Kjøp klatreutstyr på nett der du får best hjelp

Klatreutstyr på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Her får du best kundeservice og det beste utvalget innen klatreutstyr på nett

Klatring og buldring er en fin måte å trene på, men det kan være vanskelig å finne riktig utstyr så du er sikker og trygg. Vi vet at det kan være vanskelig å kjøpe klatreutstyr på nett fordi du ikke har mulighet til å prøve ting. Du får heller ikke råd fra fysiske selgere eller andre klatrere om hvilke produkter som er best for dine behov.

Hopp til liste over nettbutikker med klatreutstyr på nett

Men fortvil ikke. Vi har funnet noen populære nettbutikker med klatreutstyr som kan hjelpe deg på vei. Vi har nemlig spurt noen utvalget nettbutikker og de hjelper deg med å kjøpe riktig utstyr ved å vise deg hva som er tilgjengelig. De stiller de riktige spørsmålene som hvor ofte du klatrer, hvor du klatrer, hvor mye penger du vil bruke og så videre. Deretter anbefaler de perfekte produkter for dine behov.

Er du helt fersk når det gjelder innendørs eller utendørs klatring? Vi vet at det kan være litt overveldende når du starter, men nettbutikkenes kundeservice er der for å hjelpe. Noen har også en blogg, slik som VPG (Vertical Playground)‘s VPG Blogg, som er full av tips og triks for nybegynnere. Dermed kan du kan lære alt om denne spennende sporten så raskt som mulig. I tillegg vil utstyrsguider gi deg all informasjon du trenger om hvilket utstyr du skal kjøpe og hvor du kan finne det.

Dette er trygge nettbutikker med godt utvalg og har blant annet nødvendig utstyr som klatreseler, klatretau, klatrehjelmer, taubremsere, kiler, slynger, hakke og klatresekker. I tillegg har de klatresko, jakker, klær og all annen bekledning du trenger for alle typer vær. For buldring kan du kjøpe buldresteiner, buldrebørster, buldrebøtter, sko og tape for å nevnte noe. Hos Outnorth, Magasinet og flere av de andre kan du kjøpe klatrepakker med klatresele, taubrems, karabiner, kalkbag og kalkballer. Det gjør det enda lettere å komme i gang.

5 anbefalte klatrebutikker

1. Vertical Playground VPG oser av klatreglede og har en helt fantastisk nettbutikk med super kundesørvis og gode tips og råd. Fantastisk utvalg klatresko, klatreseler, tau og klatreklær. Vi teller hundrevis av produkter innen klatring.

VPG klatreutstyr
Klatreseler hos VPG

2. Climbing247 er som du skjønner av navnet selve klatrespesialisten på nett og er et selvsagt sted å handle klatreutstyr og spørre om råd. De lever og ånder for klatring og har alt innen utstyr fra alle kjente varemerker. Nettsidene er nydelige og oversiktlige så her vil du trives.

Climbing247 nettbutikk
Climbing247 nettbutikk

3. Outnorth er i utgangspunktet en stor, trygg og fin sportsbutikk med massevis av friluftsutstyr. Da er det naturlig å ha en del klatreutstyr og vi teller mange hundre produkter innen klatring, buldring og isklatring. Prisene er fornuftige og du har åpent kjøp med fri retur.

Outnorth nettbutikk
Outnorth nettbutikks klatreavdeling

4. Friluftsnettbutikken Magasinet er proppfull av billig klatreutstyr. Klikk på bildet under for å gå rett til utvalget deres. Der inne kan du blant annet sortere enkelt på tau, karabiner og taubrems, slyngesett og slynger, klatresele og hjelp samt kalk og kalkbag.

Magasinet klatreutstyr
Magasinets klatreutstyr

5. Milrab er en prisvinnende nettbutikk innen sport og villmark. De har bra kundeservice og hjelper deg i gang. Totalt sett et trygt og seriøst sted å handle på nett.

Har du andre favoritter kan du gjerne tipse oss i kommentarfeltet nederst!


Flere nettbutikker med klatreutstyr

Her er en liste over samtlige nettbutikker oppført på ebutikker.no som selger klatreutstyr eller klatreklær i en eller annen form. Det er en blanding av rene spesialbutikker innen klatring, friluftsliv, sportsbutikker eller varehus som har en liten avdeling klatreutstyr.

logoNavnSammendragHandle

Gjør deg klar for en opplevelse uten like – enten det er første gang eller 100. gang der ute. Klatring er en av de sportene som aldri blir gamle fordi hver dag gir noe annet enn forrige gang. Det spiller ingen rolle om du ønsker en utfordring eller bare vil ha litt frisk luft; klatring har noe for enhver smak!

Gøy med innendørs klatring
Det er gøy med innendørs klatring / buldring, men husk anbefalt hjelm og sikkerhetsutstyr

Har du klatreerfaring og vet om en fantastisk nettbutikk innen klatring? Skriv din anbefaling i kommentarfeltet under så hjelper du andre. Takk, og god klatring.

Les også: Nettbutikker som selger klær og utstyr fra Haglöfs

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.