Her kan du kjøpe hånddesinfeksjon i nettbutikk

Her kan du kjøpe hånddesinfeksjon i nettbutikk
Siden kan inneholde annonselenker

Her er over 15 nettbutikker der du kan kjøpe hånddesinfeksjon

For å hindre at sykdom og forebygge smitte, spesielt covid-19 i disse dager, gjelder det å holde hender og overflater rene. Selv om det aller beste er en grundig håndvask med såpe, kan Antibac, desinfeksjon og håndsprit være en god tilleggsløsning i mange sammenhenger. Vi har også en oppdatert artikkel med nettbutikker som selger munnbind, som også er høyst aktuelt i disse dager.

Kjapp navigering – hopp over tekst

Det er mange nettbutikker med hånddesinfeksjon som sender hjem til deg i posten, noe som er perfekt for deg som sitter hjemme og ikke kan gå ut. Kan du få varene sendt helt hjem i postkassen, slik at du slipper å dra til postkontor eller hentested, er det helt ideelt.

Rask info

Smittevern

Husk å lese Folkehelseinstituttets (FHI) oppdaterte koronavirus råd om avstand, karantene og isolering.

I følge helsemyndighetene bør man vaske hendene grundig med lunkent vann, spesielt når man har vært ute blant folk. Dette gjelder for eksempel turer og i butikk. Desinfeksjonsmiddel som inneholder alkohol kan brukes i de tilfellene man ikke har vann og såpe tilgjengelig. En liten flaske med Antibac, som nesten har blitt et synonym på desinfeksjon, kan være kjekk å ha i lommen hvis du må ut eller reise kollektivt for å sikre god håndhygiene.

Mange synes det blir litt for mye hånddesinfeksjon i hverdagen, noe som tørker ut hendene veldig. Nesttstedet Virushjelpen har en løsning her. De selger AntiVir som er et norskutviklet desinfeksjonsmiddel uten alkohol. Den er likevel klinisk dokumentert og brukes i det norske helsevesenet, ifølge nettsiden.

Hvor kjøper man Antibac?

Det er ganske mange forskjellige merker håndsprit. Lurer du på hvor man kjøper Antibac-merket, er det nesten bare Farmasiet som har dette merket inne.

I listen lenger ned på siden finner du en god oversikt over trygge nettbutikker som selger antibakteriell håndsprit og hånddesinfeksjon. Produkter som dette kommer gjerne på dunker eller flasker i varierende størrelser. Mengden varierer fra typiske 20, ml, 5o ml og 200 ml flasker, med og uten pumping, til opp til 1 eller 4 liters dunker. Antibakterielle midler har enten flytende, eller mer fast gel-form. Noen selger også i sprayform.

Nettbutikkene du kan besøke er en blanding av nettapotek, trenings- og livsstilsbutikker, varehus, sportsbutikker og skjønnhetsbutikker. Vet du om andre nettbutikker med hånddesinfeksjon og antibac-produkter, legg igjen en beskjed helt nederst. Det er til stor hjelp for andre.

Det er mange artikler i media om hjemmelaget håndsprit og hvordan du kan gjøre det. Det anbefales derimot ikke av seriøse aktører som sier det å lage slike midler krever omfattende arbeid og laboratorieforsøk. Man kan aldri være helt sikker på at det man lager selv vil fungere og hvordan den virker på mikroorganismer. Så kjøp kjent og sikkert fra trygge leverandører.

Kjappe snarveier til bra produkter


Her er en liten praktisk oversikt over hvilke håndsprit produkter du får i et utvalg av internettbutikkene samt raske snarveier som gjør netthandelen enklere. Noen kan ha begrensninger på antallet man kan kjøpe per butikk. Gi oss gjerne tilbakemelding på om linker ikke fungerer.

NettbutikkProdukt
Apotekhjemapotehjem_håndsprit
Håndsprit fra Oslo Håndverksdestilleri, Hibi Liquid Hand Rub+, Antibac , Hibiscrub og doseringspumpe.
Farmasietfarmasiet_hånddesinfeksjon Antibac
Antibac Hånddesinfeksjon 85% 150 ml flaske, Antibac våtservietter, Antibac Pharma 85% 150 ml, Hibiscrub liniment 40 mg/ml 500 ml og 250 ml,
VirushjelpenVirushjelpen hådndesinfisering uten alkohol
Hos Virushjelpen får du hånddesinfisering middelet AntiVir som er laget uten alkohol men fjerner 99% av virus og bakterier. Den er utviklet i Norge og er klinisk dokumentert. Andre fordeler er at den ikke tørker ut huden.
Eleven og LYKO

eleven_håndsprit_1


Her får du CF Hygenic Hand Gel med 70% alkohol.
Coverbrandscoverbrands_hånddesinfeksjon
AKOIA Hånddesinfeksjonsgel i 60 ml og 500 ml, enkeltvis eller større pakker.
Milrab
Dr Brown Hand Sanitiser Gel i 50ML, 250ML og 500ML.
Superkul
Norskprodusert 75 ml Crystal Clean Desinfiserende Håndgel.
Proteinfabrikken
Clean`n GO Antibakteriell hånddesinfeksjon i 100 ml flasker. 70% vol.
Magasinet
BarrierTech hånddesinfeksjon 50ml.
Sportsdeal
Her får du Blåtind Hånddesinfeksjon - 500ML
Shopping4net
DAX Alcogel Pear & Lily, Cicaclean, DAX Alcogel 85 med og uten pumpe og Mava Clear Purifying Gel.

Gode nettbutikker med hånddesinfeksjon

Inne på deres nettbutikk, via den blå knappen Til Nettbutikken, bruker du sidens egne søkefunksjon for å finne hvilke hygiene produkter de har på lager. Søk for eksempel etter antibac, håndsprit, desinfeksjon, desinfeksjonsmidler, eller hånddesinfeksjon. Si fra om de plutselig ikke selger lenger så fjerner vi de fra listen. Det kan være sesongbaserte partier de tar inn i en viss periode.
logoNavnSammendragHandle

Del gjerne denne listen til alle du mener bør handle midler for å trygge seg selv og andre og stoppe smitten. Hold deg frisk!

Vi avslutter med en interessant og tankevekkende film om håndhygiene fra FHI:

Nettapotek: 10 godkjente og trygge apotek på nett!

Munnbind: Nettbutikker for kjøp av munnbind på nett

  • eButikker sier:

   Hei! Se der ja… en lenkefeil allerede. Nå skal Shopping4net være rettet opp. Takk for at du sa ifra. 🙂

   Lagerstatus er viktig i en nettbutikk ja. Enig i at det kan virke usikkert når Coverbrands ikke har det. Vi sender dem en melding og sier fra at det kan være lurt å endre på.

   Andreas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.