8 Kjedelige ting du enkelt handler på nett

Kjedelige ting du enkelt handler på nett
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Dørgende kjedelige produkter handles enklest på nett … vi hjelper deg litt på vei

Det er noen produkter man trenger med jevne mellomrom som er ekstra kjedelige å handle inn. Det er rart med det, for netthandel er jo egentlig bare gøy og man kan glede seg til å få levert et godt kjøp på døra, i postkassen eller til utleveringssted. Listen har nå økt til 8 kjedelige ting, og ikke 6 som det står i overskriftbildet. Men men…

Disse tingene vi skriver om i denne artikkelen er vel ikke akkurat noe å glede seg til, men vi skal guide deg til anbefalte, bra nettbutikker der du på enklest mulig kan handle. Det hele er gjort med noen få tasteklikk og så kan du finne på noe annet morsommere.

Du slipper i hvert fall å gå ut av huset og til butikken for å handle disse kjedelige produktene og bruke enda mer tid. Det er jo et pluss …

I tillegg skal vi gi deg noen velmenende tips til når i prosessen vi pleier å gå til verks å netthandle disse tingene. Det lønner seg i de fleste tilfeller å være ute i god tid så du slipper å stå der uten en viktig bestanddel for å komme videre med oppgaven, men du trenger ikke akkurat ha noen stor lagerbeholdning hjemme heller.

Les også: 10 Beste Nettbutikker Med Bildekk Og Felger!

Hva syns DU er kjedelig å handle inn?

Vi syns de seks tingene i listen under er dørgende kjedelig å shoppe … men hva synes du? Legg inn en kommentar lengst ned på siden. Kanskje du syns mat, blomster og truser er minst like kjedelig? Her er en liste over matbutikker med hjemlevering på nett som gjør mathandling enklere.

Ok, ok …

Før du sovner av denne relativt kjedelige lesingen, holdt ut litt til. Her kommer rosinen i pølsa: 6 Kjedelige ting du enkelt kan handle på nett:


1. Støvsugerposer

Vi starter med det kjedeligste av det kjedelige. Støvsugerposer ligger helt øverst på listen over dørgende kjedelige ting å kjøpe inn. Disse grå eller hvite beholderne for oppsamling av hår, støv og annet smått avfall er nødvendige i en støvsugerprosess. Det finnes så klart støvsugere helt uten pose som gjør at man slipper hele problemet, men folk flest har støvsugere av den vanlige sorten med pose.

Dette bestiller du når du bruker opp siste posen og har puttet den inn i maskinen!

Da er det god tid til du trenger bytte neste gang og om levering tar noen dager spiller det ingen rolle. Støvsugerposer kommer gjerne i 1, 5 eller 10 poser i hver pakke. Det eneste du trenger å vite når du bestiller er merket og modellen på støvsugeren din. Populære merker er Miele, Siemens, Bosch, AEG, Volta, Nilfisk og Electrolux.

Nettbutikkene inkClub og Støvsugerposer.no har en bra og oversiktlig posevelger der du skriver inn støvsugermodellen i søkefeltet eller velger fra en liste. Denne butikken er også Trygg E-handel sertifisert noe som vitner om seriøsitet og trygghet for deg som kunde.

Ta også en titt på andre nettbutikker i Støvsugerposer-kategorien der du kan handle.

Hvis du er så lei støvsugerposer at du vil gå for en posefri støvsuger, for eksempel fra Dyson, får du disse i hvitevarebutikkene WhiteAway og Skousen.


2. Blekkpatroner

Blekkpatroner, eller toner hvis du har laserprinter, er sånt du kan bestille i det øyeblikket printeren begynner å klage over at patronen snart er oppbrukt. Det er skrekkelig kjedelig, men da skal du ha god tid til å motta de nye patronene i posten og rekke å bytte ut denne før printeren går helt tom.

Patroner til blekkprinter har faktisk utløpsdato så det er ikke noe poeng i å kjøpe inn et altfor stort lager på forhånd.

Du kan trøste deg med at det går fort og greit å bestille nye fulle blekkpatroner i nettbutikker som inkClub, 112ink og Inkmann. Det eneste du trenger å vite er hvilket printermerke du har samt modell. Så velger du hvilken farge som er tom.

Batteriexperten selger også blekkpatroner hvis du tenker å handle inn batterier i samme slengen.

Av egen erfaring anbefaler vi at du kjøper originale produkter selv om noen nettbutikker selger patroner som har blitt fylt opp på nytt. Vi har ikke hatt helt hellet med disse … men prisen er billigere og det regnes som mer miljøvennlig kan det kan være verdt et forsøk.

Sjekk ut Blekk & Toner kategorien her på siden for flere forslag til nettbutikker med blekkpatroner.


