt på vei. Det er flere ting å huske på når du skal velge nye Skechers.

Størrelsen er det viktigste. Hvis skoene dine ikke passer, vil de være ubehagelige å ha på og det fungerer ikke. Det er en størrelesguid i de fleste nettbutikker som kan hjelpe deg med å velge størrelsen du trenger for å få riktig passform. I Skechers sin offisielle nettbutikk har de denne guiden:

Til Skechers størrelsesguide

Utformingen av skoene er også viktig. Hvis du skal gå, løpe eller trene i Skechers må du velge sko som er designet for det formålet. Hvis du er ute etter noe uformelt som du kan ha på deg hver dag, vil du ha en mer lett og komfortabel design. Hvis du skal ha dem på jobb, vil du ha noe holdbart.

Pris. Hvis du har et stramt budsjett sjekk tilbud og sorter på pris, så vil du finne de riktige skoene til den beste prisen. Du kan sammenligne priser i forskjellige butikker eller lete etter brukte.

Utseende kan være viktig. Her kommer smak og behag inn i bildet. Skechers kommer i mange farger og mønstre, og hvis utseendet er viktig for deg, må du se på bilder og vurdere de forskjellige alternativene. Du kan velge noe lyst, nøytralt eller til og med stripete og polka prikker. Fargene, type og mønstrene kan også påvirke prisen og om det finnes på lager. Noen stiler regnes som begrenset opplag og er kanskje bare tilgjengelige på nettet eller i enkelte butikker.

Les også: 10 Beste skobutikker på nett med alle typer sko

Skechers i sosiale media

Så vidt vi kan se har de ikke egen YouTube kanal, men de har en fin Instagram konto du kan se på. Der får du raskt overblikk over hvordan skoene deres ser ut og hva som er siste nytt.

Det finnes også en YouTube video fra amerikanske DripReport, den såkalte Skechers Song, som ikke akkurat er offisiell, men morsom og fengende likevel:

Vi håper du likte å lære mer kanskje noen av verdens mest behagelige sko. Skriv gjerne en kommentar helt nederst på siden hvis du har noen gode, eller ikke så bra, opplevelser med Skechers eller nettbutikker med Skechers sko som andre kan få vite om. God shopping!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.