Retine Optivision

Retine Optivision er et naturlig kosttilskudd utviklet av norske eksperter innen optometri, ernæring og øyehelse. Det inneholder elleve virkestoffer som styrker synet, beskytter øyehelsen og forebygger aldersrelaterte synsendringer.

Prøv nå for 99 kr uten bivirkninger eller bindingstid. Rask levering og dokumentert effekt.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Retine Optivision er et naturlig kosttilskudd utviklet av norske eksperter innen optometri, ernæring og øyehelse. Produktet inneholder elleve effektive virkestoffer som er dokumentert å styrke synet, beskytte øyehelsen og forebygge aldersrelaterte synsendringer. Blant disse virkestoffene er høykonsentrert blåbærekstrakt, som bidrar til øynenes normale funksjon, forbedrer nattsynet og lindrer øyeutmattelse. Retine Optivision inneholder også øyentrøstekstrakt for å begrense milde øyeplager som allergi og tørre øyne, samt vitamin A som er viktig for fuktighetsproduksjonen i øynene.

Blåbær i produktet inneholder antioksidanter som styrker blodsirkulasjonen til blodårene i øynene, noe som bidrar til bedre næringstilførsel og oksygentransport. Antioksidantene i blåbær har også en forebyggende effekt mot aldersrelaterte øyelidelser, nedsatt nattsyn og netthinneforkalkning.

Retine Optivision er utviklet med vitenskapelig formulering og har dokumentert effekt. Bruksanvisningen anbefaler å ta en kapsel daglig, enten om morgenen eller kvelden, for best effekt over tid. Produktet inneholder ulike næringsstoffer som blåbærkonsentrat, øyentrostekstrakt, lutein, zeaxanthin, betakaroten, vitamin A, vitamin B2, vitamin C, vitamin E, selen og sink, som alle bidrar til å opprettholde en frisk øyehelse og normalt syn.

Retine Optivision er et produkt fra Norwegian Lab AS, og mer informasjon om produktet, ofte stilte spørsmål og kontaktinformasjon finnes på deres nettside.

Rask levering. Prøv produktet i 30 dager for kun 99 kr. Abonnementstjeneste.

Abonnement

Ja

Bindingstid

Nei

Introtilbud

Ja

Land

Norge

Gratis prøve

Nei

Kjønn

Begge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Retine Optivision”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.