Bosant

Nettbutikken Bosant spesialiserer seg på luksuriøst og bærekraftig sengetøy laget av bambus. Deres motto er «Drømmer veves i bambus», og de kombinerer luksus med bærekraft, idet de mener at det ene ikke bør gå på bekostning av det andre.

Leversingstid 1-4 dager. Fri frakt over sum. Betal trygt med Klarna og Vipps.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Nettbutikken Bosant er spesialisert på luksuriøst sengetøy laget av bambus, hvor de kombinerer eleganse med bærekraft. Med slagordet «Drømmer veves i bambus», fremhever de bambusens unike egenskaper som er hypoallergen, naturlig UV-beskyttende og termoregulerende. Bosant tilbyr et bredt utvalg av produkter, fra sengetøy og putetrekk til laken. Fargene de tilbyr reflekterer skjønnheten i det norske landskapet, med nyanser som skogsgrønn, beige, grå og hvit, noe som gjør hvert produkt spesielt og unikt.

Bosant legger vekt på kundeservice og tilbyr en rekke fordeler for kundene sine. De tilbyr fri frakt på ordre over en viss sum, og garanterer rask levering med en leveringstid på 1-4 dager. Betalingsprosessen er sikret med alternativer som Klarna, Vipps og kort. I tillegg oppmuntrer de kundene til å bli Bosant-medlemmer, hvor medlemmer kan nyte fordeler som poengsamling og rabattkoder. Med en fysisk adresse i Hobøl og norsk kundeservice, fremstår Bosant som en troverdig og kundeorientert nettbutikk.

Leversingstid 1-4 dager. Fri frakt over sum. Betal trygt med Klarna og Vipps.

Bitcoin

Nei

Klarna

Ja

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Ja

Apple Pay

Nei

Gavekort

Nei

Frakt

Fri frakt over beløp

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bosant”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.