Liste over alle bra strømmetjenester innen bilde og lyd

strømmetjenester
Siden kan inneholde annonselenker

Alle viktige strømmetjenester du trenger å vite om i en lang liste

Strømmetjenester på nett innen lyd og bilde har for lengst tatt over for de store bunkene med CDer, DVD’er og Blu Ray disker. Nå får tiden får du det aller meste av det du trenger digitalt via forskjellige nettjenester. Du kjenner sikkert til de mest kjente som Netflix og HBO Nordic innen serier og film, men det finnes mange flere i forskjellige prisklasser og med forskjellig innhold.

Innen musikk og lydbøker har du sikkert hørt om Spotify, Tidal, Pickatale og Storytel. Vi tipser deg om enda flere muligheter for barn og voksne lenger ned.

Husk at vi ikke ønsker at du signer opp for alle disse tjenestene. Det kan bli ganske kostbart i lengden. Pass nøye på hva du betaler for og si opp tjenester du ikke bruker. Vi bruker gjerne en eller to av gangen, og rekker ikke å bruke så mange flere. Det kan være lett å glemme slike streamingtjenester og de månedlige trekkene fra kontoen din om du ikke har kontroll.

Husk at flere av tjenestene som Netflix og HBO har utvalg basert på geografi. Med en VPN tjeneste kan du «late som» du strømmer fra en server i USA, og får opp et annet utvalg serier enn i Norge. Les mer om de beste VPN tjenestene her.

Vi anbefaler derimot at du besøker tjenestene og ser hva de har å tilby av strømming og hvor mye det koster. Kanskje det akkurat nå dukket opp en ny serie du har lyst til å se på? Her er en ganske komplett liste. Vet du om flere, gi oss beskjed i kommentarfeltet.

Snarveier til kategoriene:

Film og serier
Musikk
Lydbøker
Andre videotjenester


Film og serier – når du trenger underholdning på skjermen

1. HBO Max

Denne strømmetjenesten tilbyr et stort innhold av serier til skandinaviske kunder, og leverer innhold fra HBO, Showtime, AMC, FX, Hulu og BBC for å nevne noen. De har gjort det enkelt og tilbyr kun et abonnement til sine kunder: strøm så mye HBO Max du ønsker og klarer for 109 kr per måned. HBO Max het tidligere HBO Nordic.

De mest populære seriene tjenesten har å by på er blant annet den gode gamle klassikeren Friends, den helt nye ekstremt populære serien Breeders, den skremmende og fengende serien The Handmaid’s Tale, og den fryktinngytende grøsserserien The Walking Dead. HBO Max er tilgjengelig på de fleste plattformer på Smart-Tver og som app på smarttelefoner og nettbrett.

2. Strim

Dette er strømmetjenesten for deg som liker å se på lineær TV, men som ikke ønsker å abonnere på store, dyre og kompliserte TV-pakker. Denne løsningen gir deg muligheten til å abonnere på TV-kanaler uten å måtte kjøpe eller leie dekodere eller annet utstyr. Alt man trenger er en smarttelefon eller et nettbrett, og innholdet kan castes til en TV via Chromecast eller AppleTV.

Strim Mini koster 129 kr per måned og gir deg tilgang til de viktigste TV-kanalene. Ønsker man et større utvalg kan man kjøpe Strim Film og Serier til 279 kr per måned. Den største pakken Strim Alt koster 329 kr per måned og gir deg full tilgang til alle kanalene som tilbys i denne tjenesten.

Les mer om Strim i vår utdypende artikkel.

Forsiden til strømmetjenesten Strim
Forsiden til strømmetjenesten Strim

3. SF Anytime

For de som ikke vil abonnere på en strømmetjeneste, er SF Anytime et særdeles godt alternativ. Her finner du blant annet populære nyutgivelser som kommer rett fra kinolerretet som kan kjøpes eller leies til en rimelig penge. Prisene på filmene varierer fra 99 – 199 kr per film, og leieprisen fra 29 til 49 kr for å leie i 48 timer. Utvalget av filmer er enormt, og filmene havner som oftest her først før de havner på andre strømmetjenester. Seriene kan kjøpes enten episode for episode, eller hele sesonger av gangen.

Alt som kjøpes har du til odel og eie, og kan se så mange ganger du vil, mens alt som leies kan sees så mange ganger man vil i løpet av 48 timer.

