Beste steder å kjøpe ellipsemaskin / crosstrainer på nett

ellipsemaskin_crosstrainer_nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Treningsapparater som ellipsemaskin, eller crosstrainer, kan fint handles på nett

En ellipsemaskin er et populært treningsapparat du kan bruke hjemme. Det kalles også crosstrainer og i noen nettbutikker må du bruke det søkeordet for å finne produkter. Prøv altså å søke etter både ellipsemaskin og crosstrainer etter din søken etter ditt neste treningsapparat. I denne artikkelen forklarer vi mer om hvorfor en ellipsemaskin er bra for deg, hvordan du skal velge din neste, vi gir deg noen gode forslag til hvilken maskin du bør velge og sist men ikke minst finner du en liste over de beste nettbutikkene du bør besøke før du handler.

Fordelen med å handle slike store treningsapparater på nett er blant annet at du slipper å tenke på å hente de selv i en butikk men kan få den fraktet helt hjem. Romaskin, spinningsykkel og tredemølle er andre populære kondisjonsapparater for hjemmebruk.

Gå rett til butikkforslag med ellipsemaskiner

Øk effekten av treningen med ellipsemaskinen

Hvis du er en av oss som ofte drar på treningssenteret uten å vite helt hva du driver med, da er du kanskje også en av oss som hopper på ellipsemaskinen fordi det er så enkelt. Men får du egentlig nok ut av treningen når du benytter denne treningsmetoden? Akkurat som oss, er det mange som dukker opp på treningssentrene i januar uten særlig forhåndskunnskap, og sliter med å få særlig utbytte av treningen. Dette er ofte et resultat av for liten kunnskap om apparatene, eller at man enkelt blir distrahert under treningen.

Fokus

Først og fremst er det viktig at man fokuserer på arbeidet man skal gjøre når man går på en ellipsemaskin. Det kan være både moro og motiverende å ha en treningspartner, eller å se på TV mens man bruker apparatet, men sørg for at du ikke mister fokus på oppgaven. Her gjelder det å finne en gylden middelvei mellom fokus og en god motivator. Dette alene vil hjelpe deg med å få økt effekt av treningen du gjør på ellipsemaskinen.

Motstand

Det er også en annen feil som ofte går igjen. Denne handler om hvor mye motstand man skal gi seg selv under treningen med en ellipsemaskin. Mange tror at det handler om tempoet, og at effekt av treningen er parallelt med tempoet på maskinen. Dette stemmer ikke på denne typen treningsapparat; her handler det om å øke motstanden og eventuelt stigningen på maskinen. Desto høyere motstand du har på ellipsemaskinen din, desto mer må musklene dine jobbe.

Puls

For å være sikker på at man har god effekt av treningen kan det være hensiktsmessig å bruke puls til å måle treningen underveis. For å få mest mulig effekt når du trener på ellipsemaskin burde pulsen ligge på 65% – 80% av din makspuls. Denne varierer ut fra person, alder, kondisjon og kjønn, men for en person mellom 30-40 år kan man tenke at man skal ha en treningspuls på 120-135 mens man trener.

Ellipsemaskin kan brukes av alle, fra gammel til ung
Ellipsemaskin kan brukes av alle, fra gammel til ung

Forslag til noen bra ellipsemaskin å kjøpe

Her er 5 av våre topp forslag til de beste ellipsemaskinene du kan handle på nett fra forskjellige nettbutikker. Her er det god variasjon av både pris og funksjonalitet. Skriv i kommentarfeltet om du er enig i vårt valg eller om du helst skulle ønske å se noen andre treningsapparater i listen.

Klikk på bildet for oppdatert pris og mer informasjon.

1. Kettler ELIPSO P ellipsemaskin

Kettler Elipso P ellipsemaskin havner i medium høyt prisnivå, men så er det også et bra treningsapparat. Med magnetisk bremsesystem og 16 forskjellige motstandsnivåer. Den har pulsmåling i håndtakene og innebygget datamaskin som viser tid, kalorier, RPM, temperatur og treningsprogrammer. Trinnlengden er 50 cm og totalvekten er på 75 kg.

Sjekk pris, tilgjengelighet og andre varianter hos Fitnesshoppen:

Kettler Elipso P Ellipsemaskin
Kettler ELIPSO P Ellipsemaskin

2. inSPORTline Galicum ellipsemaskin

inSPORTline Galicum er kongen av ellipsemaskinen og ser utrolig tøff ut. Skrittlengden er på 51 cm, pedalavstanden er på 26,5 og den har stor LCD skjerm som viser tid, distanse, puls, motstandsnivå, kalorier og mye mer. Velg mellom hele 40 motstandsnivåer. Den har 4 forhåndsinnstilte programmer, 2 HRC programmer og mulighet for å legge inn egne brukerprogrammer. Den har flaskeholder, nettbrettholder og transporthjul for enkel transport.

