Caspara

CASPARA er et skandinavisk merke dedikert til urban aktivtøy. Inspirert av on-the-go livsstilen, tilbyr de tidløse, bærekraftige klær designet for bylivet. Med et hjerte for etikk, produserer de i Istanbul med resirkulerte materialer, støtter rettferdige lønninger og fremmer kvinnelig ledelse i sitt kvinnedrevne selskap.

1-3 dagers levering. Trygg utsatt Klarna eller rask Vipps betaling. 30 dagers retur. Du kan få 20% i rabatt ved første bestilling.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2023. Siden kan inneholde annonselenker.

CASPARA nettbutikken er ditt førstevalg for daglig aktivtøy og urban livsstilsklær. Inspirert av den skandinaviske on-the-go livsstilen, sørger deres nøye designet plagg for en smidig overgang fra treningsstudioet til bygatene.

Misjonen til CASPARA er klar: å levere tidløse, monokrome basisplagg som kombinerer stil og funksjonalitet. Med en hybrid inspirasjon fra sport og urban livsstil, ønsker de å inspirere deg til å leve autentisk. Ikke bare skal du føle deg selvsikker, men også komfortabel gjennom dagen. De er dedikert til kvalitet, kun ved å bruke de fineste materialer for å støtte deg i hver utfordring.

De tror at mote bør være en kraft for det gode og de har stort engasjement for bærekraft. Alle plaggene du får i nettbutikken er produsert i Istanbul i Tyrkia med resirkulerte stoffer. CASPARA samarbeider kun med OEKO-TEX 100 Standard, Global Recycled Standard og SMETA-sertifiserte leverandører.

Som et kvinnedrevet selskap, prioriterer de kvinnelig eierskap og ledelse. Ved å bli en del av CASPARA-familien får du eksklusiv tilgang til kampanjer, arrangementer og tips som løfter din livsstil.

1-3 dagers levering. Trygg utsatt Klarna eller rask Vipps betaling. 30 dagers retur. Få 20% rabatt på første bestilling.

Caspara
Caspara
Bitcoin

Nei

Frakt

Fri frakt

Klarna

Ja

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Ja

Apple Pay

Nei

Hjemlevering

Bring Hjemlevering, PostNord Hjemlevering

1 omtale for Caspara

  1. Kat

    Ved retur slutter de å svare 🙂 måtte bytte størrelse og den nye er komt for lengst og er veldig fornøyd med den. Retur svar kom også super raskt. Etter det stoppet det. Den har vært levert i retur hos de over en uke nå, og de svarer ikke fra noe plattformer. Googlet og så at flere har samme opplevelse. Så nå krysser jeg fingrene for at jeg får pengene tilbake før jeg kontakter Forbrukerrådet….

Skriv en omtale

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.