4. Viaplay

Nordens største betalte strømmetjeneste heter Viaplay og er levert av Nordic Entertainment Group. Tjenesten har tre forskjellige abonnementstyper der man kan velge hva slags innhold man ønsker å ha tilgang til. Den rimeligste pakken gir deg tilgang til nyheter, den mellomste pakken inkluderer i tillegg filmer og serier, og med totalpakken får du alt det forestående i tillegg til sport og fighting.

Med Viaplay får du et stort utvalg av både norske og internasjonale filmer og serier, mulighet for å laste ned innhold offline, og ingen bindingstid. Det er også et stort utvalg av leiefilmer tilgjengelig som ikke er inkludert i abonnementene, men som kan leies for en billig penge.

5. Viafree

Denne gratis strømmetjenesten er drevet av reklamebasert innhold, og er helt gratis å bruke. Man benytter samme innlogging som på Viaplay, men innholdet kan variere nokså mye fra den betalte tjenesten. Her får man en rekke norske og utenlandske serier tilgjengelig, både dagsaktuelle og eldre serier.

Man kan for eksempel strømme tidligere sesonger av Paradise Hotel Norge, Keeping up with the Kardashians, og One Tree Hill. Tjenesten er tilgjengelig på de fleste populære enhetene som Android og iOS, Samsung smart-TV, PC, AppleTV, Chromecast og PS4. Viafree legger ut alle egenproduksjoner på denne plattformen, i tillegg til mange av de utenlandske seriene de har rettighetene til.

6. Tv2 Play (tidligere Sumo)

Dersom du ønsker å ha tilgang til alle TV2 sine produksjoner og mye mer til, er denne strømmetjenesten den du ønsker å ha. Sumo tilbyr flere forskjellige abonnementspakker slik at man kan velge den som passer best til egne behov. Man kan abonnere på alt fra en rimelig pakke på filmer og serier med litt reklameinnhold underveis, til den store totalpakka uten reklame som inkluderer alt av nyheter, sport, direktekanaler, film og serier. Av innhold finner du alle TV2s egenproduksjoner her som Farmen, Idol, Senkveld og tidens store seermagnet Kompani Lauritzen.

I tillegg byr tjenesten på en rekke andre internasjonale serier, filmer og dokumentarer. Store deler av utvalget er inkludert i abonnementene, mens det også er et stort utvalg av filmer man kan leie eller kjøpe for en rimelig penge.

7. Netflix

Da denne storsuksessen ble tilgjengelig i Norge lot ikke seerne vente på seg, og raskt vokste tjenesten til å bli en av de mest populære strømmetjenestene her til lands. Tjenesten er nå tilgjengelig på alle populære plattformer som smarttelefoner, nettbrett, PC, Smart-TV, Apple-TV, PSP4 med flere. Når man tegner abonnement på Netflix kan tjenesten strømmes på så mange enheter man ønsker, slik at hele husstanden kan benytte seg av en og samme konto.

Man kan lage profiler til hver enkelt bruker, og innholdet tilpasser seg etter brukerens preferanser. Abonnementene baserer seg på hvilken kvalitet man ønsker å strømme i fremfor antall brukere eller enheter samtidig. Velger man å betale for at basis-abonnement får man strømme i vanlig kvalitet, mens standard-abonnementet gir Full-HD, og Premium-abonnementet gir mulighet for å strømme i 4K.

8. Disney+

Et av de siste tilskuddene til listen over tilgjengelige strømmetjenester i Norge er Disney+. Innholdet trenger nærmest ikke å introduseres, men her vil man selvsagt få tilgang på alt fra det kjente og kjære universet til Disney, Pixar, Star, Star Wars, Marvel og National Geographic. Med Disney+ får man mulighet til å laste ned innhold offline for å kunne se filmene uten nettilgang, man kan strømme på opptil fire enheter av gangen, og det finnes flere brukervennlige foreldrefunksjoner som gjør det trygt for barna å bruke tjenesten.

Tjenesten er tilgjengelig på de aller fleste populære plattformer som Smart-Tver, PCer, smarttelefoner, nettbrett og spillkonsoller. Abonnementet koster 89 kr per måned, men dersom man betaler for et år av gangen får man 2 måneder gratis.

9. Amazon Prime

Som et av verdens største selskap, er også Amazon Prime Video en strømmetjeneste man virkelig må vurdere å abonnere på. Strømmetjenesten har til nå kun vært tilgjengelig med amerikansk bruker, men har endelig blitt tilgjengelig i Norge. Tjenesten har skilt seg ut i mengden med sine laver abonnementspriser som er nede i 65 kr per måned, og leverer et rikholdig utvalg av filmer og serier.

