OptiSleep

OptiSleep er et ikke-vanedannende søvnhjelpemiddel som kan hjelpe deg med å sovne raskere, få en bedre søvnkvalitet og våkne uthvilt. Det inneholder ingredienser som melatonin, ashwagandha, grønn teekstrakt, vitamin B3 og magnesium, som alle kan bidra til å forbedre søvnkvaliteten.

Gratis frakt. Første pakke til halv pris. Levert rett hjem uten bindingstid.

Mer butikkinformasjon og fakta

Siden kan inneholde annonselenker.

OptiSleep er et søvnhjelpemiddel som er utviklet for å hjelpe folk med å få bedre søvn. Produktet kan bidra til raskere innsovning, dypere søvn, roligere søvn og hindre rastløse ben. OptiSleep er ikke vanedannende og kan hjelpe deg med å få en mer stabil døgnrytme.

En av de viktigste ingrediensene i OptiSleep er melatonin, som er kroppens naturlige søvnhormon. OptiSleep inneholder 1 mg melatonin per anbefalt daglig dose, som er maksimalt tillatt mengde i reseptfrie midler. Melatonin kan bidra til raskere innsovning, og kan være spesielt nyttig for personer som har problemer med å sovne.

Ashwagandha er en annen ingrediens i OptiSleep som kan være nyttig for personer som lider av stress og angst. Ashwagandha kan øke evnen til å motstå og håndtere stress, nervøsitet og angst.

Grønn teekstrakt, med en ubedyelig mengde koffein, finnes også i OptiSleep som kan hjelpe til med å forbedre søvnkvaliteten og avspenningsevnen.

OptiSleep inneholder også vitamin B3 som kan hjelpe til med dypere søvn. Vitamin B3 er også en forløper for melatonin i kroppens egenproduksjon.

Magnesium er den siste ingrediensen i OptiSleep og kan bidra til å hindre restless-leg syndrome, som kan forstyrre søvnen din. Det kan også bidra til å forbedre søvnkvaliteten generelt.

Gratis frakt. Første pakke til halv pris. Levert rett hjem uten bindingstid.

Abonnement

Ja

Bindingstid

Nei

Introtilbud

Ja

Land

Norge

Gratis prøve

Nei

Kjønn

Begge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “OptiSleep”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.