Nettbutikker uten Klarna

nettbutikker uten klarna
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Nettbutikker som ikke bruker Klarna – i en praktisk liste

Hører du til den gruppen nettshoppere som ikke liker å bruke Klarna av forskjellige årsaker, har vi ramset opp nettbutikkene som IKKE bruker betalingstjenesten her – altså nettbutikker uten Klarna.

Men frykt ikke, du er ikke alene! Det finnes mange andre nettshoppere som også unngår Klarna som pesten. Kanskje du er redd for å bli fristet til å kjøpe ting du egentlig ikke trenger? Eller kanskje du er redd for at Klarna skal avsløre alle de rare tingene du har kjøpt på nettet når de utfører kredittsjekken? Uansett hva grunnen måtte være, så har vi samlet en liste over nettbutikker som er på samme side som deg – de som ikke bruker Klarna. Så nå kan du trygt og sikkert handle alt fra rare suvenirer til rare klær uten å bekymre deg for Klarna!

Stikk i strid og helt motsatt av oversikten vi har over nettbutikker som faktisk bruker Klarna, for vi har selvfølgelig det også.

Vi legger oss ikke oppi hvorfor du ikke vil bruke Klarna, men har du kommentarer til dette kan du legge dem igjen i kommentarfeltet. Finner du feil i oppføringene og finner nettbutikker som likevel bruker Klarna og ikke passer denne listen, så please send oss en beskjed. På forhånd takk.


Nettbutikker som ikke bruker Klarna

… og det er ganske mange:

BildeNavnSammendragKjøp

Husk at nettbutikker som regel bruker flere typer trygge betalignstjenester som Vipps, American Express (Amex), Walley og PayPal, og slike butikklister har vi også.

God netthandel.

Les også: Kjøpe gull på nett? Gullmynter er momsfritt og ekstra lurt

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.