Elskling

Elskling.no (Elskling dott no) er en nettbasert tjeneste som på en enkel, lettilgjengelig og objektiv måte presenterer samtlige strømavtaler på det norske kraftmarkedet. Det gjør det enklere for deg å velge den strømleverandøren som passer deg og gir deg det beste strøm produktet. De hjelper deg også med byttet.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Elskling.no (Elskling dott no) er en nettbasert tjeneste som på en enkel, lettilgjengelig og objektiv måte presenterer samtlige strømavtaler på det norske kraftmarkedet. Det gjør det enklere for deg å velge den strømleverandøren som passer deg og gir deg det beste strøm produktet.

Elskling kan gjennom å tilby et komplett, enkelt og objektivt verktøy forenkle kompliserte sammenligninger av strømpriser i dagens strømjungel. I tillegg til sammenligningen tar de seg helt kostnadsfritt av skiftet av strømavtale for deg som kunde. De besørger hele prosessen og sikrer at skiftet blir gjennomført uten problemer.

Du som kunde kan ut fra sine egne forutsetninger og preferanser på en enkel måte sammenligne strømpriser og skifte strømavtale og dermed minske strømkostnadene sine, samt passe på å få en strømleverandør med høy kundetilfredshet og miljøvennlighet.

Tjenesten bidrar til større gjennomsiktighet på det norske kraftmarkedet, noe som fører til en positiv konkurranse som fremmer videreutviklingen av markedet. En økt gjennomsiktighet gjør det mulig for forbrukerne å ta aktive og bevisste beslutninger i forhold til strømforbruket sitt og de kostnader, miljøpåvirkning m.m. som er forbundet med kategorien.Bitcoin

Nei

Klarna

Nei

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

AfterPay

Nei

Apple Pay

Nei

Elpy

Nei

Gavekort

Nei

Prismatch

Ja

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Elskling”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.