Naardic Interaktiv Trening

Interessert i trening på nett? Naardic Interaktiv Trening er et digital treningsstudio på nett (over Zoom) som gir deg fantastiske trenings løsninger hjemme. Man følger en timeplan som gjør det enkelt å holde en fast rutine der man ser den direktesendte treningen med trener. Treneren kan se deg om du ønsker via kamera og du kan også se andre deltakere.

De har forskjellige medlemskap og noen av dem har utstyrspakker inkludert. Disse inneholder for eksempel Yoga matte, pilatesball, treningsstrikker, hoppetau, minibands og yoga blokker.

Digital videotrening med ordentlig trener og virkelige deltagere. Passer hele familien. Enkelt å komme i form.

Mer butikkinformasjon og fakta

Siden kan inneholde annonselenker

Vil du prøve trening på nett? Naardic Interaktiv Trening er et digital treningsstudio på nett (over Zoom) som gir deg fantastiske treningsløsninger hjemme. Man følger en timeplan som gjør det enkelt å holde en fast rutine der man ser den direktesendte treningen med trener. Treneren kan se deg om du ønsker via kamera og du kan også se andre deltakere.

Dette er det største og beste online treningsstudioet i Norge med Norges beste og mest kjente trenere. Les mer på nettsidene. Alle treningene er direkte og interaktive, dvs du ser treneren og treneren ser deg. Trening foregår 7 dager i uken. De har opp mot 30 timer på en dag og 150 timer i løpet av en uke. Programmet inkluderer styrketrening, kondisjonstrening, bevegelighetstrening, roing, løpetrening, yoga, Zumba, HIIT og mye mer.

De har forskjellige medlemskap og noen av dem har utstyrspakker inkludert. Disse inneholder for eksempel Yoga matte, pilatesball, treningsstrikker, hoppetau, minibands og yoga blokker.

Digital trening på nett med ordentlig trener og virkelige deltagere. Passer hele familien. Enkelt å komme i form.

Bitcoin

Nei

Frakt

Ikke fri frakt

Klarna

Nei

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

AfterPay

Nei

Amex (American Express)

Nei

Collector Bank

Nei

Klikk og Hent

Nei

Qliro

Nei

Apple Pay

Nei

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Naardic Interaktiv Trening”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.