Her kan du kjøpe hånddesinfeksjon i nettbutikk

Her kan du kjøpe hånddesinfeksjon i nettbutikk
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her er over 16 nettbutikker der du kan kjøpe hånddesinfeksjon

For å hindre at sykdom og forebygge smitte, spesielt covid-19 i disse dager, gjelder det å holde hender og overflater rene. Selv om det aller beste er en grundig håndvask med såpe, kan Antibac, desinfeksjon og håndsprit være en god tilleggsløsning i mange sammenhenger. Vi har også en oppdatert artikkel med nettbutikker som selger munnbind, som også er høyst aktuelt i disse dager.

Kjapp navigering til produkter – hopp over tekst

Det er mange nettbutikker med hånddesinfeksjon som sender hjem til deg i posten, noe som er perfekt for deg som sitter hjemme og ikke kan gå ut. Kan du få varene sendt helt hjem i postkassen, slik at du slipper å dra til postkontor eller hentested, er det helt ideelt.

Smittevern: Husk å lese Folkehelseinstituttets (FHI) oppdaterte koronavirus råd om avstand, karantene og isolering.

I følge helsemyndighetene bør man vaske hendene grundig med lunkent vann, spesielt når man har vært ute blant folk. Dette gjelder for eksempel turer og i butikk. Desinfeksjonsmiddel som inneholder alkohol kan brukes i de tilfellene man ikke har vann og såpe tilgjengelig. En liten flaske med Antibac, som nesten har blitt et synonym på desinfeksjon, kan være kjekk å ha i lommen hvis du må ut eller reise kollektivt for å sikre god håndhygiene.

Mange synes det blir litt for mye hånddesinfeksjon i hverdagen, noe som tørker ut hendene veldig. Nettstedet Virushjelpen har en løsning her. De selger AntiVir som er et norskutviklet desinfeksjonsmiddel uten alkohol. Den er likevel klinisk dokumentert og brukes i det norske helsevesenet, ifølge nettsiden.

Hvor kjøper man Antibac?

Det er ganske mange forskjellige merker håndsprit. Lurer du på hvor man kjøper Antibac-merket, er det nesten bare nettapotekene Apotera og Farmasiet som har dette merket inne.

I listen lenger ned på siden finner du en god oversikt over trygge nettbutikker som selger antibakteriell håndsprit og hånddesinfeksjon. Produkter som dette kommer gjerne på dunker eller flasker i varierende størrelser. Mengden varierer fra typiske 20, ml, 5o ml og 200 ml flasker, med og uten pumping, til opp til 1 eller 4 liters dunker. Antibakterielle midler har enten flytende, eller mer fast gel-form. Noen selger også i sprayform.

Nettbutikkene du kan besøke er en blanding av nettapotek, trenings- og livsstilsbutikker, varehus, sportsbutikker og skjønnhetsbutikker. Vet du om andre nettbutikker med hånddesinfeksjon og antibac-produkter, legg igjen en beskjed helt nederst. Det er til stor hjelp for andre.

Det er mange artikler i media om hjemmelaget håndsprit og hvordan du kan gjøre det. Det anbefales derimot ikke av seriøse aktører som sier det å lage slike midler krever omfattende arbeid og laboratorieforsøk. Man kan aldri være helt sikker på at det man lager selv vil fungere og hvordan den virker på mikroorganismer. Så kjøp kjent og sikkert fra trygge leverandører.

Kjappe snarveier til bra produkter


Her er en liten praktisk oversikt over hvilke håndsprit produkter du får i et utvalg av internettbutikkene samt raske snarveier som gjør netthandelen enklere. Noen kan ha begrensninger på antallet man kan kjøpe per butikk. Gi oss gjerne tilbakemelding på om linker ikke fungerer.

LoveNorway desinfeksjon

Stort utvalg hos LoveNorway

LoveNorway har et stort utvalg populære produkter innen desinfeksjon. Det er både håndesinfeksjon i væskeform, spray og gel. Størrelsene varierer også fra 50 ml, 60 ml og helt opp til litersflasker og 4 liters dunker.

