Axkid

Axkid er en nettbutikk som spesialiserer seg på bilstoler og tilbehør, kjent for sin bakovervendte bilstolsortiment. De tilbyr bilstoler som vokser med barnet, har enkel installasjon, og prioriterer sikkerhet. Axkid tilbyr også en «Car Fit Guarantee» samt kundestøtte og levering over hele Norge.

Trygge bilstoler. Gratis frakt over beløp. Trygg Klarna betaling.

Mer butikkinformasjon og fakta

Siden kan inneholde annonselenker

Nettbutikken Axkid er en spesialisert leverandør av bilstoler og tilbehør. Dens sortiment dekker barn i forskjellige aldre, fra spedbarn til barn opptil 150 cm høyde. De er spesielt kjent for sine bakovervendte bilstoler, som er ansett som opptil fem ganger sikrere enn forovervendte alternativer. Enkel installasjon, benplass og justerbarhet er nøkkelaspekter ved Axkids produkter.

Hovedproduktene inkluderer Axkid ONE 2, Axkid Minikid 4 og Axkid Nextkid. Axkid ONE 2 er den eneste ISOFIX-stolen på markedet som tillater bakovervendt sikring opp til ca. 7 år. Den gir stor benplass, men er fortsatt en av de mest kompakte bakovervendte bilstolene på markedet. Axkid Minikid 4 er en sikker og romslig bilstol med smarte funksjoner og god benplass. Axkid Nextkid er en komfortabel beltestol designet for å vokse med barnet.

Axkid tilbyr også en «Car Fit Guarantee», noe som betyr at hvis bilstolen ikke passer i bilen din, får du pengene igjen. Butikken tilbyr nå et sommersalg med opptil 50% rabatt på utvalgte tilbehør. I tillegg tilbyr de gratis frakt på bestillinger over 1500 kr og delbetaling med Klarna.

Axkid prioriterer kundestøtte, med instruksjonsmanualer, brukermanualer, og en ofte stilte spørsmål (FAQ) del tilgjengelig på nettstedet deres. De er også tilgjengelige for å svare på spørsmål eller løse problemer.

Firmaet er basert i Mölndal, Sverige, men betjener kunder over hele Norge.

Trygge bilstoler. Gratis frakt over beløp. Trygg Klarna betaling.

Nettsidene til Axkid bilstoler
Bitcoin

Nei

Frakt

Fri frakt over beløp

Klarna

Ja

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

Apple Pay

Nei

Amex (American Express)

Nei

Google Pay

Nei

Qliro

Nei

Collector Bank

Nei

Elpy

Nei

SVEA

Nei

Gavekort

Nei

Outlet

Nei

Prismatch

Nei

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Axkid”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.