Blant annet kan man strømme gamle gode kjente klassikere som Buffy the Vampire Slayer, Beverly Hills Cop og Dr.House, og nyere serier og filmer som Bohemian Rapsody, Coming to America 2, Supernatural og Little Fires Everywhere. Prime Video lar deg lage flere brukerprofiler slik at innholdet som anbefales tilpasses etter det brukeren liker å se på, og man kan se på så mange enheter man ønsker, samt laste ned innhold offline dersom man har behov for å se filmer og serier uten nettilgang.

10. Mubi

Strømmetjenesten for filmelskere og filmkritikere. Dette er en veldig annerledes tjeneste der fokuset står på å levere kvalitetsfilmer til folket, og er grunnlagt i samarbeid med EU. I tillegg til å legge ut egne håndplukkede filmer, legges det også ut filmkritikker på tjenesten under «Notebook» slik at man kan lese anmeldelser av filmene der. Mubi spesialiserer seg på å legge ut en ny håndplukket film hver dag, og innholdet i tjenesten endrer seg stadig. Det koster 99 kr per måned å være medlem av Mubi, men dersom man tegner abonnement for et år av gangen får man gode rabatter.

11. Apple TV+

Når Apple velger å gjøre noe, så gjør de det skikkelig. Det merkes også godt med Apple TV+ som er strømmetjenesten til det amerikanske selskapet. Apple tilbyr her nye Apple Originals hver måned, og at alle egenproduksjoner kun er tilgjengelig på denne tjenesten. Tjenesten er tilgjengelig på en rekke plattformer og konsoller, inkludert iPhone, iPad, Mac, AirPlay, Apple TV, PC, PSP, Xbox og mange flere. Apple tilbyr et eget abonnement på denne tjenesten som koster kun 59 kr per måned, men tilbyr også å samle flere av selskapets tjenester til en felles lav månedssum via Apple One.

12. Youtube Premium

Youtube har lenge vært kjent som den største plattformen i verden for filmer og videosnutter, der alle kan legge ut eget innhold, men med tiden har Youtube også startet å legge ut mer og mer originalt innhold. Dette innholdet er tilgjengelig via strømmetjenesten Youtube Premium og koster 119 kr per måned for en bruker, eller 179 kr per måned for et familieabonnement.

I tillegg til å få tilgang til Youtube Originals med et abonnement på denne strømmetjenesten, vil man også få flere fordeler. Gratisversjonen av Youtube er reklamebasert, og med Youtube Premium fjernes alle annonser i filmene og videoene som vises, slik at du kan nyte filmen uforstyrret.

En annen fin ting er at appen kan spille av i bakgrunnen, slik at du kan gå ut av appen og gjøre andre ting, og videoen vil fortsette å spille. Man vil også få Youtube Music med på kjøpet i denne pakken, og ikke minst få muligheten til å laste ned innhold offline.

13. Discovery+

Det er ikke mangel på underholdning i strømmetjenesten til Discovery. Her finner du alle de populære programmene fra TV-kanalene TVNorge, FEM, MAX, VOX, Discovery, TLC, Animal Planet og flere. Man kan blant annet strømme de kjente egenproduserte seriene som Neste Sommer, Ex on the beach, Kongen Befaler, Thomas Gjertsen: Helt Perfekt, 4-stjerners middag og 71 grader nord, men også store kjente internasjonale serier som The Big Bang Theory, 90 day fiance, Sister Wives, Top Gear og datingprogrammet Naked Attraction. Strømmetjenesten koster 79 kr per måned, men om man betaler for et år av gangen får man to måneder gratis.

14. C more

Fra Canal Digital finner man strømmetjenesten C more Film og Serier for de som ønsker å se filmer på vanlig lineær TV. Tjenesten koster 99 kr per måned og gir tilgang til 5 kanaler der det er mulig å se på film hele døgnet gjennom. Appen er tilgjengelig i alle EU-land, og man kan se på inntil 4 mobile enheter samtidig i tillegg til TV-en. C more tilbyr alt fra de store gamle klassikerne, til de nyeste kinosuksessene, inkludert Fast and Furious, Minions, og Beck. Kanalene man får tilgang til er Cmore First, Cmore Series, Cmore Hits, Cmore Stars og SF Kanalen.

