Megaflis

Megaflis tilbyr et bredt utvalg av produkter innen bad, kjøkken, fliser, stein, gulv, vegg, tak, verktøy, elektro, varme, klima, belysning, hus, hage og maling. Nettbutikken gir deg mulighet til å søke i over 22.000 produkter, finne inspirasjon og dra nytte av pågående kampanjer. Sjekk ut kampanjeavisen og de utvalgte kampanjeproduktene for å spare penger på ditt neste kjøp.

180 dagers åpent kjøpt. Klikk og Hent tjeneste. Betaling med Klarna eller Vipps.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Megaflis er en nettbutikk som har et stort utvalg av produkter innen baderom, VVS og mye annet, med et imponerende sortiment på over 22.000 varer. Her får du alt fra belysning, terrassevarmere, interiørartikler som lysspeil, avrettingsmasse for byggeprosjekter, toalettrullholdere, varmepumper og deres tilhørende installasjonstjenester, toalettseter, og servantbatterier. De er en komplett butikk som dekker mange av dine behov når det kommer til oppussing eller renovering av hjemmet.

Megaflis sørger også for å holde deg oppdatert med de nyeste trendene og tilbyr inspirasjon gjennom forskjellige plattformer. Dette inkluderer trender som marmorbord, de siste nyhetene fra store flismesser som Cersaie i Bologna, informasjon om populære årets farger og innsikt i bruk av designelementer som trespiler.

I tillegg til å tilby produkter, bistår Megaflis sine kunder med veiledninger for ulike prosjekter. Dette omfatter guider for å velge riktig flis til baderom, instruksjoner for å bygge et bad, råd om elektrisk gulvvarme, og tips for montering av baderomspanel.

180 dagers åpent kjøpt. Klikk og Hent tjeneste. Betaling med Klarna eller Vipps.

Bitcoin

Nei

Frakt

Ikke fri frakt

Klarna

Ja

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Ja

Apple Pay

Nei

Amex (American Express)

Nei

Google Pay

Nei

Qliro

Nei

Collector Bank

Nei

Elpy

Nei

SVEA

Nei

Gavekort

Nei

Outlet

Nei

Klikk og Hent

Ja

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Megaflis”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.