De beste stedene å kjøpe musikkinstrumenter på nett

nettbutikker_med_musikkinstrumenter
Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Trygge butikker med musikkinstrumenter på nett

Hvor kjøper man musikkinstrumenter på nett, lurer du kanskje på? Jo, det finnes mange bra nettbutikker du kan handle hos enten du er nybegynner eller profesjonell musiker. De hjelper deg gjerne med å komme igang med utstyr til din første låt eller hjelper deg igang med å lære et nytt instrument. De fleste har også DJ utstyr og noen har det du trenger for å lage et helt orkester. Musikk er en flott hobby og aktivitet som vil gi deg mange gode opplevelser.

Rask navigering til musikkbutikkene – hopp forbi tekst

I denne artikkelen gir vi det våre anbefalinger og tips til sikre nettbutikker der du kan netthandle. eButikker’s visjon handler om å gi deg valgmuligheter, men til syvende og sist velger du selv hvilken nettbutikk du vil bruke. Googler du musikkinstrumenter på nett kommer det opp flere mulige butikker, men vi fokuserer på de vi anser som trygge basert på erfaring og tekniske aspekter ved nettsidene. Har du forslag og egne erfaring med å kjøpe instrumenter på nett er du velkommen til å legge igjen en kommentar nederst.

Mange nettbutikker med musikkinstrumenter har gjerne en eller flere fysiske butikker og showroom. Du får typisk mye av det samme på nett som i de fysiske butikkene. Du får tradisjonelle tangentinstrumenter som piano, digitalpiano, keyboard, trekkspill og synth. Strengeinstrumenter er en enda større kategori og de aller fleste har godt utvalg av akustiske gitarer, elektriske gitarer og klassisk gitar. Noen har også banjo og ukulele. Til dette hører med en haug mulige tilbehør fra kasser og bagger til strenger, forsterkere og pedaler.

Slagverks-kategorien inneholder også mye som trommer, cymbaler, perkusjon og dertil hørende stativer, redskaper, stikker og transportutstyr. Flere har et bra utvalg strykeinstrumenter som cello, fiolin og kontrabass.

Den siste vanlige kategorien er gjerne blåseinstrumenter av forskjellige slag. Eksempler i denne kategorien er fløyter, munnspill, klarinett og ocarina.

I tillegg har mange, som nettbutikken SoundStoreXL, mye profesjonelt utstyr innen studio, DJ og innspillingsutstyr. Prikken over i’en er lys, lyseffekter, LED barer og styring av dette som gjør din egenproduserte konsertopplevelse helt fantastisk.

3 på topp anbefalte musikkbutikker

1. Evenstad Musikk er viden kjent blant alle som elsker musikk og musikkinstrumenter. De har en nettbutikk som huser over 76.000 produkter innen musikkinstrumenter, musikkutstyr og tilbehør. De selger produkter som gitarer, trommer, pianoer, PA-utstyr, og DJ-utstyr, og har eksistert siden 2004. De fokuserer på å tilby utstyr til alle prisklasser og ferdighetsnivåer, fra nybegynnere til entusiaster.

Klikk på bildet for å se utvalget til Evenstad Musikk
Klikk på bildet for å se utvalget til Evenstad Musikk

2. DanMusikk er en komplett nettbutikk for den gode musikkopplevelsen med alt innen musikkinstrumenter, lyd og lys. De har gode priser, rask leveranse og tar mange trygge betalingsmåter.

Danmusikk nettbutikk
Danmusikk nettbutikk

3. Gear4music har over 60.000 produkter fra over 1000 produsenter innen gitarer, trommer, pianoer, orkester, studio og PA utstyr. I toppmenyen klikker du deg fram i de populære kategoriene elektriske gitarer, akustiske gitarer, bassgitarer, trommer og slagverk, pianoer og keyboard, orkester, live-lyd og belysning, studio og produksjon, DJ utstyr og hjemmelyd. Sender fra utlandet og har svært gode priser. Gode tilbakemeldinger fra norske kunder på Trustpilot. Har handlet her flere ganger uten problemer.

Gear4music nettbutikk
Gear4music nettbutikk

Nettbutikker som selger musikkinstrumenter

Her er flere bra nettbutikker som selger musikkinstrumenter av mange slag. Varesortimentet varierer, men alt i alt er dette trygge og bra steder å handle. CoolShop har for eksempel mye for barn, men ikke så mye for seriøse musikere.
logoNavnSammendragHandle

God netthandel! Si fra om du vet om andre bra internettbutikker som burde vært inkludert i oversikten. Lykke til med øvingen.

Hagekonsert? Her finner du 15 nettbutikker med festutstyr!

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.