15. Allente

Allente er det nye navnet til Canal Digital. De har oppgradert seg og sørger for at du kan få bredbånd og TV inn i hjemmet. De har TV-pakker til etthvert behov noe du kan lese om her: Allente TV-Pakker.

16. Hayu

Dette er strømmetjenesten der reality-drømmene blir virkelighet. Her finner man et enormt arkiv av nye og gamle realityserier som Keeping up with the Kardashians, The Real Housewives of Orange County, Million Dollar Listing New York og Made in Chelsea. Hayu legger ut episodene samme dag som de går på amerikansk TV slik at man ikke trenger å være redd for at noe blir avslørt før man får sett episodene.

Her kan man enten binge hele sesonger av gangen, eller se en og en episode den dagen de kommer ut for kun 49 kr per måned.

17. Paramount+

Endelig er tjenesten tilbake i Norge, og med Paramount+ får du tilgang til en rekke kanaler via lineær TV. Man kan abonnere på tjenesten gjennom TV-leverandøren sin, og dermed få tilgang til kanaler som Paramount+. MTV, Paramount Network, Nikelodeon, Scanbox Entertainment, Smithsonian Channel, 5, CBS, Bet, Showtime, VH1 og Comedy Central. Med disse kanalene får man tilgang til en rekke kjente og kjære serier og filmer, blant annet originalinnholdet som The Good fight og Twilight Zone, publikumsfavorittene Dexter og Ray Donovan, og klassikere fra Hollywood som Escape from Pretoria, The Godfather og Mission: Impossible.

18. ESPN+

Tjenesten er per i dag ennå ikke tilgjengelig i Norge, men kan fortsatt brukes ved å tegne en amerikansk brukerprofil. ESPN+ koster $5.99 per måned, og baserer seg på å gi brukerne sine alt av innhold fra sportens verden som de kunne tenke seg å se på. Her kan man strømme alt fra FIFA World Cup, MLB, UFC og NCAA blant mange. I tillegg kan man strømme en rekke serier via denne tjenesten som Stephen A’s world, Peyton’s Places og Why not us.


Musikk – når du trenger noe nytt å høre på

1. Tidal

Denne strømmetjenesten for musikk er kjent for å være tjenesten med mest innhold til lytterne sine. Tidal tilbyr ikke bare musikk, og mulighet til å lage spillelister, de tilbyr nemlig også musikkvideoer, strømming i HiFi-kvalitet og ekstrainnhold som live-opptredener, Meet&greets osv. På My Mix vil du også alltid finne en liste over låter som har blitt foreslått for deg basert på den tidligere strømmehistorikken din.

Med Tidal Premium vil du kunne strømme så mye innhold du vil for 99 kr per måned, med Tidal HiFi kan du strømme med HiFi lydkvalitet og få tilgang til Tidal Masters for 199 kr per måned. Man kan også oppgradere til familieabonnement dersom flere i familien ønsker å dele kontoen, og få tilgang til biblioteket som inneholder over 70 millioner låter.

2. Spotify

Denne svenske musikk-strømmetjenesten tilbyr en rekke alternativer for sine musikkelskende lyttere. Universitetsstudenter kan få Premium abonnement for bare 65 kr per måned, mens et vanlig individuelt abonnement koster 119 kr per måned. I tillegg kan man tegne Duo-abonnement hvis man trenger to kontoer, og familieplan dersom man trenger kontoer til hele familien (opptil 6 brukere).

Spotify har også et gratis alternativ der man ikke trenger å betale for å lytte til musikk fra tjenesten, men man må lytte til reklame mellom låtene, og man har et begrenset antall «skips» i løpet av en måned. Spotify har et enormt utvalg av låter til kundene sine, og med alle typer Premium abonnement kan man laste ned låter og spillelister offline slik at man kan spille dem uten å bruke mobildata.


Lydbøker – for oppleste fortellinger og bøker

1. Podimo

Podimo er en ny strømmetjeneste med fokus på lydbøker, lydfortellinger og podkaster. Vi er svært positivt overrasket over hvilke titler de har i sin digitale lydbokhylle. De har av og til prøvetilbud der du kan teste tjenesten gratis.

2. Storytel

Lydbokappen som ble kåret til best i test 2020 av både TV2 hjelper deg og av Dagbladet. Tjenesten koster 189 kr per måned og gir deg muligheten til å lytte på et ubegrenset antall lydbøker hver måned. Storytel har over 250 000 lydbøker i sitt sortiment, og man kan legge til så mange bøker man ønsker i sitt eget bibliotek slik at de er lett å finne igjen når man ønsker å lytte til dem.