Sjekk pris, tilgjengelighet og andre varianter hos Fitness Supply:

inSPORTline Galicum Ellipsemaskin_
inSPORTline Galicum Ellipsemaskin_

3. TITAN LIFE C65 crosstrainer

TITAN LIFE Crosstrainer C65 er en mer rimelig variant av crosstrainer. Den er litt mindre enn variantene over, men gjør likevel en utrolig bra jobb. Størrelsen gjør den enklere å rydde bort etter endt treningsøkt. Displayet viser tid, distanse, puls, kalorier, hastighet, motstand, runder pr minutt og watt. Den har transporthjul for enkelt å dytte den rundt, men den er ikke sammenleggbar.

Sjekk pris, tilgjengelighet og andre varianter hos Gymgrossisten:

TITAN LIFE Crosstrainer C65
TITAN LIFE Crosstrainer C65

4. Abilica WinElip Cruice crosstrainer

Abilica WinElip Cruice crosstrainer passer for deg som ønsker et fleksibelt og solid kondisjonsapparat. Den har forhåndsprogrammerte løyper, 32 motstandsnivåer og en svinghjulevekt på 8 kg. Totalvekten er 38 kg og maks brukervekt er 130 kg. Den innebygde skjermen viser tid, distanse, nedtelling, hastighet, tråkkfrekvens, kondisjonstest, Body-Fat test, BMI-kalkulator og kaloriforbruk.

Sjekk pris, tilgjengelighet og andre varianter hos SportTema:

Abilica WinElip Cruice crosstrainer
Abilica WinElip Cruice crosstrainer

5. Masterfit TP 500 ellipsemaskin

Masterfit TP 500 Ellipsemaskin er hjemmetreningsmaskinen for deg som er spesielt aktiv. Den er lekker og se på og har solid rammekonstruksjon, godt grep og har transporthjul i front. Maskinen har elektronisk justert magnetmostand, 16 motstandsnivåer og 12 forhåndsprogrammerte treningsprogrammer. Mulighet for å lagre brukerdataen til 4 personer.

Sjekk pris, tilgjengelighet og andre varianter hos X-Life:

TP 500 Ellipsemaskin
TP 500 Ellipsemaskin


Top nettbutikker med ellipsemaskin

Disse nettbutikkene fører ellipsemaskiner / crosstrainere og er trygge steder å handle. Bruk begge søkeord når du er inne hos nettbutikkene for å se på utvalget.

logoNavnSammendragHandle
Fitnessshoppen
Fitnessshoppen

Fitnessshoppen selger et bredt utvalg treningsutstyr og treningsapparater. De har også alt du trenger til styrketrening og mye innen aktiv lek. I tillegg får du fitnessklær fra kjente merker. Her finner du treningsutstyr i alle prisklasser. Trenger du hjelp har de produktguider og størrelsesguider.

Rask levering på 3-5 dager. 90 dagers returrett. Fri frakt over 999 kr.

Gymgrossisten
Gymgrossisten

Gymgrossisten har slagordet ‘For athletes, By athletes!’ og har siden 1996 vært en svært populær nettbutikk for mosjonister og elitesatsende atleter som vil ha produkter av høyeste kvalitet. De selger det treningsklær, treningsutstyr og kosttilkudd. Her får du varemerker som som Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant og Chained Nutrition.

Gratis levering over 500,-  Gratis retur.  Prisløfte.

Sportmaster
Sportmaster

Sportmaster er en stor sportsbutikk på nett med fokus på treningsutstyr og treningsapparater. Kategoriene på sidene deres er Kondisjon, Styrke, Frivekter, Basistrening, Treningsgulv og Idrett/Formål. De har bedriftsside med stort utvalg utstyr til bedrift, idrettslag og treningssenter.

Trygg betaling med Klarna eller Vipps. Mulighet for montering. 60 dagers returrett. Levering over hele landet.

Sporttema
Sporttema

Sporttema er en rendyrket nettbutikk med treningsutstyr, crosstrainere / ellipsemaskiner, trimsykler, yogautstyr og alt du trenger for styrketrening og boksing. Nettbutikken er ryddig og fin og enkel å handle fra. Innen boksing har de boksehansker, boksesekk, mitts, speedbag og stående boksesekk. Av trimsykler har de alt fra minisykkel til større mosjon sykler, trimsykkel og treningssykler. Styrke er en stor kategori hos Sporttema med bryst/skulder maskiner, chinup bars, vekter, kettlebells, treningsbenker, magetrenere, vektvest, ryggtrener og multigym pluss mye annet. Besøk nettsidene for å se alt de har.

Svea betaling. Ingen tilleggsavgifter – priser inklusive moms. UPS dør til dør. Anbefalt nettbutikk. Anbefalt nettbutikk

X-Life
X-life

X-Life er en kul nettbutikk som selger treningsklær, treningsutstyr og kosttilskudd. De har også ullklær, turklær og fritidsklær for dame og herre. I skoavdelingen finner du treningsko, løpesko, løftesko, sneakers og terrengsko for kvinner og menn. De selger kosttilskudd innen proteiner, som proteinpulver og proteinbarer, samt smartmat og tilskudd innen vektkontroll, treningsytelse og generell helse og velvære. De har alle kjente merker som Johaug, Reebok, adidas, Proform, Miiego, Famme med mer.

X Life har fri frakt over 500,-. Gratis bytte og retur. 1-4 dagers levering.


Les også: Fantastiske nettbutikker som selger treningsutstyr

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.