På nettsidene deres sjekker du under fanen Smittevern for å finne produktene.

Sjekk utvalget
apotehjem_håndsprit

Apotekhjem håndsprit

Apotekhjem har håndsprit fra Oslo Håndverksdestilleri, Hibi Liquid Hand Rub+, Antibac , Hibiscrub og doseringspumpe. De har også merket Antibac.

kjøp håndpsprit
farmasiet_hånddesinfeksjon Antibac

Farmasiet

Antibac Hånddesinfeksjon 85% 150 ml flaske, Antibac våtservietter, Antibac Pharma 85% 150 ml, Hibiscrub liniment 40 mg/ml 500 ml og 250 ml. De har også sitt eget svært rimelige Farmasiet Hånddesinfeksjon på 60 og 300 ml flasker.

Antibac fra farmasiet
eleven_håndsprit_1

Billig Hygienic Hand Gel

Her får du CF Hygenic Hand Gel med 70% alkohol. Praktisk og liten flaske å ha med seg. Kjøpes hos blant annet Eleven.

Praktisk å ha med
coverbrands_hånddesinfeksjon

Hånddesinfeksjons gel som lukter godt

AKOIA Hånddesinfeksjons gel i 60 ml og 500 ml, enkeltvis eller større pakker. Inneholder 70% etanol som dreper bakterier og virus. Lukter godt.

Kjøp hos Coverbrands

Norskprodusert og effektiv

Superkul selger en bra Norskprodusert Crystal Clean Desinfiserende Håndgel på 75 ml flasker. Mulighet for å kjøpe større pakker for enda rimeligere pris.

Til Superkul

1 liter desinfeksjonsprit sprayflaske

Proteinfabrikken har 1 liters desinfeksjon til overflatedesinfeksjon på spruteflaske. Praktisk for litt større forbruk på treningssenteret, hjemmegym eller butikker. Spray på overflaten og tør av overflødig etter 60 sekunder.

Kjøp den hos Proteinfabrikken

HandFoam hånddesinfeksjon

Hos Magasinet kan du kjøpe BarrierTech HandFoam hånddesinfeksjon på 50ml flaske. Den er effektiv mot corona, har langvarig beskyttelse og er skånsom mot huden. Les mer hos Magasinet.

Les mer om produtket

Mange ulike hos Shopping4net

Her finner du flere varianter og størrelser. Sjekk utvalget hos shopping4net: DAX Alcogel Pear & Lily, Cicaclean, DAX Alcogel 85 med og uten pumpe og Mava Clear Purifying Gel.

Sjekk utvalget

Gode nettbutikker med hånddesinfeksjon

Inne på deres nettbutikk, via den blå knappen Til Nettbutikken, bruker du sidens egne søkefunksjon for å finne hvilke hygiene produkter de har på lager. Søk for eksempel etter antibac, håndsprit, desinfeksjon, desinfeksjonsmidler, eller hånddesinfeksjon. Si fra om de plutselig ikke selger lenger så fjerner vi de fra listen. Det kan være sesongbaserte partier de tar inn i en viss periode.
logoNavnSammendragHandle

Del gjerne denne listen til alle du mener bør handle midler for å trygge seg selv og andre og stoppe smitten. Hold deg frisk!

Vi avslutter med en interessant og tankevekkende film om håndhygiene fra FHI:

Nettapotek: 10 godkjente og trygge apotek på nett!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

  • eButikker sier:

   Hei! Se der ja… en lenkefeil allerede. Nå skal Shopping4net være rettet opp. Takk for at du sa ifra. 🙂

   Lagerstatus er viktig i en nettbutikk ja. Enig i at det kan virke usikkert når Coverbrands ikke har det. Vi sender dem en melding og sier fra at det kan være lurt å endre på.

   Andreas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.