Det er et rikelig utvalg av både norske og engelske bøker, og spilleren husker alltid hvor du slapp slik at man kan pause og starte boken uten å miste sammenhengen. Appen har i tillegg en søvnfunksjon som stopper avspillingen etter et gitt antall minutter, slik at du kan sovne mens du lytter.

3. Fabel

Denne norske lydbokappen tilbyr et stort utvalg av norske bøker og norske forfattere, i tillegg til en rekke utenlandske bøker. Abonnementet koster 179 kr per måned og gir lytterne mulighet til å lytte til så mange lydbøker de bare vil hver måned. Abonnementet har ingen bindingstid, og gir lytterne også mulighet til å laste ned bøkene offline.

I abonnementet kan opptil 3 enheter lytte samtidig, slik at flere i husstanden kan benytte seg av det samme abonnementet inntil de får på plass et familieabonnement. Prøv gratis i 2 uker.

4. Nextory

Nextory er en ny aktør på markedet inne strømming av lydbøker og lesestoff i ebok-format. De har hundretusenvis av titler og skryter spesielt av sitt store utvalg norske bøker for barn og unge. Alt styres via appen deres, og det er veldig enkelt. Du kan prøve i to uker gratis, uten bindingstid, før du bestemmer deg for å gå over på abonnement.

De har en god oversikt over titler som er populære til en hver tid slik at du enkelt kan finne noe nytt og populært å lese.

5. BookBeat

BookBeat er en lydboktjeneste med over 500 000 titler innen masse forskjellige kategorier og språk. Du kan prøve gratis og se om det er akkurat denne digitale lydboktjenesten du skal falle for. De har lydbøker innen kategoriene romaner, krim, biografier, romantikk, personlig utvikling, sakprosa, klassikere, næringsliv og økonomi, komedie og humor, fantasy, science fiction, ung voksne og barn.

6. Pickatale

Denne lydboktjenesten er ment for å være et sted der barna kan oppdage nye og spennende bøker, både i lydbokform og i e-bokformat. Tjenesten stimulerer til leseglede for barn, og har et stort og spennende arkiv med alt fra eventyrbøker til faktabøker. Pickatale er tilgjengelig via Google Play og Appstore.

Ekstra spesielt er det at tjenesten også har en karaokefunksjon slik at barna kan øve seg på å lese høyt sammen med lydboken. Denne strømmetjenesten koster 89 kr per måned, og har ingen bindingstid. Barna får med denne appen tilgang til over 3000 bøker.


Andre videotjenester – mye spennende og kanskje ikke så kjent

1. Filmarkivet

Denne strømmetjenesten leveres av Norgesfilm og er selvutnevnt best på norsk film. Her får man mulighet til å abonnere på over 1100 norske filmer til kun 39 kr per måned. Man kan selv velge om man skal abonnere på tjenesten og via abonnementet få tilgang til å se filmer ubegrenset, eller man kan leie en og en film via tjenesten. Tjenesten er tilgjengelig på PC, smarttelefoner og nettbrett.

2. NRK Arkivet

Som en del av den helhetlige pakken til Norsk rikskringkasting har man tilgang til en rekke historiske filmer og tv-serier produsert av NRK i NRK-Arkivet. Her kan du finne klassikere som Pelle Parafins Bøljeband, Brødrene Dahl, Da Capo og SKAM, humorperler som Ut i vår hage, Slå på ring, Fredrikssons fabrikk og Fleksnes, videoklipp av Gro Harlem Brundtland, kongefamilien og Lillebjørn Nilsen, og mye, mye mer.

3. Curiosity Stream

For alle som elsker dokumenterer! Denne strømmetjenesten tilbyr et enormt utvalg av dokumentarer for beskjedne $20 i året. Tjenesten er tilgjengelig på alle mobile plattformer med Android eller iOS, og kan enkelt castes via Chromecast eller AppleTV. I et standard abonnement kan man se dokumentarene i HD-kvalitet, og man kan oppgradere abonnementet slik at man kan se filmene i 4K.

4. Crunchyroll

Verdens største samling av Animefilmer finner du på strømmetjenesten Crunchyroll. Tjenesten er tilgjengelig på alle plattformer med Android og iOS, i tillegg til PSP4, Xbox, AppleTV med flere. Her kan man se over 30 000 episoder av animeserier, og alle abonnementene tilbyr reklamefrie episoder som slippes på tjenesten bare en time etter de slippes i Japan. Tjenesten har 3 forskjellige abonnementer som varierer i antall enheter man kan strømme på samtidig, samt om man kan laste ned episoder offline.

