13 Trygge nettbutikker med Hunter støvler

nettbutikker_med_hunter_støvler
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

På jakt etter Hunter støvler? Disse nettbutikkene fører det ikoniske støvelmerket.

Hunter støvler er av mange regnet som et av de beste støvelmerkene på markedet. Hunter Boots er en britisk gummistøvel produsent kjent for sin ikoniske originalstøvel. Nå lager de flotte støvler til menn, kvinner og barn. Merket har en rik innovasjonshistorie har holdt denne i hevd med å designe fottøy som beskytter brukeren fra elementene, enten det er er vann, regn eller gjørme.

Rask navigering til listen over nettbutikkene med Hunter støvler

Gummistøvlene er såpass trendy og moteriktige at de har blitt vist på catwalken under London Fashion Week under fremvisning av nytt fottøy, yttertøy og annet tilbehør. De kommer i mange fasonger fra den høye original støvelen til mellomstore og lave varianter. Gummistøvler for damer går nesten over i støvlett kategorien, men er kanskje ikke like smekre. De har også boots for vinter og kalde dager samt Hunter støvler til barn i mange farger og med mønster.

I tillegg til den offisielle, og internasjonale, nettbutikken Hunterboots.com, kan du trygt kjøpe merket fra mange norske nettbutikker. Vi har samlet de beste i listen lenger ned på siden. Her til lands er det typisk skobutikker, babybutikker og noen lekebutikker som har dette brand’et i utvalget sitt.

Skal du handle støvler til barn har Babyshop og Footway et bra utvalg.

Vet du om andre trygge og bra nettbutikker som selger Hunter en de vi har nevnt her, så legg igjen en kommentar eller kontakt oss så retter vi opp.


Alle bra nettbutikker med Hunter gummistøvler

Her er en oppdatert oversikt over alle de beste nettbutikkene med støvlene. Listen er alfabetisk rekkefølge. Når du klikker på Til Nettbutikken knappen åpner butikken seg i et nytt vindu slik at du ikke mister denne fine siden.
logoNavnSammendragHandle

Offisiell YouTube kanal

På Hunter Boots sin YouTube kanal finner du reklamefilmer, vedlikeholdstips og filmer fra moteshow der støvelen er representert. Her er den siste videoen deres:

Vi håper artikkelen var nyttig. Du finner flere innlegg med hvor du kan kjøpe forskjellige merker her og i den komplette oversikten som oppdateres stadig over forskjellige brands her. Bildet på toppen er hentet fra Pexels.

Les også: Hvor kjøper man Nike? Her er en liste med nettbutikker!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

En tanke om “13 Trygge nettbutikker med Hunter støvler

  1. Dag Ronny Pettersen sier:

    Kjøpte et par gummistøvler på huntersalgnorge.com. Kjøpesum,frakt, pluss et gebyr jeg ikke ble gjort oppmerksom på, ble trukket fra konto. Støvlene så jeg derimot ikke noe til. Jeg sendte gjentatte mail til den engelske mailadressen, og fikk diverse mer eller mindre løgnaktige svar. Til slutt fikk jeg beskjed om at støvlene hadde forsvunnet under frakt, og det de kunne tilby meg var å få tilbake 35% av kjøpesummen. Snakk om seriøst selskap! Har også sendt mail til Hunter Norge, men får aldri svar.
    Rett og slett kjeltringer!

    • eButikker sier:

      Hei. Takk for kommentar om dine erfaringer med kjøp av Hunter støvler. Vi finner ikke den nettbutikken du nevner, men den høres ikke så seriøs ut. Eller mente du den offisielle Hunter nettbutikken? De har tidligere oppført seg seriøse, er vår erfaring. Si gjerne fra om du har noen oppdateringer på saken. Vi kan dessverre ikke bidra med annet enn å formidle din erfaring. Andreas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.