Dealproffsen

Dealproffsen.no tilbyr rimelige møbler og innredningsartikler i Skandinavia, med et kontinuerlig oppdatert sortiment. Fokus ligger på kvalitet, tilpasningsdyktige produkter, og kundetilfredshet, med over 150,000 fornøyde kunder og en sterk vekt på effektiv kundeservice.

30 dagers åpent kjøp. Lav fast frakt og levering på 2-5 dager. Hjemlevering. Betaling med blant annet Klarna og American Express.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Dealproffsen.no har som mål å tilby rimelige møbler og andre innredningsartikler. De er en svensk nettbutikk men selger også på nett til Danmark, Finland og Norge. Sortimentet deres oppdateres kontinuerlig og består av et bredt utvalg produkter, inkludert oppbevaringsløsninger, hjemmekontormøbler, sminkebord, pedalbøtter, barneromsmøbler og mer. Hovedkategoriene på sidene deres er Møbler, Oppbevaring, Kontor, Kjæledyr, Hjem og Kjøkken, Barn, Sport og Fritid, Hage og Utemøbler og Helse og Skjønnhet. De legger vekt på å tilby husholdningsartikler som bidrar til et mer komfortabelt og lykkelig liv hjemme.

Møblene hos Dealproffsen.no er nøye utvalgt for å sikre høy kvalitet, samtidig som de tilbyr rask levering. Med over 150,000 fornøyde kunder, vitner dette om deres engasjement for kvalitet og kundetilfredshet. Mange av møblene kan tilpasses kundens behov, med polstring som passer inn i ethvert hjem.

Forretningskonseptet deres er å tilby produkter til markedets absolutt beste priser, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Selv om nettbutikken er svensk er de registrert i Norge og alle priser inkluderer toll og moms.

30 dagers åpent kjøp. Lav fast frakt og levering på 2-5 dager. Hjemlevering. Betaling med blant annet Klarna og American Express.

Dealproffsen nettbutikk
Dealproffsen nettbutikk
Klarna

Ja

Land

Sverige

PayPal

Ja

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

Apple Pay

Nei

Bitcoin

Nei

Gavekort

Nei

Frakt

Ikke fri frakt

VOEC

Ja

Amex (American Express)

Ja

SVEA

Ja

Hjemlevering

Bring Hjemlevering

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dealproffsen”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.