Lectinect Mage

Lectinect Mage er et kosttilskudd utviklet for mageproblemer som inneholder hyllebær og kalsium. Tilsetning av kalsium har gjort produktet mer effektivt og rapporteres å hjelpe enda raskere enn tidligere. Produktet inneholder aktive lektiner og antocyaner og tilbys som en naturlig løsning for mageproblemer. Det tilbys et abonnement uten bindingstid med en gratis prøvemåned.

Bli kvitt mageproblemene. Få første måneden gratis. Trygg e-Handel sertifisert.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Lectinect Mage er et kosttilskudd som er utviklet for å hjelpe med mageproblemer som luft i magen, løs mage og hard mage. Produktet inneholder hyllebær som kan støtte immunforsvaret og kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt. Ved å tilsette kalsium har produktet blitt forbedret, og de som har testet den nye versjonen rapporterer om enda bedre effekt på magen.

Produktet inneholder fortsatt like mye hyllebær og lektiner som før. Hyllebær er proppfulle av lektiner og antocyaner som har en nytteverdi for oss mennesker og kan binde seg til deler av immunforsvaret og gi helsegevinster. Produktet er utviklet ved en unik prosess slik at lektinene forblir biologisk aktive i tablettform. Kosttilskuddet inneholder kun naturlige ingredienser og kan derfor være et godt alternativ for de som ønsker en naturlig løsning på mageproblemene. For de som ønsker å prøve produktet, tilbys et abonnement uten bindingstid og den første måneden er gratis.

Bli kvitt mageproblemene. Få første måneden gratis. Trygg e-Handel sertifisert.  

Land

Norge

Trygg e-handel sert.

Ja

Abonnement

Ja

Bindingstid

Nei

Introtilbud

Ja

Gratis prøve

Ja

Kjønn

Begge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Lectinect Mage”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.