Dyrberg/Kern

Dyrberg/Kern er en nettbutikk som tilbyr håndlagde smykker. De garanterer kvalitet gjennom 40 nøye overvåkede produksjonsprosesser. Nettbutikken inkluderer kategorier som «News», «Shop», og «Design dine egne smykker». De har også en sterk tilstedeværelse på sosiale medier.

Danske håndlagete smykker. Betaling med PayPal eller Klarna. 33 dagers bytte og angrerett.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Dyrberg/Kern er en velkjent nettbutikk som spesialiserer seg på håndlagde smykker. De tilbyr et bredt spekter av produkter som øredobber, halskjeder, armbånd, ringer og klokker samt gullsmykker og sølvsmykker, alt håndlaget gjennom en rekke nøye kontrollerte prosesser for å sikre kvalitet. Med base i Holstebro, Danmark, er de dedikert til å bringe unike og spennende smykker til sine kunder.

Hver enkelt Dyrberg/Kern-smykke går gjennom omtrent 40 forskjellige prosesser og er berørt av like mange hender før det endelig når kunden. Prosessene inkluderer støping, polering, emaljering av metallbasen, håndfletting av lær, sliping, polering og montering av halvedelsteiner og krystaller. Etter hver prosess utføres en kvalitetskontroll for å sikre at hvert smykke oppfyller deres høye standarder.

Dyrberg/Kern nettbutikk er brukervennlig, med et søkefelt for enkel navigasjon og kategorier som «News», «Shop», «Classics», «Design dine egne smykker» og «Sale». Blant de mest populære produktene for øyeblikket er Holly Earrings, Cornelia Earrings og Bertina Necklace. De har også

Dyrberg/Kern har også en sterk sosiale medier tilstedeværelse, med kontoer på Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube, Google + og LinkedIn. De tilbyr en tjeneste for smykkevedlikehold, og gir råd om hvordan man best tar vare på sine smykker. De har også et nyhetsbrev som kunder kan abonnere på for å motta oppdateringer og spesialtilbud.

Danske håndlagete smykker. Betaling med PayPal eller Klarna. 33 dagers bytte og angrerett.

dyrberg kjern nettbutikk
Forsiden til Dyrberg/Kjern offisielle nettbutikk
Bitcoin

Nei

Frakt

Ikke fri frakt

Klarna

Ja

Land

Danmark

PayPal

Ja

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

Apple Pay

Nei

Amex (American Express)

Nei

Google Pay

Nei

Qliro

Nei

Collector Bank

Nei

Elpy

Nei

SVEA

Nei

Gavekort

Nei

Outlet

Nei

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Dyrberg/Kern”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.