5. Wakanim

En annen strømmetjeneste som tilbyr et stort utvalg av Animeserier er Wakanim som tilbyr sine abonnenter strømming i Full-HD og reklamefritt. Tjenesten kan brukes på alle mobile enheter med Android, iOS eller Windows, samt på Amazin FireTV, Chromecast, AppleTV, Xbox, PSP4 med flere. Wakanim utpeker seg som et sted animeelskere kan samles, og koster 5 EUR i måneden. Filmene kan sees både dubbet og med tekst, og de kan lastes ned offline. Wakanim har også en gratis tjeneste som lar deg se filmer med reklame uten å betale et månedlig abonnement.

6. TubiTV

En ledende strømmetjeneste som leverer tusenvis av filmer med reklameinnhold slik at de ikke krever noen form for abonnement eller betaling for tjenestene sine. Her får man tilgang til filmer og serier fra blant annet Paramount, Lionsgate, MGM og Warner Brothers. Tjenesten er tilgjengelig på de aller fleste plattformer, inkludert Roku, Amazon FireTV, Anroid, iOS, Samsung, Sony, PSP4, Xbox med mange flere.

7. Stingray Quello

Dette er tjenesten som passer spesielt bra for dem som ønsker å nyte en konsert fra første rad, helt uten å forlate stuen sin. For et månedlig abonnement til $11.99 kan man se konserter live, opptak av konserter i full lengde, musikkdokumentarer, personlig innhold med mer. Dette er strømmetjenesten for de som ønsker å vite hvordan det føltes å sitte i publikumet når John Lennon eller Bob Marley stod på scenen, eller ønsker å vite hvordan det føles å se Elton John fra første rad.

8. Blockbuster

Den kanskje mest kjente videoleie-butikken i verden har blitt digital og tilbyr nå utleiefilmer via alle de store kjente plattformene som Android, iOS, Chromecast, AppleTV med flere. Når man leier en film kan man se den så mange ganger man ønsker i løpet av de neste 48 timene, og man har mulighet til å kjøpe klippekort der man kan leie 3 filmer for 99kr. Blockbuster har alle de store titlene, både de helt nyeste og de eldste klassikerne, så her kan man se nyskapninger som Den største forbrytelsen, katastrofefilmer som The Core, disneyfilmer som Finding Nemo, og musikaler som The Sound of Music.

9. Google Play film

Alle som har en smarttelefon eller et nettbrett med Android, har tilgang til Google Play film gjennom appbutikken Google Play. Her har man tilgang til et enormt arkiv med filmer og serier som kan kjøpes eller leies for en rimelig penge. Prisen for å leie film varierer mellom 9kr til 49kr avhengig av hvilken film man ønsker å leie, og prisen for å kjøpe en film varierer fra 99kr til 299kr. Her finner du de fleste titler du kan tenke deg fra filmverdenen.

10. South Park Studios

Den enormt populære TV-serien South Park har fått sin egen strømmetjeneste som kun tilbyr en ting: absolutt alle episodene fra de 24 sesongene med South Park. Her kan man starte fra sesong 1 og binge alle sesongene etter hverandre, eller man kan velge «watch random episode» hvis man vil spille av en tilfeldig episode. Tjenesten er gratis, og er tilgjengelig på alle enheter som har tilgang til en nettleser.

11. Twitch

Denne strømmetjenesten er stedet der man finner direktesendinger fra e-sportens verden og ungdommens musikkverden. Dette er en gratis tjeneste hvor brukere selv logger på og starter egne direktesendinger, og innholdet kan være alt fra direktesending av videospill til vlogger og stuekonserter. Her kan man se alt fra Live-Geoguessr og Live-Fortnite til «just chatting». Som med alle andre sosiale media kan man også her følge sine favoritter, legge igjen kommentarer og like videoene kan ser på.


Sånn, det var listen.

Kom gjerne med tips om andre strømmetjenster du mener er bra. Her er snarveiene igjen om du ønsker å hoppe oppover igjen:

Oppføringer

Her ser du oppføringene under Strømmetjenester her på ebutikker:

logoNavnSammendragHandle

Håper du fant noe du likte. Denne siden kommer du også ved å bruke URLen strømmetjenester.no (altså med ø). 🙂

Les også: 25 beste elektronikkbutikker!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.