RepSI iPhonespesialisten

RepSI.no (Rep Salg Import AS) er en nettbutikk og servicebedrift som gir deg personlig service på din bedrift eller families mobile enheter. De har som mål å yte den mest fleksible og beste servicen på reparasjoner av mobiltelefoner, nettbrett, Mac og PC. De selger også reservedeler og tilbehør til mobiltelefoner, nettbrett, Mac og PC fra deres base i Fredrikstad.

Mange års erfaring i å reparere telefoner, nettbrett og Mac/PC. Sender over hele Norge. Best på pris og best på kvalitet.

Mer butikkinformasjon og fakta

Siden kan inneholde annonselenker

RepSI.no (Rep Salg Import AS) er en nettbutikk og servicebedrift som gir deg personlig service på din bedrift eller families mobile enheter. De har som mål å yte den mest fleksible og beste servicen på reparasjoner av mobiltelefoner, nettbrett, Mac og PC. De selger også reservedeler og tilbehør til mobiltelefoner, nettbrett, Mac og PC fra deres base i Fredrikstad. I nettbutikken får du også andre ting som bilpleie produkter, ladere, PC vesker, minnekort, verktøy, deksler og annet.

  • Meget gode priser.
  • Raske og profesjonelle.
  • Markedsledende kvalitet på mobil/nettbrett/Mac/PC tilbehør og deler.
  • Bunnsolide leverandører og nettverk.
  • Lover aldri noe de ikke holder.
  • Kvalitet før kvantitet.

Du kan levere din telefon eller nettbrett til serviceverksted i Fredrikstad eller de kan hente etter avtale. Bor du langt unna kan du sende. Deres mål er å yte det lille ekstra som kundene savner fra andre steder, samt ha markedets beste reparasjons-deler for salg og for reparasjoner i eget verksted. Når produktet er reparert kan du bestille varen levert hjem eller hente selv.

Drivkraften henter de fra fornøyde kunder og daglige nye oppdrag og utfordringer. Mottoet deres er: Problemer finnes ikke, det er bare utfordringer.

Mange års erfaring i å reparere telefoner, nettbrett og Mac/PC. Sender over hele Norge. Best på pris og best på kvalitet.

Bitcoin

Nei

Frakt

Ikke fri frakt

Klarna

Nei

Land

Norge

PayPal

Nei

Trygg e-handel sert.

Nei

Vipps

Nei

Apple Pay

Nei

Amex (American Express)

Nei

AfterPay

Nei

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “RepSI iPhonespesialisten”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.