Nettbutikker med Hummel sportsklær og utstyr

Nettbutikker Hummel
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

De beste nettbutikkene med Hummel, det digge, retro sportsklesmerket

Lurer du på hvor man kjøper Hummel på nett? Slapp av, vi har samlet en nær komplett liste med de beste nettbutikkene som selger merket. Den finner du litt lenger ned. Hummel International er kjent som et sportslig og behagelig klesmerke som er spesielt populært blant fotball-, volleyball-, håndball- og basketspillere. Dette er idretter de er tungt inne i som sponsorer, spesielt i sitt moderland Danmark. Det skal sies at merket har sin opprinnelse i Tyskland i 1923, men flyttet til Århus i 1975. Logoen deres er formet som en liten humle og hummel er tysk for nettopp humle.

Mange tenker på Hummel som et retromerke men de har også mye nytt. Det finnes en drøss av forskjellige typer klesplagg, sko og utstyr under Hummel-merket. Til damer er de bestselgende kategoriene deres t-skjorter, hettejakke, topper, tights, sneakers og yogatøy. For menn er det hettegensere, joggebukse, sneakers og sportsklær. De har klær og sko for barn i alle aldre fra null til 16.

Antall varer i sortimentet varierer naturligvis fra butikk til butikk, men store internettbutikker som Miinto har nesten 600 produkter når man søker på varemerket. Dette inkluderer treningsklær, badedrakter, tracksuits, vinterdresser til barn og mye annet fint. Gå rett til deres Hummel-avdeling her:

Hummel hos Miinto
Hummel hos Miinto

Hummel er som sagt et sportstøymerke med stor tilstedeværelse i mange sporter. Kort oppsummert har de klær til fotball, håndball, fitness, volleyball, yoga, løping, turn og basket. Hvem kjenner vel ikke til den behagelige Hummel-slippersen som brukes av svært mange idrettsutøvere i alle aldere.

Typisk treningstøy spesielt for fotball finner du enkelt og greit samlet hos Unisport.

 


Nettbutikker med Hummel

Hummel har sin egen utenlandske nettbutikk som du finner her. Ellers kan du sjekke de fantastiske norske nettbutikkene under som alle fører klesmerket i større eller mindre grad. Vi anbefaler at du bruker norske nettbutikker slik at du slipper overraskelser med toll og ekstra gebyrer. Skum kjapt igjennom nettbutikkens beskrivelse og brukt knappen for å åpne nettsiden i nytt vindu.
logoNavnSammendragHandle
Det er den samme listen du finner her under Brands / Merkevarer.

Les også: 15 Spreke nettbutikker med treningsklær


Hummel i sosiale media

Selskapet er tungt på sosiale media. Sjekk ut Hummels YouTube kanal for flere inspirerende videoer som denne:

Hummel er et klesmerke de fleste har et godt forhold til og vil nok være tilstede i årevis. Fortell gjerne om ditt eget forhold til varemerket i kommentarfeltet under. Har du ditt eget Hummel-minne?

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.