Royal Tan

Royal Tan er et kosttilskudd som lover å gi en dyp og naturlig brunfarge, samtidig som det styrker hår og negler. Produktet inneholder betakaroten, kollagen, biotin, kobber, folsyre og vitaminer og mineraler, og har gode kundeanmeldelser.

Leveres med rask, fri frakt. Velkomsttilbud. 100% naturlig. Ingen bindingstid.

Mer butikkinformasjon og fakta

Innholdet er oppdatert i 2024. Siden kan inneholde annonselenker.

Royal Tan er et kosttilskudd som lover å gi en dyp og naturlig brunfarge, samtidig som det styrker hår og negler. Produktet inneholder en rekke ingredienser som er kjent for å være viktige for hud, hår og negler, inkludert betakaroten, kollagen, biotin, kobber, folsyre og vitaminer og mineraler.

Betakaroten er kjent for å gi raskere og dypere farge, og Royal Tan inneholder også black carrot som er et mørkere fargestoff enn betakaroten. Kollagen er en annen viktig ingrediens som kan motvirke rynker og fine linjer, og styrke både hud, hår og negler. Biotin er også kjent som hud- og hårvitaminet og er viktig for sunn hud og hår. Kobber spiller en viktig rolle i dannelsen av elastin i bindevevet, og sørger for smidig hud og normal pigmentering. Vitamin C er en kraftig antioksidant som bidrar til å beskytte huden mot skadelige UV-stråler og kan motvirke solbrenthet.

Kundeanmeldelser av Royal Tan er positive, og mange rapporterer om en flott brunfarge etter å ha brukt produktet. Flere har også merket en forbedring i hår og negler. Produktet er 100% naturlig, og det er ingen bindingstid på bestillingen.

Leveres med rask, fri frakt. Velkomst tilbud. 100% naturlig. Ingen bindingstid.

Frakt

Fri frakt

Abonnement

Ja

Bindingstid

Nei

Gratis prøve

Nei

Introtilbud

Ja

Kjønn

Begge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Royal Tan”

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Tilfeldig annonse fra Google (ikke nødvendigvis relevant til siden du er på):

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å fungere. Ved å surfe på dette nettstedet godtar du dette.