Nettbutikker med klær og utstyr fra Haglöfs

Nettbutikker med klær og utstyr fra Haglöfs
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Nettbutikker med Haglöfs – et klesmerke turfolk elsker

Haglöfs ble grunnlagt i Torsång, Sverige, i 1914 av snekkeren Wiktor Haglöf. Merket reflekterer den skandinaviske identiteten og behovet for robuste og gode produkter. Idéen bak Haglöfs var å produsere produkter som tålte ekspedisjoner på kryss og tvers av landet, og som gjorde at man faktisk kunne nyte naturen uansett værforhold.

Det begynte med produksjonen av ryggsekker i mindre skala og utviklet seg i takt med etterspørselen. I 1935 åpnet de ryggsekkfabrikken sin og rekrutterte 20 ansatte til produksjonen. Dette gjorde at kapasiteten økte og at Haglöfs nå begynte å produsere også andre produkter, slik som gamasjer, masker, klær, sko, jakker og etter hvert utstyr slik som for eksempel telt og soveposer.

I dag har det blitt et verdensledende varemerke med både tur- og fritidsklær, sko, utstyr, dunjakker, skalljakker, soveposer og sekker. Produktlinjen består i dag av over 500 produkter av topp kvalitet og har ekspandert til hele verden.

Lenger ned finner en nyttig oversikt over nettbutikker med klær og utstyr fra Haglöfs. Du kan også handle direkte hos Haglöfs nettbutikk. Slik ser forsiden til nettbutikken deres ut akkurat nå:

Haglöfs nettbutikk
Haglöfs nettbutikk (klikk for å besøke)

Komplett utstyrsleverandør

Haglöfs selger det meste man trenger for å kunne utforske naturen og samtidig holde seg varm og forberedt uansett vind og vær. Det finnes produkter til både dame, herre og barn, og til både den rolige søndagsturen med familien eller til den mer ivrige toppturentusiasten. Hos dette merket finnes det med andre ord noe for alle som vil oppleve naturen.

Haglöfs har et sterkt fokus på bærekraft i alle deler av leveransen og produksjonen, fra sine leverandører og ut til forbrukeren. De forsøker i størst mulig grad å bruke resirkulerte materialer der det er mulig og produserer kun produkter av høy kvalitet som er ment å vare. Store deler av materialene som brukes i Haglöfs produkter er avfall som har fått nytt liv og de jobber kontinuerlig med å forbedre sine prosesser på dette området.

I produktene brukes det en god del naturmaterialer slik som skinn, dun, bomull og ull. De har høyt fokus på at disse skal være etisk fremstilt og etterlate et minst mulig økologisk fotavtrykk. Ved farging av produktene brukes det også metoder for å redusere vannbruk og utslipp. I stedet for å tilføre farge etter at tekstilene er laget, tilføres fargen heller under produksjonen av tekstilene.

På denne måten brukes det inntil 80% mindre vann og tekstilfibrene blir farget helt gjennom, i stedet for å kun farges på utsiden av hvert fiber. De positive ringvirkningene av dette blir også mindre bruk av energi, mindre CO2-utslipp samt kraftigere og slitesterke farger.

Reduksjon av mikroplastutslipp er et fokusområde med høy prioritet. Det jobbes kontinuerlig med å forhindre utslipp i naturen gjennom å forbedre vaskeinstruksjoner, modifisere materialer og benytte seg av tekstiler som reduserer gjennomstrømningen av mikroplast under for eksempel klesvask.

Sosial bærekraft er også viktig og Haglöfs er blant annet medlem av Fair Wear som bekjemper urettferdighet, forbedrer farlige og dårlige arbeidsforhold og sørger for levedyktige lønnsvilkår. Alt i alt ønsker og arbeider Haglöfs for en bærekraftig og transparent produksjon av kvalitetsprodukter for nåværende og fremtidige naturelskere.


Nettbutikker med Haglöfs

Haglöfs-produkter kan kjøpes hos de fleste større forhandlere av tur- og friluftsutstyr i Norge, i både fysisk butikk og i forhandlernes nettbutikker. De har også sin egen nettbutikk der man til enhver tid finner hele deres utvalg. Haglöfs har sin offisielle fysiske butikk i Grensen i Oslo sentrum.
logoNavnSammendragHandle

Generelt gode erfaringer

Tidligere kunder som har gitt sine anmeldelser har gode erfaringer med produkt- og servicekvalitet hos Haglöfs. Kundeservicen er rask til å hjelpe og bistår mer enn gjerne dersom produkter skulle få seg en brist og behøver reparasjon. Gode erfaringer med kvaliteten og produktenes evne til å bidra til fantastiske naturopplevelser er også hyppige tilbakemeldinger som dukker opp blant de som har benyttet seg av produkter fra merket.

Dette gjør at naturen står i fokus og naturelskerne kan slippe å bekymre seg for om klærne tåler det de måtte møte på underveis. Haglöfs sine ansatte er selv erfarne friluftsmennesker og har god erfaring med å bruke produkter fra merket. Dermed kan man være sikker på å få hjelp av kompetente og brennende engasjerte mennesker som vet hva som må til for å få den ultimate opplevelsen utendørs.

Haglöfs har en rekke prominente ambassadører innen ulike utendørsaktiviteter som holder merket kjært og som gledelig viser produktene i bruk til alle som måtte være nysgjerrig.

Dette inkluderer blant annet frikjører Tom Oliver Hedvall, snøbrettkjører Antti Autti, opplevelsesatlet Maria Granberg, klatrer Matilda Söderlund, fotograf og utendørsentusiast Liam Doran, skikjører Francois Montuori og sykkellaget Team Orbital.

Haglöfs i sosiale media

De er på alle kjente plattformer. Ta en titt på deres egen YouTube kanal for videoer som denne om L.I.M. konseptet deres:

Vi håper du likte å lære mer om en av de aller største innen salg av aktivitetstøy. Kanskje de har laget din neste turbukse? Har du synspunkter, erfaringer eller andre ting å komme med kan du skrive en kommentar under. God tur!

Les også: 15 Spreke nettbutikker med treningsklær!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.