Flexbox

Flexbox, en nettbutikk fra Sør-Sverige, tilbyr et bredt utvalg av postkasser, pakkepostkasser og tilbehør. De fokuserer på kvalitet og sikkerhet, med produkter laget av robust, varmgalvanisert stål og med muligheter for tilpasset design. Flexbox betjener både privatkunder og bedrifter, og tilbyr løsninger som kombinerer funksjonalitet og estetikk.

Gratis frakt over 299 kr. Alle priser er inklusiv moms. 3-5 dagers leveringstid. Mange betalingsmåter.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Flexbox er en nettbutikk basert i det sørsvenske Skåne, som spesialiserer seg i salg av postkasser, systempostkasser, pakkepostkasser og tilbehør. Dette familieeide selskapet har oppnådd betydelig vekst på det svenske markedet og utvidet sin virksomhet til resten av Europa siden 2013. Flexbox henvender seg hovedsakelig til privatkunder, arkitekter og byggefirmaer​​.

Produktutvalget inkluderer forskjellige typer postkasser og pakkepostkasser. De har også et online designstudio som hjelper deg å fikse tilbehør som skilt, stålskilt, akrylskilt, bannere og klistremerker​​. Flexbox legger stor vekt på kvalitet, sikkerhet og design. Deres postkasser er laget av varmgalvanisert og pulverlakkert stålplate for å tåle daglig bruk og røffe klimatiske forhold. Sikkerhetsklassifiserte pakkepostkasser tilbyr ekstra beskyttelse for verdifulle leveranser, noe som gjør dem til et ideelt valg både for privat og profesjonell bruk​​.

Flexboxs postkasser er utformet med spesielle funksjoner for å forbedre holdbarheten og brukeropplevelsen, inkludert kanaler som hindrer vanninntrengning, magneter for sikker lukking, og robuste materialer for å motstå korrosjon​​. Designet er en integrert del av deres produkter, med muligheter for kundetilpasset design på skiltrommet, og estetiske løsninger utviklet i samarbeid med profesjonelle arkitekter​​. Flexbox kombinerer funksjonalitet med estetikk, og leverer produkter som er skreddersydd for å møte kundenes unike behov og preferanser.

Gratis frakt over 299 kr. Alle priser er inklusiv moms. 3-5 dagers leveringstid. Mange betalingsmåter.

Nettsidene til Flexbox postkasser
Nettsidene til Flexbox postkasser
Klarna

Ja

Land

Norge, Sverige

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

Apple Pay

Ja

Bitcoin

Nei

Gavekort

Nei

Frakt

Fri frakt over beløp

Google Pay

Ja

Amex (American Express)

Ja

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Flexbox”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.