3. Lyspærer

Lyspærer har den egenskapen at det ikke er så lett å forutsi når de går og det blir mørkt. Derfor kan det være lurt å ha et bittelite lyspære-lager i huset siden du ikke vet nøyaktig når du trenger en ny pære. Moderne LED pærer går heldigvis mer sjelden enn de gamle glødepærene og halogenpærene.

Ta en liten runde i de forskjellige rommene og noter deg hvilke lyspærer du bruker i ditt hus og hvilken sokkel. Kanskje er det noen som blir brukt i flere lamper? Og noen typer du ikke trenger i det hele tatt? Har du bodd i huset eller leiligheten en stund og kjenner lampene har du sikkert også erfart at noen lamper går oftere enn andre… noen sånne har undertegnete og det er veldig irriterende.

Lyspærer på nett får du for eksempel hos LED eksperten Lampedirekte og LEDlyskilder. InkClub er nok en gang representert som et bra sted å handle, og de selger glødepærer, halogenpærer og lysrør. Hvorfor ikke slå sammen handlerunden på lyspærer, støvsugerposer og blekkpatroner i en og samme nettbutikk?

Sjekk ut Belysning og lamper kategorien her på siden for flere forslag til nettbutikker med blekkpatroner.

Les også artikkelen vår om 10 fantastiske Lampebutikker på nett.


4. Batterier

Batterier i forskjellige former er nødvendig i en moderne livsstil. Men det er utrolig kjedelig å handle inn. Også her kan det være lurt å ha et lite lager hjemme av de vanligste typene. Vi pleier alltid å raske med oss en liten bunke AA og AAA når jeg besøker et IKEA varehus. De er billige og bra.

Et lite tips til oppbevaring av batterier er å putte dem i kjøleskapet siden kulden reduserer selvutladingen som oppstår hvis et nytt batteri blir liggende lenge.

For resterende batterikjøp, og anskaffelse av rare varianter, anbefaler vi en bra spesialisert nettbutikk som Batteriexperten. De har, hold dere fast, kamerabatterier, mobilbatterier, PC batterier, elektronikk, verktøybatterier, høreapparatbatterier, alkaliske batterier, oppladbare batterier, knappebatterier og litiumbatterier. Skikkelige batterinerder med andre ord.


5. Kontaktlinser

Kontaktlinser er heller ikke veldig spennende å kjøpe men det finnes ganske mange nettbutikker der du får det du trenger. Norske nettbutikker som selger kontaktlinser (linser), linseabonnement og linsetilbehør er profesjonelle og bra. Ta en titt under Linser-kategorien her på eButikker.no med flere forslag eller listen vår med de 10 beste nettbutikkene med linser på nett.

Vi anbefaler at du bruker nettbutikker sertifisert av Trygg e-handel om det er mulig, og innen linse-segmentet er det mange. Både Lensit, Lenson og Lensway er trygge og bra.

Sliter du med å velge kan du sjekke nettbutikken foreslått under i grønn knapp. De selger dagslinser, månedslinser, døgnlinser, fargelinser og tilbehør.


6. Sokker

Sokker til dame, herre og barn er siste produkt i vår eminente liste over kjedelige produkter å kjøpe. Bruk søkefeltet øverst på siden og søk på «sokker» for å finne nettbutikker som selger dette. Det er mye å velge i, men butikkene her på siden er trygge og bra.

Ta gjerne en titt på vår oversikt over nettbutikker med kule sokker.


7. Matvarer

Mat er utrolig kjedelig å handle inn når man har mye annet å drive med som er mye morsommere. Heldigvis kan dagligvarer og mat også handler på nett! Vi deler gjerne inn i de matbutikkene som har hjemlevering og de som tilbyr matkasser med komplette måltider og middager. Du finner en god liste over dagligvareforretninger på nett med hjemkjøring av mat her.

Ønsker du derimot middagsforslag og komplette matkasser med alt du trenger for å lage dette kan vi anbefale såkalte mat- eller middagskasser. Det er flere tilbydere av slike og de mest populære finner du her. Adams Matkasse, Nettmat og Godt Levert har alle gode starttilbud om du ikke har prøvd en slik løsning før. Se tilbudene under.


8. Personlig smittevernutstyr

I disse dager er det noen kjedelige produkter som er svært viktige, men som ikke handles inn med liv og lyst. Vi snakker om utstyr som skal beskytte deg og andre og hindre spredning av smitte fra Covid-19 viruset. I den forbindelse har vi satt sammen noen artikler som lister opp butikker og produkter som er anbefalt innen munnbind og hånddesinfeksjon. De finner du her:

Sånn …

Fikk du noen gode tips eller gjør du det på samme måte selv? Hva er mest frustrerende å handle? Del, lik og kommenter. 🙂 Til deg som syntes ordbruken «dørgende kjedelig» var litt overdrevet kan jeg trøste deg med at det var satt litt på spissen, men litt rett har vi vel?

Les også: 10 verktøybutikker på nett!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.